-
Ασχετο με οτι συζητουσατε....ειδα πριν λιγο, ΜΑΤ να την πεφτουν στο συνεργειο του ΣΤΑΡ που καλυπτε την επιθεση στον κακλαμανη....οχι οτι εχω καμια εγνοια τους δημοσιογραφους γενικότερα....αλλα το παληκαρι δεν εκανε και τπτ....απλα μου την σπανε τα μεμονομενα περιστατικα τυπου ζαρντινιερας, τυπου εξοστρακισμο στην μικρη αρκτο με αποτελεσμα να πετυχει η σφαιρα ενα 15χρονο κλπ. Μεμονομενα περιστατικα εχουν καταντησει, οι αστυνομικοι που κανουν σωστα την δουλεια τους!
-
Η ταπεινη κραυγη του ταπεινου δημοσιογραφου 'Το δημοσιογραφο ρε βαρας;' με συγκλονισε! Καλα σε λεει! Βαρεσε κανεναν αλλο, Δημοσιογραφοι και ΜΑΤ ΔΕΝ ειναι σε διαφορετικα στρατοπεδα.
ΥΓ Ποια ακριβως επιθεση στον Κακλαμανη; Εγω ειδα εναν αναιδεστατο πολιτικο που περπατουσε με υφος γενικος γαμαω, μια μερα πριν ψηφισει ΚΑΙ αυτος τα νεα σοσιαλιστικοτερα μετρα, να ακουει ελαχιστο μπινελικι μπροστα σε οσα θα επρεπε να ακουσει, για το θρασος του να εμφανιστει σημερα στην πορεια...
-
οτι θες βλεπεις και οτι να ναι λες.
που τον ειδες τον αναιδεστατο ρε;
να μου πεις για αλλους ενταξει αλλα γιαυτον; -
Τι ειναι αυτος δηλαδη και τι τον διαφοροποιει απο τους αλλους (στην ουσια, οχι στο περιτυλιγμα); Σκοπευει μηπως να παραιτηθει απο την καρεκλα του; Θυμαται ποια ηταν τα αιτηματα για τα οποια πεθαναν αυτοι των οποιων τη μνημη τιμουμε σημερα;
-
εγω περιμένω με αγονία τη μέρα που θα σαπίσουν την Αλέκα ή τον Τσίπρα στο ξύλο
-
Eχουν μαζευτει μερικοι μαγκες του πληκτρολογιου και την επομενη φορα που θα τους δουνε καπου θα πατησουν ολοι μαζι το Backspace. Προς το παρον ειναι ο Μορισέι ο Α. Ρουρκ και ο Μ. Τζόις. Λειπει μια θεση, κανεις υποψηφιος; Θελει ομως να εισαι πολυ μαγκας απο το πληκτρολογιο
-
@ξμαρ
Εγω περιμένω με αγωνία την μέρα που θα πεις κάτι και θα αξίζει να σου απαντήσουν -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι ειναι αυτος δηλαδη και τι τον διαφοροποιει απο τους αλλους (στην ουσια, οχι στο περιτυλιγμα); Σκοπευει μηπως να παραιτηθει απο την καρεκλα του; Θυμαται ποια ηταν τα αιτηματα για τα οποια πεθαναν αυτοι των οποιων τη μνημη τιμουμε σημερα;Καλά έκαναν και του την είπαν του Κακλαμάνη. Σε όλες τις κυβερνήσεις συμμετείχε, μην τολμήσει και πει πως ...δεν ήξερε δεν ρώταγε!
Δεν ξέρω βέβαια πόσοι από τους πολιτικούς μας θα έπρεπε να εξαιρεθούν από το βρισίδι, και αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα!
(και προφανώς καταλαβαίνω πόσο φασίζει αυτό που λέω, αλλά ... )
-
εγω περιμενω με αγωνια την ημερα που θα βγουν τα τανκς στους δρομους γιατι με ολα αυτα τα γιδια της αντιπολιτευσης δεν βλεπω προκοπη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ δεν θέλω να καταργηθούν διατάξεις του Συντάγματος.με κεφαλαία 2 πράγματα που πρέπει να μπουν μέσα στο κεφάλι όλων
- ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
- Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Κοίτα το τραγελαφικό να μιλάνε οι αριστεροί (όχι ο από markvag, νωρίτερα, καθώς και σε ένα κάρο παλιότερα μηνύματα) με αποτροπιασμό για τη φράση του Τέλλογλου περί περιστολής συνταγματικών διατάξεων (μάλλον ο Τέλλογλου δεν το κατέχει καλά το θέμα, ας κάτσει να διαβάσει ή ας ρωτήσει), όταν την ίδια στιγμή ΑΠΑΙΤΟΥΝ την κατάργησή του υπέρ μιας χούντας που τους έμαθαν να ονειρεύονται από μικρούληδες ή το ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
εσύ που είσαι φαν του συντάγματος γιατί δεν αντιδράς;
ποιό μέρος του συντάγματος θεωρείς ότι χρειάζεται, έστω και προσωρινή, κατάργηση για να σωθεί η χώρα; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν ξέρω βέβαια πόσοι από τους πολιτικούς μας θα έπρεπε να εξαιρεθούν από το βρισίδι, και αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα!
Μάστορα μου το big problem δεν είναι οι πολιτικοί, δυστυχώς ...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μάστορα μου το big problem δεν είναι οι πολιτικοί, δυστυχώς ...
