-
Αμα σιωπησουμε και τωρα, καλα κρασια...
Το γεγονος οτι υπευθυνοι της εκδηλωσης ειναι ανθρωποι της ΕΘΕΑ (και οχι πχ καποιοι 'ασχετοι' -λεμε τωρα- ενος club αυτοκινητου) ειναι εδω και θα κυνηγα το χωρο για χρονια. Ειναι ανηκουστο αυτο που συνεβη. Δεν ειναι ανηκουστη η εξοδος απο το δρομο, δεν ειναι ανηκουστο οτι καποιοι καθονται σε λαθος μερος. Ειναι ανηκουστο οτι ανθρωποι της ΕΘΕΑ επελεξαν συνειδητα αυτο το χωρο για να κανουν μια εκδηλωση, διχως να εχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ τους κινδυνους, γιατι ναι, ειναι αυτονοητο οτι ολα μπορουν να συμβουν σε ενα αγωνα/track day αυτοκινητου. Ολα.
Δεν νομιζω οτι ολοι οσοι γραφουν εδω ειναι αιμοδιψεις κονδυλοφοροι των 20:00 ή συγκαμμενοι πολεμιοι του αυτοκινητου. Ξερουν να ξεχωρισουν το τι και το πως. Ουτε πρεπει να σιωπησουν γιατι αυτο που εγινε ειναι το κερασακι στην τουρτα της διαρκους παρακμης του μηχανοκινητου, για την οποια φερει ευθυνη το μεγαλο ψαρι ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ.
Ειναι το ιδιο ψαρι που στην εγκυκλιο 1 σου ζητα 'καποια εμπειρια' (καρτ,2 αναβασεις/ραλι) για να μπεις σε ενα αγωνα ταχυτητας, ενω σε εμπιστευεται σε ενα αγωνα ενιαιου που ολοι εχουν τα ιδια αυτοκινητα, αρα μπορεις να κανεις μεγαλυτερη ζημια με την απειρια σου. Σε εμπιστευεται να πας σε μια Ριτσωνα με πολλες συμμετοχες, οπου αν βγεις απο το δρομο το λιγοτερο που θα κανεις ειναι μια μεγαλη μεγαλη καθυστερηση που μπορει να χαλασει τον αγωνα. Ειναι το ιδιο ψαρι που δινει παραταση στα μεσα ασφαλειας (καθισματα, ζωνες) που εχουν σαφεις ημερομηνιες ληξης και απο την αλλη σου επιβαλει το HANS (αλλα οχι στα ιστορικα).
Αυτο το ψαρι τωρα που βλεπει τα εσοδα να εχουν μειωθει και σε αυτο φταινε βεβαια οι δικες του διαχρονικες παραλειψεις (γιατι αν κοιταξουμε οχι δυτικα, αλλα ανατολικα -Τουρκιες, Βουλγαριες- βλεπουμε οτι υπαρχει μηχανοκινητος που αναλογικα ευημερει σε σχεση με το δικο μας, αν και οι κοινωνιες τους ειναι πιο πισω απο εμας), 'ανακαλυψε' τα Track Days και ορμησε να τα αρπαξει (μαζι και με λεσχες αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα) απο παρεες γιατι αυτο ειναι στην ουσια τα clubs και αφου ειδε την αγορα να ανεβαινει απαιτησε license ημερας, παραβολα χρονομετρησης κτλ και στην ουσια 'εβαλε σε καλουπι' ακομα και τους ΙΧηδες, οι οποιοι κατα τα αλλα σνομπαρουν τους κανονικους αγωνες ακριβως γι' αυτο το λογο, για το νταβατζιλικι (γιατι αν ολα τα εκανε σωστα θα ηταν δικαιωμα) της αρχης του σπορ.
Το ψαρι μας λοιπον καταφερε σε μια εκδηλωση ελασσονος σημασιας, να τα σκατωσει ανεπανορθωτα και να εκθεσει ΕΜΑΣ, τους εμπλεκομενους με το μηχ. αθλητισμο και να δωσει ετοιμη τροφη στους εχθρους του, οι οποιοι ειναι απειρως περισσοτεροι απο τους φιλους του.
