-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορείτε να συνεχίσετε σας παρακαλώ τη συνεχή ενημέρωση, γιατί μείναμε μόνο με τα καθεστωτικά μέσα μετά τις 16/4/2010;Πιο συχνά από εμένα γράφεις εκεί
Οπότε, you might just as well να το ζητήσεις απευθείας -
Έχω γράψει 3 μηνύματα τα τελευταία 2 χρόνια (ομολογώ και χωρίς ξύλο).
Δηλώνω λαθραναγνώστης. -
εγώ κανένα
Τέσπα, αφού έχεις αποκτήσει πλέον οικειότητα, δεν υπάρχει λόγος να ζητάς εδώ αυτά που θα έπρεπε να ζητήσεις από 'εκεί' -
mjacob@
Ενω εσυ που υιοθετεις πραγματα που γραφονται απο καποιους αλλους στα γρηγορα σε μπλοκ της εμπιστοσυνης σου εισαι ποιο αξιοπιστος σε αυτα που γραφεις.... Εχει καιρο ακομα να φανει η πληρης αληθεια.... -
Τι ακριβώς έχω υιοθετήσει και δεν το έχω καταλάβει;
-
ποιός υιοθέτησε τι
αφού δεν μπαίνετε κάν στον κόπο να διαβάσετε τί γράφεται, ποιό το νόημαεδιτ: γράφει ο μάνος στο ινδυ?
-
Ναι, σπανίως όπως είπα, αλλά με σβήνουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, σπανίως όπως είπα, αλλά με σβήνουν.συμπραττουν με την κρατικη λογοκρισια
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
mjacob@
Ενω εσυ που υιοθετεις πραγματα που γραφονται απο καποιους αλλους στα γρηγορα σε μπλοκ της εμπιστοσυνης σου εισαι ποιο αξιοπιστος σε αυτα που γραφεις....ποιός υιοθέτησε τι
αφού δεν μπαίνετε κάν στον κόπο να διαβάσετε τί γράφεται, ποιό το νόημαΔεν κατάλαβα κάτι εδώ. Ο RX8 drifter είναι το ίδιο άτομο με τον mjacob;
-
για δες θα μας βάλει σε δουλειά πρωί πρωί
ψάχνω
εδιτ:
εσύ δεν έχεις και πρόβλημα με τα πιστοποιητικά ασφαλείας, το λεει το φυλλοκάρδι σου
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
mjacob@
Ενω εσυ που υιοθετεις πραγματα που γραφονται απο καποιους αλλους στα γρηγορα σε μπλοκ της εμπιστοσυνης σου εισαι ποιο αξιοπιστος σε αυτα που γραφεις....ποιός υιοθέτησε τι
αφού δεν μπαίνετε κάν στον κόπο να διαβάσετε τί γράφεται, ποιό το νόημαΔεν κατάλαβα κάτι εδώ. Ο RX8 drifter είναι το ίδιο άτομο με τον mjacob;
δεν κατάλαβα, εσύ σχολιάζεις κάτι μόνο όταν απευθύνεται σε σένα? το σχόλιο είναι γενικό και απευθύνεται και σε σένα.
-
Κατά βάση δεν τρέχω να υπερασπιστώ άλλα μέλη του forum. Το να λειτουργείς ως ομάδα μπορεί να πιάνει στις διαδηλώσεις, αλλά όχι στις διαδικτυακές συζητήσεις.
-
δεν χρειάζεται κανείς υπεράσπιση, κατά βάση χρειάζεται μάτια να διαβάζει.
-
Ωραία, αν λοιπόν το πιστεύεις αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος θα ρωτήσει κάτι τον φίλο σου, άσε τον φίλο σου να απαντήσει.
-
αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι κάποιον επί προσωπικού στέλνει πμ, αλλιώς ο,τιδήποτε μπορεί να σχολιαστεί, και προφανώς δεν προκειται να σου ζητήσω την άδεια για να πω αυτό που γουστάρω.
-
Ως συνήθως, λειτουργείς ως μέρος της 'ομάδας'. Eνδεχομένως να νομίζεις ότι αυτό προωθεί την άποψη σας και εδραιώνει την κυριαρχία της ιδεολογίας σας στην συζήτηση, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι μετατρέπεις τις συζητήσεις σε κουβεντούλα μεταξύ ομοϊδεατών με ειρωνία προς οποιονδήποτε διαφωνεί και ταμπελοποίηση του για future reference. Όχι ότι σε χαλάει, ε;
Τέσπα, σιγά μην σε προβληματίσει αυτό που σου λέω. Συνεχίστε ακάθεκτοι.
-
δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα στην προηγουμενη ενοτητα Νο 6 στη σελιδα 331 νομιζω σε κριση του Λοκατζη με το , για την διαμαρτυρια των αναρχικων στο θανατο του Φουντα ο φιλος mjacobs εδειξε να ξερει κατι παρα πανω για το γεγονος τοτε.... που ομως δεν το προχωρησε και μαλιστε εσβησε με τελιτσες .. απο καπου προφανως ηξερε κατι διαφορετικο τοτε, αλλα δεν το μοιραστηκε τοτε μαζυ μας....
-
Xρηστο Λάππα να προσέχεις...!!! Γιατί....;;
koutsan : Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
mjacob : Δημήτρης Κουφοντίνας
rx8drifter : Χριστόδουλος Ξηρός
High fidelity: Σάββας Ξηρός
Kovathe : Βασίλης Τζωρτζάτος
gto250swb : Βασίλης Ξηρός
tasosdev : Ηρακλής Κωστάρης
(χωρίς παρεξήγηση, ετσι...;; Οποιος έχει πρόβλημα μου το λέει και τα σβήνω άμεσα... )
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα στην προηγουμενη ενοτητα Νο 6 στη σελιδα 331 νομιζω σε κριση του Λοκατζη με το , για την διαμαρτυρια των αναρχικων στο θανατο του Φουντα ο φιλος mjacobs εδειξε να ξερει κατι παρα πανω για το γεγονος τοτε.... που ομως δεν το προχωρησε και μαλιστε εσβησε με τελιτσες .. απο καπου προφανως ηξερε κατι διαφορετικο τοτε, αλλα δεν το μοιραστηκε τοτε μαζυ μας....Όχι δεν το μοιράστηκα μαζί σας. [Κάπου αλλού βέβαια έγραψα από που ήξερα τελικά κάτι παραπάνω]
Η άποψη που έγραψα τότε θυμάσαι ποια ήταν; Ο λόγος για τον οποίο εκνευρίστηκα και το σταμάτησα το θέμα; Φαντάζομαι ότι πρέπει να θυμάσαι για να μου λες για υιοθετημένες απόψεις. -
koutsan ασύλληπτος 'σαρδανάπαλος' , greo Κουφοντίνας και tasosdev σερίφης
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]