-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
http://www.gopetition.com/online/36271.html
Τι γράφει εδώ πέρα διαβάσατε; Ποιοι το διοργανώνουν διαβάσατε; Γιατι έχω τις αμφιβολίες μου...
Υ.Γ Είναι το κείμενο των διοργανωτών της εκδήλωσης...Να αναλωθούμε ποιος οργάνωσε μια εκδήλωση ή να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα?
Aγαπητε αμα εχεις καποια ασθενεια πας σε συνοδο/συνεδριο/εκδηλωση ιατρων και οχι υδραυλικων.Νομιζω οτι ενα 'ποιοι ειναι αυτοι που θελουν το καλο μου' κανει καλο!!!
Η απάντηση είναι για το πρόσωπό μου ή για τον mirage?...δεν κατάλαβα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://www.gopetition.com/online/36271.html
Τι γράφει εδώ πέρα διαβάσατε; Ποιοι το διοργανώνουν διαβάσατε; Γιατι έχω τις αμφιβολίες μου...
Υ.Γ Είναι το κείμενο των διοργανωτών της εκδήλωσης...Να αναλωθούμε ποιος οργάνωσε μια εκδήλωση ή να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα?
Δεν ξέρω, ξαφνικά ξεχάσαμε το πραγματικό θέμα και το ρίξαμε στην συνομωσιολογία περι εξόδου από το ευρώ και στο αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω οταν πρόκειται για μια εκδήλωση με καθαρή κομματική ταυτότητα που θέλει απλώς να προωθήσει τα επιχειρήματα της.
Φίλε mirage , τελευταίο
Εγω πόσταρα τα νέα μέτρα σχετικά με τους μισθούς και τις απολύσεις.
Οι κομματικές εκδηλώσεις , απ όπου και να προέρχονται , με αφήνουν παγερά αδιάφορο.Εγώ μαζί σου...Από κάτω από το δικό σου ποστ γραφτηκε όμως κάτι περι Πανεπιστημιακών που ξέρουν πιο πολλά και μπλα μπλα.
-
Eγω εγραψα γιατι δεν το λετε.
Φερουν την παραγκα του τριτου κοσμου οι οικονομολόγοι κομμουνιστες αλλα και προοδευτικοι οπως λεν γι'αυτο ειναι υδραυλικοί? Και πρεπει να μας το πουν οι κομμουνιστες για να τις δουμε ?
Οσο για τις αρωστιες που υπαρχουν στην Ελλάδα θα ανοιξω νεο θεμα να πληροφορηθουμε ολοι μας. -
Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, εκατοντάδες άνθρωποι κυκλοφορούσαν στην οδό Αιόλου, όμως φαίνεται ότι τίποτε δεν ήταν ικανό να σταματήσει το ληστή.
Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα ένας άνδρας περπατούσε αμέριμνος στο κέντρο. Ξαφνικά την ώρα που περνούσε δίπλα από έναν νεαρό που στεκόταν στο πεζοδρόμιο τον είδε να κινείται κατά πάνω του.Ο νεαρός έβγαλε μαχαίρι και χωρίς να πει το παραμικρό χτύπησε τον άτυχο άνδρα στο στήθος. Ίσως να του κατάφερνε και δεύτερη μαχαιριά αν ο άνδρας δεν είχε βάλει μπροστά τα χέρια του να προστατευτεί.
Οι περαστικοί πάγωσαν στη θέα του μαχαιριού. Ο νεαρός ληστής ψύχραιμος αφού έριξε αιμόφυρτο το θύμα του στο δρόμο άρπαξε το πορτοφόλι του έφυγε τρέχοντας.
Ευτυχώς ο άτυχος άνδρας, αν και έχει τραύματα στο στήθος και τα χέρια, δεν κινδυνεύει.αρχίσαμεεεεε.....
-

-
http://www.yupi.gr/gossip/c19140/Manos_ ... 20%20.html
Κανονικά θα πρεπε να το βάλω στο Ζωα Ζωα Ζωα. Είναι ένα θέμα αυτό με τους ζωόφιλους που έχουν το φετίχ αντί για Αζορ να προτιμούν κάτι σε άγριο θηρίο από τη ζούγκλα.
Μια μέρα ήμουνα για καφέ και μέσα στο χώρο της καφετέριας (ήταν βέβαια τραπέζια σε ανοιχτό χώρο) ήταν ένας τύπος με ένα φίλο του και το ντόπερμαν (κομμένη ουρά κλπ) του δίπλα. Κάποια στιγμή πέρασε ένας κόπρος απ' έξω και το ντόπερμαν έλαβε θέση μάχης και ο τύπος με το ζόρι το κράτησε να μη χυμήξει.