Τη σιωπη μας, καλυτερα να τη δειξουμε αλλιως. Ας κανονιστει να μαζευτουμε στο Auto Festival και να καθισουμε εκει για λιγο σιωπηλοι, για να τιμησουμε τη μνημη του παιδιου που δεν εφταιξε σε τιποτα. Κανονιστε το (υπευθυνοι), καντε αυτο τουλαχιστον.
ΥΓ: Δεν χρειαζεται να απαιτησουμε κεφαλια. Οποιος απο ολους αυτους εχει συνειδηση, θα φυγει μονος του απο το χωρο, γιατι θα εχει κατανοησει το τεραστιο λαθος που εχει γινει. Και το λαθος δεν ειναι το ιδιο το ατυχημα αλλα ολος ο σχεδιασμος που προηγηθηκε.
-
Μετά από 13 σελίδες λόγων και θλίψης για το γεγονός αλλά και για τα λεγόμενα μερικών, επιτέλους ένα post για πράξη!
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αμα σιωπησουμε και τωρα, καλα κρασια...Οποιος απο ολους αυτους εχει συνειδηση, θα φυγει μονος του απο το χωρο, γιατι θα εχει κατανοησει το τεραστιο λαθος που εχει γινει. Και το λαθος δεν ειναι το ιδιο το ατυχημα αλλα ολος ο σχεδιασμος που προηγηθηκε.
...ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ?
-
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αμα σιωπησουμε και τωρα, καλα κρασια...Οποιος απο ολους αυτους εχει συνειδηση, θα φυγει μονος του απο το χωρο, γιατι θα εχει κατανοησει το τεραστιο λαθος που εχει γινει. Και το λαθος δεν ειναι το ιδιο το ατυχημα αλλα ολος ο σχεδιασμος που προηγηθηκε.
ΓΙΑΝΝΗ SORRY.......
...ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!
ΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! -
Μαλιστα, το ενωνουμε με το link της Ζoυγκλας και ετοιμο το γλυκο...
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Αμα σιωπησουμε και τωρα, καλα κρασια...
Οποιος απο ολους αυτους εχει συνειδηση, θα φυγει μονος του απο το χωρο, γιατι θα εχει κατανοησει το τεραστιο λαθος που εχει γινει. Και το λαθος δεν ειναι το ιδιο το ατυχημα αλλα ολος ο σχεδιασμος που προηγηθηκε.
ΓΙΑΝΝΗ SORRY.......
...ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!
ΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ Η ΕΦΕΣΗ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ?
-
....ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ !
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ
..ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ?¨'Η ΕΛΠΑ, , Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ
ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η
ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ
ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.'...ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
-
Αυτό το υπογράφουμε ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, με την προυπόθεση ότι θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από πλευράς οργάνωσης, όσον αφορά την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ δεν τηρούνται (θεατές σε επικίνδυνα σημεια) η ευθύνη σίγουρα δεν είναι των αγωνιζομένων αλλά της οργάνωσης.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Αυτό το υπογράφουμε ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, με την προυπόθεση ότι θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από πλευράς οργάνωσης, όσον αφορά την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ δεν τηρούνται (θεατές σε επικίνδυνα σημεια) η ευθύνη σίγουρα δεν είναι των αγωνιζομένων αλλά της οργάνωσης.
...ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
....ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...........
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ??? -
ΠΟΛΥ ΣΙΩΠΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΜΑΛΛΟΝ..... ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
-
....ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...........
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ???Αναπάντητα Ερωτήματα.... Δυστυχώς.
-
Μόλις είδα το βίντεο του Αλυτάρχη που δήλωσε πως 'φταίχτης είναι ο οδηγός'.
Είπε κι άλλα:
Οτι ήταν επίδειξη και όχι αγώνας, ότι ήταν ένα-ένα τα αυτοκίνητα στην πίστα, ότι ο κόσμος ήταν λίγος στο σημείο και δε χρειάστηκε να γίνει κάποια κίνηση από πλευράς οργάνωσης (δηλαδή το 1 παιδάκι που σκοτώθηκε είναι ανεκτό - ίσως και περισσότερα από ένα, 2, 3, 10, ανεκτά θα ήταν) και ότι είναι ικανοποιημένος από την οργάνωση.Συγχαρητήρια !
