-
εν τω μεταξύ, μετά απο 100 μέρες σχηματίσαμε κυβέρνηση, με τον wilders

βοήθειά μας
-
α, και μέχρι τέλος σεπτέμβρη, οι καταλήψεις του άμστερνταμ τέλος...
http://indymedia.nl/nl/2010/09/69713.shtml
ήθελα να γράψω ένα σεντονάκι για την ιστορία και τί παίζει, αλλά έχω ξενερώσει σήμερα
-

-
τον πέτυχες διάνα
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ε πριν 'λοβοτομηθούν' και τα τέκνα τους, λογικό είναι να αντιδράσουν και να προσπαθήσουν να 'δραπετεύσουν' με όποιο τρόπο βρουν.Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Βέβαια πάρα πολλοί γονείς παραείναι νάρκισσοι ώστε να παραδεχτούν ότι έχτισαν μια φυλακή και το παιδί θα προσπαθήσει να δραπετεύσει με όποιο τρόπο μπορεί.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ε πριν 'λοβοτομηθούν' και τα τέκνα τους, λογικό είναι να αντιδράσουν και να προσπαθήσουν να 'δραπετεύσουν' με όποιο τρόπο βρουν.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Βέβαια πάρα πολλοί γονείς παραείναι νάρκισσοι ώστε να παραδεχτούν ότι έχτισαν μια φυλακή και το παιδί θα προσπαθήσει να δραπετεύσει με όποιο τρόπο μπορεί.
Από τη στιγμή που για να λες 'ευχαριστούμε πολύ, να μας ξανάρθετε' σε μια δουλειά, χρειάζεται εκπαίδευση αλλά γονιός μπορείς να γίνεις αρκεί μόνο να μπορείς να γονιμοποιήσεις ή να συλλάβεις, τα πράγματα έτσι θα είναι και χειρότερα.
Προτιμώ πάντως με 1000 τους γονείς 'ψώνια' (σαν και μένα, που πιστεύουν ότι δύσκολο να με φτάσουν στην ...coolοσύνη ακόμη και τα δικά μου παιδιά ) από τους γονείς ...executives του λινκ.
Μια αρχή και ένας στόχος. Φτάνουν και περισσεύουν. Μετά ας βρουν το δρόμο τους και ας ζήσουν με τον τρόπο τους τη ζωή τους.
Αρχή: Δεν πηδ@με τους άλλους. Μεταφορικά. Γιατί κυριολεκτικά... μακάρι να είναι τόσο καλά με τα άτομα που θάναι και να μην κάνουν άλλη δουλειά.
Στόχος: Χαμόγελο και ευτυχία. Ένα χαμόγελο από ευτυχία σε ένα πρόσωπο, είναι πιο σημαντικό από το να αναγνωρίζω στο δρόμο αυτό το πρόσωπο ή να φοράει κοστούμι αρμάνι και να μην τόχει.Δεν χρειάζονται τίποτα άλλο.
-
Και μάλιστα θα έλεγα ότι η παρομοίωση που έκανες συνεχίζει. Θα δούμε πολύ περισσότερες αυτοκτονίες ενηλίκων στο προσεχές μέλλον. Ήδη η ελληνική κοινωνία φροντίζει και αποκρύπτει τα ποσοστά αυτοκτονιών με τη συνέργεια της αστυνομίας ώστε να μην ντροπιαστεί το σόι αφού δεν θα μπορέσει να θάψει το νεκρό με το ορθόδοξο τυπικό.
Οι λόγοι για την αύξηση είναι γνωστοί και ανάλογοι με τις αυτοκτονίες των παιδιών. Η ελληνική κοινωνία (ο 'γονιός' μας, δηλαδή όλων όσων της επιτρέπουν να πάρει μέσα τους αυτή τη θέση) είναι ναρκισσιστική. (Όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει στα μάτια του συγγενή και γείτονα η 'πρόοδος'). Τώρα με την κρίση και κυρίως με την ύφεση μετασχηματίζεται σε μια φυλακή. Άλλωστε τι είναι ένα κελί φυλακής; Μια διαρκής ύφεση. Οπότε και οι 'δραπέτες' θα αυξάνονται. -
-
Αρκει να μην γινει φυτεια... πρασινου οπως ενα αλλο πανεπιστημιο στην Κρητη...