Σωστό κι αυτό, αλλά η αντίδραση -έστω και τέτοια...πεζοδρομιακή- είναι μια αρχή ... Αν αρχίσουμε να βρίζουμε τους πολιτικούς και μουτζώνουμε τους εαυτούς μας, ίσως τελικά αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και διαφορετικά...
Πολύ θα το ήθελα όλοι όσοι υπόσχονταν τόσα χρόνια καπιταλιστικούς παραδείσους να μην μπορούν να βγουν στο δρόμο επειδή θα τρέμουν το γιούχα...
Βέβαια, ακριβώς επειδή οι πολιτικοί μας μας ...εκπροσωπούν επάξια (είμαστε άξιοι των πολιτικών μας...) σκέφτομαι πως και τώρα δεν θ' αλλάξει τίποτε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ποιό μέρος του συντάγματος θεωρείς ότι χρειάζεται, έστω και προσωρινή, κατάργηση για να σωθεί η χώρα;Κανένα, έδωσα την εντύπωση ότι επιθυμώ την κατάλυση ή αναστολή του Συντάγματος;
Άλλοι το επιθυμούν, εγώ όχι. Άλλωστε το Σύνταγμα και η δημοκρατία προβλέπουν τρόπους αυτοπροστασίας από φασίστες και δικτάτορες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ποιό μέρος του συντάγματος θεωρείς ότι χρειάζεται, έστω και προσωρινή, κατάργηση για να σωθεί η χώρα;Κανένα, έδωσα την εντύπωση ότι επιθυμώ την κατάλυση ή αναστολή του Συντάγματος;
Άλλοι το επιθυμούν, εγώ όχι. Άλλωστε το Σύνταγμα και η δημοκρατία προβλέπουν τρόπους αυτοπροστασίας από φασίστες και δικτάτορες.Για το ποιες διαταξεις θελουν καταργηση απο το Συνταγμα να ρωτησετε τον ΜΑΙΛΛΗ του ΚΚΕ που βγηκε και το ζητησε (ανηπακοη στους Νομους) απο την τηλεοραση..... την Πεμπτη το Βραδυ... σε τηλεφωνικη του παρεμβαση οταν ειχαν τον Μητσοτακη σε ζωντανο......
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για το ποιες διαταξεις θελουν καταργηση απο το Συνταγμα να ρωτησετε τον ΜΑΙΛΛΗ του ΚΚΕ που βγηκε και το ζητησε (ανηπακοη στους Νομους) απο την τηλεοραση..... την Πεμπτη το Βραδυ... σε τηλεφωνικη του παρεμβαση οταν ειχαν τον Μητσοτακη σε ζωντανο......Το έβλεπα εκείνη την ώρα και δεν πίστευα αυτά που άκουγα . Αν είναι δυνατόν...! .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Για το ποιες διαταξεις θελουν καταργηση απο το Συνταγμα να ρωτησετε τον ΜΑΙΛΛΗ του ΚΚΕ που βγηκε και το ζητησε (ανηπακοη στους Νομους) απο την τηλεοραση..... την Πεμπτη το Βραδυ... σε τηλεφωνικη του παρεμβαση οταν ειχαν τον Μητσοτακη σε ζωντανο......
Το έβλεπα εκείνη την ώρα και δεν πίστευα αυτά που άκουγα . Αν είναι δυνατόν...! .
ειναι .....ειναι....!!!!! για αυτο εδω μεσα μερικοι παρεξηγουνται οταν λεμε οτι το ΚΚΕ δεν εχει ρολο στην βουλη...... αφου δεν παραδεχεται αυτους τους κανονες του παιχνιδιου.... φυσικα δικαιωμα του ειναι να μην τους δεχεται αλλα τοτε να εχει τα @@@@ να το λεει ευθαρσως και να μην βαζει υποψηφιοτητα στη βουλη για να μετραει τα κουκια του καθε φορα!!!!! τα ξερουμε αλλωστε ποσα ειναι... 35 χρονια τωρα......
Κοινητοποιησεις μπορει να κανει και χωρις να ειναι στη βουλη..... με τα συνδικατα του.... αλλα τοτε θα το μπερδευουμε με την εξω αριστερα και δεν το θελει.... για αυτο αλλωστε κανει και διαφορετικες συγκεντρωσεις..... για να βλεπει ο κοσμος ποσοι ειναι.... το κακο ειναι οτι ειναι ΜΟΝΟ τοσοι!!!
-
οι μειώσεις συντάξεων μισθών, αυξήσεις φόρων είναι νόμοι του κράτους απ την επαύριον, να υπακούσετε φίλτατοι
κάντε τουμπεκί ψιλοκομένο και χαρείτε το
-
Αν αύριο ρίξω μια μολότοφ στον Περισσό και περιμένω απ' έξω, θα απαιτήσει το ΚΚΕ να τηρηθεί ο νόμος ώστε να συλληφθώ και να τιμωρηθώ;
Μην μπλέκεστε, το ΚΚΕ δεν λέει 'ανυπακοή σε όλους τους νόμους'. Λέει 'ανυπακοή στους νόμους που δεν είναι σύμφωνοι με την αριστερή ιδεολογία'.
-
Σαν να λεμε μερικη αρση των αρθρων του συνταγματος??? ενα πραμα..... ειναι δυνατον κατι τετοιο... θα μοιαζει με δικτατορια
-
Δηλαδή όλους .
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]