-
ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ SX.
-
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ «Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ» ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΓΥΡΟΥΣ ΜΕ 40 ΧΛΜ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ. ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
-
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΜΕΙΣ (Λ.Μ.-ΤΣΑΔΑΡΗΣ-ΠΛΑΤΗΣ-ΦΩΤΙΝΕΛΗΣ-ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ-ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ-ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΕΠΗΣ-ΝΑΣΟΥΛΑΣ Κ.Α.) ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ «ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΕΙ» ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΚΡΙΜΑ !
-
ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΜΑΣΚΑ-ΟΡΟΥΣ-ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΞΕΨΑΧΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨHΜΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΩ, ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΕΘHΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΙΟ, ΣΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.
5.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΛΛΥ (ΟΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) ΜΕ ΕΝΑ MICRA ΤΩΝ 80 ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ 140 ΧΛΜ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Ψ.Α ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΣ «ΤΟΥΜΠΑΝΟΥ» ΤΩΝ 500+ ΙΠΠΩΝ,ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦHΞΕΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΜΟΜΦΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
6.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ, ΕΒΛΕΠΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ PARKING ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ??? ΚΥΡΙΟΙ, ΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ «ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ Η ΟΧΙ ?»ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ ? ΝΤΡΟΠΗ!!! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ «ΑΣΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΩ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΤΑ» Η «ΑΣ ΤΗΝ «ΚΑΝΟΥΜΕ» ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ»
-
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ. ΑΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΟΤΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ? ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ???
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΠΙΣΤΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
“EL-EM”
-
-
θα μπορουσα να ρωτησω που το ειδες?
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος την κατάσταση του άλλου παιδιού και του πατέρα ?? Εάν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει για να επικοινωνήσουμε και να πληροφορηθούμε θα παρακαλούσα να το κοινοποιήσει στο φόρουμ για κάθε ενδιαφερόμενο που πιστεύω πως είναι όλοι . Επίσης προτείνω για την οικογένεια που προφανώς θα αντιμετωπίζει σημαντικά έξοδα αυτήν την ώρα για την ίαση του μικρού και του πατέρα , να ανοιχτεί ένας λογαριασμός σε τράπεζα και όλοι εμείς εδώ μέσα να προσφέρουμε κάποιο ποσό (όσο μπορεί ο καθένας) για την αντιμετώπιση των εξόδων της οικογένειας . Θα παρακαλούσα λοιπόν από τον οικογενειακό κύκλο των παθόντων να κοινοποιήσουν στο site , Rally.gr , ένα τηλέφωνο και ένα αριθμό λογαριασμού και αφού γίνουν ενέργειες από το site για την πιστοποίηση της σωστής ταυτότητας του κατόχου του λογαριασμού να αρχίσουμε όλοι να καταθέτουμε ότι θέλουμε για την βοήθεια της άτυχης οικογένειας . Κάτι επί πλέον που θα πρότεινα είναι η δημοσιοποίηση των καταθετών , εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν , και τα ποσά που καταθέτουν . Ποιός ξέρει ίσως κάποιοι που από τα γραφόμενα τους στο φόρουμ χρεώνουν με γενναιότητα τον εαυτό τους για κάποια πράγματα , ίσως κάποιοι άλλοι που δεν έχουν αναφερθεί ακόμα να ψάχνουν τρόπους για αυτό . Ίσως λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τους δώσουμε μία διέξοδο για την επόμενη μέρα . Ίσως .
-
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
θα μπορουσα να ρωτησω που το ειδες?STAR Channel, 12/4/10, μεσημεριανή εκπομπή, μετά τις 3...
Αγαπητέ el-em,
Δε θέλω ποτέ να ζήσω τις στιγμές που έζησες από τόσο κοντά.
Δε θέλω ποτέ όμως να δω να 'ΚΟΠΟΥΝ «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΠΙΣΤΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ', γιατί τις ίδιες ακριβώς στιγμές θα ζούμε καθημερινά στα εκάστοτε Λιμανάκια.Μήπως η λύση θα βρεθεί με το να είμαστε επιτέλους υπεύθυνοι στην ουσία και όχι στο θεαθήναι?
