-
Καλημερα
Αγορασα ενα σπρεϊ σιλικονης SONAX για ενα σετ ελαστικων που εχω αποθηκευμενο τωρα. Αν δε κανω λαθος το σπρεϊ πρεπει να το περασει μονο στο πλαινα του ελαστικου και οχι στο πελμα.
Ειναι σωστο αυτο οντως ? -
Καλημερα
Αγορασα ενα σπρεϊ σιλικονης SONAX για ενα σετ ελαστικων που εχω αποθηκευμενο τωρα. Αν δε κανω λαθος το σπρεϊ πρεπει να το περασει μονο στο πλαινα του ελαστικου και οχι στο πελμα.
Καλημερα
Σαφώς και ΜΟΝΟ στο πλαινό μέρος. Αφενός τρέφει ελαφρώς το ελαστικό και του προσφέρει μια μινι παροδική προστασία από τον ήλιο. Περισσότερο όμως θα έλεγα ότι είναι αισθητική η χρήση αυτών των σπρέι. Αυτό για όταν χρησιμοποιούνται. Όταν είναι για αποθήκευση μπορείς να τα περάσεις με το σπρέι συνολικά (μόνο απέξω όχι μέσα) αλλά στην επαναχρησιμοποίηση πρέπει να τα ξεπλύνεις ή να κάνεις κάποια χλμ πολύ προσεκτικά μέχρι να φύγει η σιλικόνη από το πέλμα.
Φίλος λαστιχάς μου είχε πει να μην χρησιμοποιώ πολύ συχνά αυτά τα σπρέι παρά μόνο περιστασιακά.
Απο σαιτ για ελαστικά αντιγράφω για αποθήκευση :
*Αποθήκευση ελαστικών
Σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε τα ελαστικά σας θα πρέπει να διαλέξετε έναν χώρο δροσερό , στεγνό , χωρίς άμεση έκθεση στο ηλιακό φως. Ο ενδεικνυόμενος τρόπος τοποθέτησης είναι ανά τετράδες, το ένα πάνω στο άλλο, ώστε να αποφευχθούν στρεβλώσεις και προβλήματα επανατοποθέτησης στους τροχούς. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια τοποθετήστε τα ελαστικά σε ειδικούς σάκους αποθήκευσης.*
-
.
-
Δεν νομιζω αντιθετος τα προστατευει κιολλας.Τη ζαντα μπορει να καταστρεψει αυτο το σπρεϊ.Γιαυτο προσοχη οταν ριχνουμε!
-
να συμπληρωσω πως αν εχουν ζαντα τοποθετουνται το ενα πανω απο το αλλο,
αν ομως ειναι χωρις φορεμενη ζαντα πρεπει να ειναι καθετα τοποθετημενα. -
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
μονο στο πλαινα του ελαστικου και οχι στο πελμα.Αν βάλεις και στι πέλμα................. θα κάνεις ... πατινάζ!!!!!!!
Συντηρηση ελαστικων