-
Φυσικά
-
Ξάπλωσε και θα σου περάσει.
-
χαχα τωρα ολοι ψαχνουμε να φυγουμε και συ γυρνας...κατι θα ξερεις ομως, αφου δεν την παλευες καλα κανεις...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χαχα τωρα ολοι ψαχνουμε να φυγουμε και συ γυρνας...κατι θα ξερεις ομως, αφου δεν την παλευες καλα κανεις...Πολλοί το λένε, ελάχιστοι το κάνουν. Μη χαλάμε όμως το θέμα...
-
ε αν ηταν ευκολο θα χαμε φυγει ολοι μας...anyway, με το καλο η επιστροφη...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
χαχα τωρα ολοι ψαχνουμε να φυγουμε και συ γυρνας...κατι θα ξερεις ομως, αφου δεν την παλευες καλα κανεις...
Πολλοί το λένε, ελάχιστοι το κάνουν. Μη χαλάμε όμως το θέμα...
Ένα παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι λέει 'Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδαν ξένος'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πολλοί το λένε, ελάχιστοι το κάνουν. Μη χαλάμε όμως το θέμα...
Ένα παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι λέει 'Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδαν ξένος'
Δεν είναι παραδοσιακό ρε συ ο Στελάρας το λέει, είναι το 'Πατρίδα'μ αραεύω σε' (= Πατρίδα μου σε ψάχνω). Τεσέτερον παίδας είμαι κι εγώ (αν είσα Πόντιος)
-
Γύρισα πριν από λίγες μέρες από Αγγλία αφού είχα κάνει κάπου 500 χιλιόμετρα οδήγηση.
Σε όλα αυτά, συνάντησα μόνον ένα 'ζώο' - ένας που μιλούσε στο κινητό του στον M1.
on-topic: count me in, φτηνού αεροπορικού εισιτηρίου επιτρέποντος.
-
Μέχρι τέλος Αυγούστου θα είμαι Γλασκώβη. Όποιος ανέβει προς τα πάνω και έχει όρεξη για babysitting ευχαρίστως να συναντηθούμε
Dodger χαρά στο κουράγιο σου. Εύχομαι να το σκέφτηκες καλά και να μην το μετανιώσεις (έχω πρόσφατο παράδειγμα γνωστών μου που επέμεναν να επιστρέψουν και τώρα - 1 χρόνο μετά - στέλνουν βιογραφικά εκτός Ελλάδος)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μέχρι τέλος Αυγούστου θα είμαι Γλασκώβη. Όποιος ανέβει προς τα πάνω και έχει όρεξη για babysitting ευχαρίστως να συναντηθούμε29-30 λέω να πεταχτώ (από το Λονδίνο) μέχρι Aberdeen.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μέχρι τέλος Αυγούστου θα είμαι Γλασκώβη. Όποιος ανέβει προς τα πάνω και έχει όρεξη για babysitting ευχαρίστως να συναντηθούμε
29-30 λέω να πεταχτώ (από το Λονδίνο) μέχρι Aberdeen.
Όμορφο το Aberdeen αν και δε γνωρίζω πολλά να σου πω. Μία φορά έχω πάει κι αυτό για λίγες ώρες. Γενικά η περιοχή έχει πολύ όμορφες διαδρομές (π.χ. το coastal route από Dundee προς Aberdeen).
Εμείς αναχωρούμε 1/9. Αν το αποφασίσεις, κανονίζουμε να συναντηθούμε -
Τα ΚΤΕΛ στο νησί τι λένε;
Γενικά προτιμώ σαφώς τα τρένα, αλλά είναι τα μισά λεφτά (66 μπύρες roundtrip, αντί για 130), χώρια το γεγονός ότι τη Δευτέρα που είναι bank holiday θα κάνουν πολλά έργα στις γραμμές. Από την άλλη 12 ώρες στο λεωφορείο δύσκολα παλεύονται...
Παρεμπιπτόντως, ο καιρός είναι σκατά. Άθλιος. Μίζερος. Καταθλιπτικός.
Είναι ο,τι πρέπει για F1, αλλά για τη καθημερινότητα... No wonder γιατί πίνουν τον άμπακο τους εδώ...
-
www.nationalexpress.com μια χαρα τα κτελ on time πάντα
-
Εγώ είμαι Σάμο αλλά αν κανονίσετε καφέ στο Λονδίνο , έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εγώ είμαι Σάμο αλλά αν κανονίσετε καφέ στο Λονδίνο , έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άσε ρε, αν πας με το Κασκάι και με την κατανάλωση που έχεις ήδη στο νησί, θα κάνεις καναδυό χρόνια να φτάσεις
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εγώ είμαι Σάμο αλλά αν κανονίσετε καφέ στο Λονδίνο , έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άσε ρε, αν πας με το Κασκάι και με την κατανάλωση που έχεις ήδη στο νησί, θα κάνεις καναδυό χρόνια να φτάσεις
Με πλοίο θα πάω , από νησί σε νησί με πλοίο πας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Άσε ρε, αν πας με το Κασκάι και με την κατανάλωση που έχεις ήδη στο νησί, θα κάνεις καναδυό χρόνια να φτάσεις
Δυο βδομάδες θα κάνεις...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είναι ο,τι πρέπει για F1, αλλά για τη καθημερινότητα... No wonder γιατί πίνουν τον άμπακο τους εδώ...
Ετσι ηταν ολο το καλοκαιρι...και μετα εχεις τους αλλους στην Ελλαδα (35 βαθμους παραδεισος καθε μερα) που γκρινιαζουν οτι δεν πληρωνοντε αρκετα και στο εξωτερικο ολα ειναι τελεια και οι μισθοι ειναι μεγαλοι...
-
Τέλη Σεπτέμβρη σε περιμένουμε Λονδίνο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ετσι ηταν ολο το καλοκαιρι...και μετα εχεις τους αλλους στην Ελλαδα (35 βαθμους παραδεισος καθε μερα) που γκρινιαζουν οτι δεν πληρωνοντε αρκετα και στο εξωτερικο ολα ειναι τελεια και οι μισθοι ειναι μεγαλοι...
Μόνο αν είσαι ο Σατανάς βρίσκεις τους 35 βαμούς παραδεισένιους.
Αγγλία. Συναντήσεις και διάφορα προβλήματα