-
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
θα μπορουσα να ρωτησω που το ειδες?
STAR Channel, 12/4/10, μεσημεριανή εκπομπή, μετά τις 3...
Αγαπητέ el-em,
Δε θέλω ποτέ να ζήσω τις στιγμές που έζησες από τόσο κοντά.
Δε θέλω ποτέ όμως να δω να 'ΚΟΠΟΥΝ «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΠΙΣΤΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ', γιατί τις ίδιες ακριβώς στιγμές θα ζούμε καθημερινά στα εκάστοτε Λιμανάκια.Μήπως η λύση θα βρεθεί με το να είμαστε επιτέλους υπεύθυνοι στην ουσία και όχι στο θεαθήναι?
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σαν 'αγωνιζόμενος' στην συγκεκριμένη παιδιά αναγκάζομαι μετά και από την καταχώρηση του ΕΛ-ΕΜ να πω κάποια πράγματα.
- Είναι απαράδεκτο ο ΕΛ-ΕΜ και ο μηχανικός μου (Βούλγαρος χωρίς να μιλάει καλά Ελληνικά. Ο άνθρωπος με την κίτρινη μπλούζα που θα δείτε όσοι τραβήξατε βίντεο) να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στο παιδί. Επίσης το πλήρωμα του πολύ καλά εξοπλισμένου ασθενοφόρου κοίταγε χωρίς να μπορεί να βοηθήσει καθώς από ότι φαίνεται είναι απλά οι οδηγοί (δεν τους κατηγορώ).
- Φαίνεται ότι ξεχνάμε ότι ο οποιοσδήποτε οδηγός τούμπανου 500 ίππων μπορεί να πληρώσει και να του έρθει το δίπλωμα στο σπίτι και να κάνει ό,τι γουστάρει στους δημόσιους δρόμους με 11.000.000 (και πάνω) ανηπεράσπιστους θεατές.. Από το να τα κάνει αυτά μπροστά στο σπίτι μου προτιμώ αυτού του είδους αγώνων που δεν χρειάζεται να είσαι ο Ωνάσης για να τρέξεις. Φυσικά πρέπει να βρεθεί ασφαλής χώρος. Αυτό είναι το πρόβλημα.. Ο χώρος. (και φυσικά η ικανότητα των διοργανωτών)
- Η άποψη μου είναι ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ μιας αν δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι. Για την διευθέτηση του προβλήματος πρέπει να τρέξει η οργάνωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ που κανονικά θα έπρεπε να ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όταν όμως το 1ο μέλιμά τους ήταν να μαζέψουν τις φωτογραφικές και τις κάρτες από τον κόσμο.....
Τα νέα και να τα μάθεις μετά από 1-2 ώρες δεν τρέχει τίποτα. Εγώ έκατσα μέχρι τελευταία στιγμή και δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα έπρεπε να δώσω κατάθεση στο ΤΟΤΑ..
-
τετοιες εκδηλωσεις γινονται χρονια μεγαρα και καρτοδρομο
τα οποια περα απο τα προβληματα τους και σοβαρες παρατυπιες (το δευτερο) ΕΧΟΥΝ ασφαλεις χωρους να δει ο κοσμος μια εκδηλωσηαλλα εδω φτασαμε να μιλαμε για αλανες με τζερσευ και αμαξια που φτανανε στη στροφη με 120χλμ/ωρα και 5-10μετρα εξοδο διαφυγης μεχρι τις κορινες-ανθρωπους. η κατασταση ειναι απλα γελοια για καθε ειδους σχολιασμο.
επισης μαθαινοντας χτες ποιος ηταν ο οδηγος επαθα διπλο σοκ καθως μιλαμε για ενα αξιοπρεπεστατο και σοβαροτατο ανθρωπο με ηθος, οδηγικη παιδεια (και ικανονοτητες) που οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουμε και ο οποιος δε πιστευα ποτε οτι μπορει να κανει ενα τετοιο λαθος. τα λαθη ομως ειναι για να γινονται και οι οργανωτες πληρωνονται για να ελαχιστοποιουν τις συνεπειες τους
Τραγικο θανατηφόρο ατυχημα στις Αφίδνες...