-
Μετά απο αρκετά χρονια σε αυτο το φορουμ σκεφτηκα να κανονισω μια συναντηση αν υπαρχει ενδιαφερον. Αν ειναι καποιος στο Λονδινο ή κοντα και ενδιαφερεται να οργανωσουμε κατι ας γραψει σε αυτο το θεμα.
-
Μετά απο αρκετά χρονια σε αυτο το φορουμ σκεφτηκα να κανονισω μια συναντηση αν υπαρχει ενδιαφερον. Αν ειναι καποιος στο Λονδινο ή κοντα και ενδιαφερεται να οργανωσουμε κατι ας γραψει σε αυτο το θεμα.
-
-
Μπορεί να κανονίσεις μια με όσους είναι εκεί και μία άλλη με ομαδική προσέλευση για εκεί, ίσως με κάποιο οδηγοκεντρικό στόχο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
οδηγοκεντρικό στόχο.Ενας τέτοιος αποτελεί μεγάλο πειρασμό για μένα να ξαναανέβω.
π.χ. κάποιο Driving experience, βλέπε viewtopic.php?f=5&t=42747
ή ενοικίαση μερικών caterham.
ή επίσκεψη σε κάποια πίστα για κάποιο motorsport event.
Αλλά ομολογουμένως είναι δύσκολο να οργανωθούν ταυτόχρονα, χρονικά και τοπικά, κάτι τέτοια.
Εξαρτάται από το feedback που θα πάρεις εδώ. Για να δούμε.
Υ.Γ. μία ασφαλής επιλογή για... διασκέδαση, εάν βρεις τίποτα local συνφορουμίτες, είναι φυσικά καρτάκι! Όπως κάνουν αυτοί εδώ στο LFS: http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=66341
-
Eγω Λονδινο ειμαι και ειμαι μεσα για καφεδακι
-
Εγώ βρίσκομαι καμιά ώρα από το Λονδίνο με το αμάξι (κοντά στο Milton Keynes για όσους γνωρίζουν) και έρχομαι σχετικά τακτικά, αλλά επειδή οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες από άποψη υποχρεώσεων, δεν το βλέπω πολύ πιθανό άμεσα. Μετά, εννοείται.
-
Μπορουμε να κανονισουμε καποια συναντηση ενα σ/κ. Ακουω ιδεες.
-
Εγω ειμαι σε μηνα εξεταστικης οποτε ειμαι λιγο σφιχτα αλλα οποια μερα θελετε χαλαω λιγες ωρες να τα πουμε...κατα προτιμηση πριν την 1 μαιου
-
Roll call...
-
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Να το πείτε νωρίτερα να πάρουμε νωρίς εισητήρια
Εκτός αν θέλετε να βρεθούμε στο Παρίσι -
Τι βρε; Αν ήθελα να δω τα μούτρα σου ( ) δεν θα έτρεχα στην άλλη άκρη της Ευρώπης, τα βλέπω κι εδώ!
-
Παρουσίες ζήτησες, -μελλοντική- παρουσία έδωσα
-
Τετάρτη ξημερώματα χαιρετάω οριστικά το νησί, μετά από 2 -συνεχόμενα- χρόνια και στο σύνολο 9. Ήδη έχω πακετάρει, περισσεύουν κάποια πράγματα (ποτήρομαχαιροπίρουνα, πιάτα, κατσαρόλες, εκτυπωτής, ηχεία υπολογιστή, 2 ποδήλατα).
Κρίμα τόσο καιρό να μην έχουμε συναντηθεί...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τετάρτη ξημερώματα χαιρετάω οριστικά το νησί, μετά από 2 -συνεχόμενα- χρόνια και στο σύνολο 9. Ήδη έχω πακετάρει, περισσεύουν κάποια πράγματα (ποτήρομαχαιροπίρουνα, πιάτα, κατσαρόλες, εκτυπωτής, ηχεία υπολογιστή, 2 ποδήλατα).Κρίμα τόσο καιρό να μην έχουμε συναντηθεί...
Το σκέφτηκες καλά αυτό που πας να κάνεις;
-
Προέχει η ψυχική μου υγεία αδερφέ
-
Τότε όλα καλά. Με το καλό ο επαναπατρισμός σου!
-
Να'σαι καλά
-
Και είσαι σίγουρος οτι θα βρεις την ψυχική σου υγεία σ' αυτό το μπ... εεε, στην υπέροχη χώρα μας?
Αγγλία. Συναντήσεις και διάφορα προβλήματα