Θα πρεπε να τρώνε κυνηγητό κάτι τέτοια νούμερα. Αν γίνει το μοιραίο (εδώ ντόπερμαν επιτίθενται στα αφεντικά τους) μετά θα αρχίσουν τις κλάψες (αχ ο πούπης μου) και ό,τι τέχνασμα μπορούν να σκαρφιστούν για να αποφύγουν ευθύνες.
Το άλλο το βόιδι τσαντίστηκε που τράβηξαν όπλο στο λυκόσκυλο του... -
ποτε δεν καταλαβα τι δουλεια εχει ενας σκυλος σε μια καφετερια.
να πιει καφε , να καπνισει η να διαβασει εφημεριδα; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.yupi.gr/gossip/c19140/Manos_Pintzhs_ .htmlΚανονικά θα πρεπε να το βάλω στο Ζωα Ζωα Ζωα. Είναι ένα θέμα αυτό με τους ζωόφιλους που έχουν το φετίχ αντί για Αζορ να προτιμούν κάτι σε άγριο θηρίο από τη ζούγκλα.
Μια μέρα ήμουνα για καφέ και μέσα στο χώρο της καφετέριας (ήταν βέβαια τραπέζια σε ανοιχτό χώρο) ήταν ένας τύπος με ένα φίλο του και το ντόπερμαν (κομμένη ουρά κλπ) του δίπλα. Κάποια στιγμή πέρασε ένας κόπρος απ' έξω και το ντόπερμαν έλαβε θέση μάχης και ο τύπος με το ζόρι το κράτησε να μη χυμήξει.
Θα πρεπε να τρώνε κυνηγητό κάτι τέτοια νούμερα. Αν γίνει το μοιραίο (εδώ ντόπερμαν επιτίθενται στα αφεντικά τους) μετά θα αρχίσουν τις κλάψες (αχ ο πούπης μου) και ό,τι τέχνασμα μπορούν να σκαρφιστούν για να αποφύγουν ευθύνες.
Το άλλο το βόιδι τσαντίστηκε που τράβηξαν όπλο στο λυκόσκυλο του...Η ουρά του Ντόπερμαν δεν είναι κομμένη έτσι γεννιέται
-
Κομμένα αυτιά ήθελα να πω.
Πάντως κόβουνε και την -μικρή- ουρά που έχουν. Το συγκεκριμένο είχε μόνο αυτιά κομμένα.
Και έτσι να μην ήταν θα ένιωθες άνετα με ένα τέτοιο γομάρι δίπλα σου να γρυλίζει ή πολύ περισσότερο όταν πήγε να ορμήσει στον κόπρο; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.yupi.gr/gossip/c19140/Manos_Pintzhs_ .html
Κανονικά θα πρεπε να το βάλω στο Ζωα Ζωα Ζωα. Είναι ένα θέμα αυτό με τους ζωόφιλους που έχουν το φετίχ αντί για Αζορ να προτιμούν κάτι σε άγριο θηρίο από τη ζούγκλα.
Το άλλο το βόιδι τσαντίστηκε που τράβηξαν όπλο στο λυκόσκυλο του...Η ουρά του Ντόπερμαν δεν είναι κομμένη έτσι γεννιέται
Δεν το νομίζω αυτό, η ουρά κόβεται...Τα ντόμπερμαν γεννιούνται με μακριά ουρά...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποτε δεν καταλαβα τι δουλεια εχει ενας σκυλος σε μια καφετερια.
να πιει καφε , να καπνισει η να διαβασει εφημεριδα;εγώ εκπαιδεύω ένα να δαγκώνει τους καπνιστές
-
Έτσι γεννιούνται

συνήθως την κόβουν έτσι

και κάποιοι λίγοι δεν αφήνουν τίποτα

Διαφορές δεν ξέρω που οφείλονται. Αν υπάρχει κάποιος σκυλομούρης στο φόρουμ να μας πει. Όπως επίσης και το τι ισχύει σχετικά με τέτοια σκυλιά. Νομίζω σε πολυκατοικίες απαγορεύονται συγκεκριμένες ράτσες.
-
Κανένας κανονισμός πολυκατοικίας δεν μπορεί να απαγορεύσει τίποτα σχετικό
viewtopic.php?f=13&t=35904&start=510
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πράγματι επιτρέπεται ό,τι κι αν λέει ο κανονισμός της πολυκατοικίας, σύμφωνα με το άρθρο 6 του νόμου 3170/2003 :
Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λ.π.)Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, οι λοιπές διατάξεις της νομοθεσίας ισχύουν κανονικά, πχ οι διατάξεις περί κοινής ησυχίας ισχύουν για κάθε θόρυβο - όχληση που ξεπερνά κάποια όρια, είτε προέρχεται από σκύλο, είτε από τρυπάνι.