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
'Πράσινο' θα γίνει το Α.Π.Θ.Ολα τα είχαμε τέλεια καμωμένα στην παιδεία....η πράσινη πολιτική μας μάρανε.
-
'Ελα να πρασινίσουμε και πράσινα να ζήσουμε
και από την πρασινάδα μας
να φαει και η γελάδα μας'(προφιτικός στίχος, ή η ιστορία επαναλαμβάνεται οεο;)
-
*Στους δρόμους θα βγάλουν ξανά τα τρακτέρ οι αγρότες αν δεν λυθούν τα προβλήματα που επί σειρά ετών τους απασχολούν και πλεον γιγαντώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης.
Αφετηρία των φετινών κινητοποιήσεων φαίνεται ότι θα αποτελέσει το διάστημα μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ενώ, ανάλογα με τη συμμετοχή ,οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στις αρχές του χειμώνα με πιθανό το ενδεχόμενο αποκλεισμού ακόμη και των εθνικών οδών. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας προγραμματίζονται συσκέψεις για την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου ενώ κατά τα φαινόμενα, η χρονική περίοδος από τώρα μέχρι τις εκλογές θα αποτελέσει , έστω και ατύπως, «περίοδο χάριτος» για το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος σε μια προσπάθεια να προλάβει τα χειρότερα, επισκέφθηκε τη Λάρισα και πραγματοποίησε ανοιχτή σύσκεψη με τους αγρότες...*
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολα τα είχαμε τέλεια καμωμένα στην παιδεία....η πράσινη πολιτική μας μάρανε.
Πειράζει κι αυτό;
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
'Ελα να πρασινίσουμε και πράσινα να ζήσουμε
και από την πρασινάδα μας
να φαει και η γελάδα μας'(προφιτικός στίχος, ή η ιστορία επαναλαμβάνεται οεο;)
Κλιν 80'ς
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πειράζει κι αυτό;
Oχι αλλά υπάρχουν σοβαρότερα που πρέπει να απασχολούν τα ελληνικά πανεπιστήμια από τα λίγα που ξέρω.
Θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψή μου.[i]Στους δρόμους θα βγάλουν ξανά τα τρακτέρ οι αγρότες αν δεν λυθούν τα προβλήματα που επί σειρά ετών τους απασχολούν και πλεον γιγαντώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης.
μάθανε ότι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι αγρότες.
δεν τους έφτασε η προηγούμενη «ήττα» θέλουν να ταλαιπωρήσουν κ άλλο τον κοσμάκη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πειράζει κι αυτό;
Εν το μεταξυ σε αλλο τοπικ κατηγορουσαν την κυβερνηση επειδη δεν θα κανει πρασινο το αεροδρομιο στο ελληνικο.
-
Κάτι που δεν έπιασαν τα ραντάρ των ελληνικών ΜΜΕ:
http://atwar.blogs.nytimes.com/2010/09/ ... aked-tape/
Αμερικάνοι στρατιώτες κατηγορούνται ότι δολοφονούσαν Αφγανούς πολίτες για ..σπορ και έκαναν συλλογή ανθρώπινων μελών από τα πτώματα.
-
ηταν στο wikileaks? αν οχι ειναι
ασχετο
αν θελει ενας ιδιωτης να δωσει σε εναν δημο 10εκκ ευρω για να βαλει πρασινο στον δημο του γινεται αυτο?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πειράζει κι αυτό;
Oχι αλλά υπάρχουν σοβαρότερα που πρέπει να απασχολούν τα ελληνικά πανεπιστήμια από τα λίγα που ξέρω.
Θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψή μου.Και γιατί να μην την έχεις απλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει η άποψη σου με το θέμα.Είπανε να κάνουν κάτι σαν Πανεπιστήμιο στα πλαίσια των αυτονομιών που έχουνε. Τα προβλήματα του Ελληνικού Πανεπιστημιού δεν μπορούν να λυθούν μόνο από τις Πρυτανείες οπότε τι σχέση έχει η απόφαση να πρασινίσει ο χώρος, που κάποτε ήταν πριν να τσιμενταριστεί όσο δεν πήγαινε άλλο στην δεκαετία 80 και 90 επειδή κάποιοι δεν θέλανε να μετακινηθούν εκτός Θεσσαλονίκης, με τα προβλήματα της εκπαίδευσης.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]