-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
η ένστασή μου είναι για τον απόλυτο τρόπο σκέψης του τύπου όλοι τέτοιοι είναι και εκεί γίνεται της π@@τάνας ...
μια κοινωνία είναι και εκεί...με τους αγαθούς, τους στοχαστές, τα λαμόγια, τις αδερφές...ότι δηλαδή και έξω από το Αγ. Όρος...εδώ που κατοικούμε...
όπως εξελίχθηκε η κοινωνία μας τις τελευταίες δεκαετίες έτσι επηρεάστηκε και ο τόπος εκεί γιατί μέλη της κοινωνίας μας τον απαρτίζουν...όσο για το θρησκευτικό συναίσθημα του καθενός (την πίστη) επιμένω ότι είναι πολύ προσωπικό για να συζητιέται σε φόρουμ....εάν εσύ θέλεις να εκφράσεις την πίστη σου στον θρύλο, τον παοκ ή κάπου αλλού είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα και το σέβομαι.
Ναι αλλά συζητάς με συγκεκριμένα άτομα που λένε συγκεκριμένα πράγματα, συνεπώς θα πρέπει (αν υποθέσουμε πως μιλάμε μαζί ) να μου επισημάνεις που ήμουν απόλυτος και είπα πως όλοι είναι αδερφές η λαμόγια, και επίσης με ποια λογική δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω και να αποτιμήσω ως σύνολο το έργο και την φιλοσοφία της οποιασδήποτε θρησκείας
Και για να μη λέμε άρες μάρες κουκουνάρες, που ακριβώς εγώ (η κάποιος άλλος) δεν σε άφησα να εκφράσεις την πίστη σου σε οτιδήποτε.
Εξακολουθώ βέβαια να μην καταλαβαίνω γιατί είναι κακό και ασέβεια να συζητήσεις με κάποιον άλλον την πίστη του και να διαφωνήσεις. -
Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια, εργαζόμενο ή διευθυντή (δεν θυμάμαι) στο Θέμα ράδιο και κατά πολλούς mr. troktiko blogger.
Ωχ βλέπω με 30 cops τον καθένα δημοσιογράφο.
-
Οι κινδυνοι του 'επαγγελματος'
-
τρομοκρατικο ηταν αρκετοι το περιμεναν ειπαμε εχουμε περασει σε μια νεα εποχη ηλιθιοτητας και μαλακιας απο τους τρομοκρατες δεν βλεπουν πια collateral damage αλλα το ποσους θα φανε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι κινδυνοι του 'επαγγελματος'Tώρα να δεις πως θα μαζευτούν οι παντολόγοι...
-
το χειροτερο ειναι οτι εχουν αυτοπτη μαρτυρα και ΤΑ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΑ μονο τι νουμερο σουτιεν φοραει δεν μας εχουν πει
μας ειπαν ονομα
μας ειπαν που ακριβως μενει
τι ειδε
και τι εκανε
δηλαδη φανταζομαι οτι θα πεθανει και αυτη -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τρομοκρατικο ηταν αρκετοι το περιμεναν ειπαμε εχουμε περασει σε μια νεα εποχη ηλιθιοτητας και μαλακιας απο τους τρομοκρατες δεν βλεπουν πια collateral damage αλλα το ποσους θα φανεΚαμια σχεση με τρομοκρατια: επροκειτο για γνωστο εκβιαστη, πρωην μελος της συμμοριας Τριανταφυλλοπουλου, που καποια στιγμη ανεξαρτητοποιηθηκε (μαλλον τα χαλασανε σε καποια μοιρασια) και με ισχυρους χρηματοδοτες (Κοντομηνας) εφτιαξε δικο του 'μαγαζι'. Ειχε εμπλοκη στη μαυρη υποθεση Κεντερη (ηταν κουμπαρος του) και σε πολλα ακομη σκανδαλα της τελευταιας δεκαετιας.