Πάντως εξαντλήστε την υπομονή σας μπας και κάτι αλλάξει γιατί κι εγώ με το σκύλο είμαι κατά βάση, αν και καταλαβαίνω ότι μπορεί και να λαλήσεις από το συνεχή θόρυβο
-
Στην καφετέρια επιτρεπόταν;
-
Ανεξαρτητα με την νομοθεσια δεν εχω συναντησει αυτη την ρατσα σε διαμερισμα .Ισως οι πραγματικα φιλοζωοι καταλαβαινουν οτι ενα τετοιο ζωο μονο προβληματα θα δημιουργησει στους ιδιους κ στους περιοικους .
Σε μενα δεν θα αρεσε καθολου η παρουσια ενος τετοιου ζωου στην πολυκατοικια κ δεν ξερω πως θα αντιδρουσα .ΥΓ Τα ξενοδοχεια οταν ρωταω αν μπορω να παρω τον σκυλο μαζι μου το πρωτο που κανουν ειναι να αποκλεισουν ντομπερμαν κ πιτ μπουλ
-
Πάντως στην περίπτωση των Χάσκι είναι έγκλημα και μόνο που τα έχουν στην Ελλάδα. Ίσως σε κάποια ορεινή περιοχή που θα έχει το πολύ 10 βαθμούς να ένιωθε απλά μια κάποια ζέστη. Στους 20-30 κλπ που έχει η Ελλάδα τα ζώα αυτά βασανίζονται.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως στην περίπτωση των Χάσκι είναι έγκλημα και μόνο που τα έχουν στην Ελλάδα. Ίσως σε κάποια ορεινή περιοχή που θα έχει το πολύ 10 βαθμούς να ένιωθε απλά μια κάποια ζέστη. Στους 20-30 κλπ που έχει η Ελλάδα τα ζώα αυτά βασανίζονται.Δυστυχως απο οσα εχω δει ειναι πολλοι αυτοι που την βρισκουν να βασανιζουν ζωα στην Ελλαδα
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y8DqRQYd ... re=related
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ανεξαρτητα με την νομοθεσια δεν εχω συναντησει αυτη την ρατσα σε διαμερισμα .Ισως οι πραγματικα φιλοζωοι καταλαβαινουν οτι ενα τετοιο ζωο μονο προβληματα θα δημιουργησει στους ιδιους κ στους περιοικους .
Σε μενα δεν θα αρεσε καθολου η παρουσια ενος τετοιου ζωου στην πολυκατοικια κ δεν ξερω πως θα αντιδρουσα .Δεν είναι η μοναδική ράτσα που δεν 'ταιριάζει' σε διαμέρισμα, υπάρχουν πολλές και το βασικό κριτήριο είναι η ανάγκη του σκύλου για κίνηση και χώρο...Μάλιστα δεν θα έλεγα ότι το ντόμπερμαν είναι η πιο ακατάλληλη ράτσα για διαμέρισμα, τουλάχιστον αν το βγάζεις αρκετά για άσκηση, πάντως σίγουρα ένας μεγαλούτσικος κήπος μιας μονοκατοικίας του ταιριάζει πολύ καλύτερα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σε μενα δεν θα αρεσε καθολου η παρουσια ενος τετοιου ζωου στην πολυκατοικια κ δεν ξερω πως θα αντιδρουσα .Δεν είναι η μοναδική ράτσα που δεν 'ταιριάζει' σε διαμέρισμα, υπάρχουν πολλές και το βασικό κριτήριο είναι η ανάγκη του σκύλου για κίνηση και χώρο...Μάλιστα δεν θα έλεγα ότι το ντόμπερμαν είναι η πιο ακατάλληλη ράτσα για διαμέρισμα, τουλάχιτσον αν το βγάζεις αρκετά για άσκηση, πάντως σίγουρα ένας μεγαλούτσικος κήπος μιας μονοκατοικίας του ταιριάζει πολύ καλύτερα
Δεν διαφωνω .Παντως οταν επισκεφτηκα ενα φιλο που ειχε ντομπερμαν μεσα στο σπιτι (μονοκατοικια)ζητησα να το απομακρυνει ,δεν σεβαστηκε την επιθυμια μου κ απο τοτε τον εκανα delete .
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]