Τον εφαγε καποιο απο τα θυματα του ή η απεναντι συμμορια, προφανως. -
μαλιστα εβγαλες πορισμα κιολας? γιατι θα ορκιζομουν οτι μια τρομοκρατικη οργανωση το δηλωσε οτι θα σκοτωνει δημοσιογραφους προσφατα
-
Ναι ναι ειμαι καλος στα πορισματα, ειναι γνωστο αυτο, οχι σαν κατι αλλους
-
YES SIR!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μαλιστα εβγαλες πορισμα κιολας? γιατι θα ορκιζομουν οτι μια τρομοκρατικη οργανωση το δηλωσε οτι θα σκοτωνει δημοσιογραφους προσφαταΚαι ο Γκολιας ειναι δημοσιογραφος; Εκβιαστάκος ητανε,οπως τα λεει ο Asimov
Οι τρομοκρατες μιλουσαν για δημοσιογραφους του τυπου Πρετεντέρη. -
http://fimotro.blogspot.com/2010/07/na.html
'Για αυτό εμείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και ποιον ενοχλούμε'!!!
ωχ ωχ
-
Ότι και αν ήταν δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Όπως φυσικά δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο όσο βρώμικος και να είναι. Αλλά όλοι πλέον έχουμε πάθει μιθριδατισμό. Βλέπουμε δολοφονίες και νομίζουμε ότι είναι λες και παίζουμε call of duty.
Το προφανές για μένα είναι ότι κάποιους ενόχλησε με αποκαλύψεις (είτε με εκβιασμό είτε χωρίς) και για αυτό πραγματοποιήθηκε αυτό το συμβόλαιο.
Ήταν από τους παλιούς συνεργάτες του Μάκη (άλλο καλόπαιδο και αυτό. Τη χρωστάει ακόμη την Καγιέν Τούρμπο ή την ξεπλήρωσε ο γύφτουλας? Του ζητούσε τα λεφτά ο αντιπρόσωπος και αυτός σφύριζε αδιάφορα) αλλά τελευταία είχαν μεγάλη κόντρα με το τελευταίο να στείλει εξώδικο 500.000 ευρώ στο Μάκη γιατί τον κατηγορούσε ότι είναι πίσω από το τρωκτικό.
Πάντως είμαστε τόσο καφενείο ως χώρα που μπορεί ο καθένας μας με 3-4 χιλιάρικα να σκοτώσει όποιον δεν γουστάρει.
-
- Όχι 'ο καθένας μας'.
- Πολλά λες...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ήταν από τους παλιούς συνεργάτες του Μάκη (άλλο καλόπαιδο και αυτό. Τη χρωστάει ακόμη την Καγιέν Τούρμπο ή την ξεπλήρωσε ο γύφτουλας? Του ζητούσε τα λεφτά ο αντιπρόσωπος και αυτός σφύριζε αδιάφορα) αλλά τελευταία είχαν μεγάλη κόντρα με το τελευταίο να στείλει εξώδικο 500.000 ευρώ στο Μάκη γιατί τον κατηγορούσε ότι είναι πίσω από το τρωκτικό. .
Προσεχε,κυκλοφορουν και φορτηγα στους δρομους
-
Άκου τι σου λέω. Το 'καθένας μας' ισχύει στο ακέραιο. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Όχι τίποτα καταγώγια. 3-4 ερωτήσεις μόνο αρκούν.
-
Οι χρυσές δουλειές των ευρωπαίων επιτρόπων
Οι πρώην αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξαργυρώνουν την προϋπηρεσία τους αμέσως μετά τη λήξη της θητείας τους στις Βρυξέλλες, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές και ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες σε μεγάλες επιχειρήσεις
Τι κάνουν οι ευρωπαίοι επίτροποι όταν γεράσουν;
-
'Καλό ταξίδι δικέ μου', κλείνει ο Μάκης την ανακοίνωση του στο zougla.
...
Aaaa χese μας ρε Μάκη ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Άκου τι σου λέω. Το 'καθένας μας' ισχύει στο ακέραιο. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Όχι τίποτα καταγώγια. 3-4 ερωτήσεις μόνο αρκούν.Ενας γνωστος μου προσπαθησε να εισπραξει ανορθοδοξα καποια χρεη...το αποτελεσμα ηταν ο εισπρακτορας του εκλεψε το αυτοκινητο
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]