-
-
-
-
Ωραία φαίνεται. Από κινητήρα?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ωραία φαίνεται. Από κινητήρα?6cyl, twin-scroll turbo με περί τα 350-400 άλογα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
6cyl, twin-scroll turbo με περί τα 350-400 άλογα.
'Μ' ή 'IS'...?
Αν είναι το δεύτερο πολλά λες... -
1 turbo θα έχει το νέο μότερ , 1Μ για να αφήσει χώρο για το επερχόμενο soupercar M1.
-
Ωραία φαίνεται. Από κινητήρα?
6cyl, twin-scroll turbo με περί τα 350-400 άλογα.
Με τετοια specs ο Tiff θα κανει παλι .....
-
Νικο, θα ειναι 3λιτρη η 1Μ?
Το νεο 2λιτρο +220ps turbo θα μπει στην 1 coupe? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Νικο, θα ειναι 3λιτρη η 1Μ?
Το νεο 2λιτρο +220ps turbo θα μπει στην 1 coupe?Ναι 3λτ θα είναι. Ο 2λτ θα μπει στη νέα σειρά 1 το 2011.
-
-
Video: http://vimeo.com/10898339(δεν ακούγεται σαν Μ πάντως)
Και φώτο από το Ring:
Eμενα παντως ο ηχος μου φερνει σε E46 Μ3, με λιγο πιο μεταλλικη χροια ακομα...
Δεν ακουστηκε σαν να εχει turbo παντως η συγκεκριμενη. -
οχι ρε Γρηγορη μια χαρα ακουγεται το τουρμπο καμια σχεση με Μ3
λοιπον και για να πω την εγκαθετιλα που περιμενα τοσους μηνες...
τωρα που δεν εχει light turbo που υπολειτουργει, αλλα κανονικο και επιπλεον θα εχει και μπλοκε για να δουμε ποσα πεζοδρομια θα φαει..
βλεπω το esp να τρελαινεται δουλευοντας υπερωριες και να καιει εγκεφαλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι ρε Γρηγορη μια χαρα ακουγεται το τουρμπο καμια σχεση με Μ3λοιπον και για να πω την εγκαθετιλα που περιμενα τοσους μηνες...
τωρα που δεν εχει light turbo που υπολειτουργει, αλλα κανονικο και επιπλεον θα εχει και μπλοκε για να δουμε ποσα πεζοδρομια θα φαει..
βλεπω το esp να τρελαινεται δουλευοντας υπερωριες και να καιει εγκεφαλο
Που το ακους βρε Γιωργο το Turbo?
Προτεινω 'θεραπεια' μια εβδομαδα συνεχους οδηγησης ΜΟΝΟ με το C2 για να
'αποτοξινωθεις' απο 'περιεργους' ηχους... -
Συγνωμη, δεν ακους το τουρμπο ακριβως την στιγμη που περναει μπροστα απο την καμερα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη, δεν ακους το τουρμπο ακριβως την στιγμη που περναει μπροστα απο την καμερα?Oxι...Δεν ακουω καποιο σφυριγμα απο μοτερ. Ο ηχος θυμιζει κατι λιγο απο E46 M3 και τον 'μοτοσυκλετιστικο' της 335i αλλα χωρις τα/το turbo...
Δεν ξερω ας το ακουσουν και αλλοι και ας πουν.
Μηπως να παω σε Ωριλα? -
Όχι Greg...ακούγεται το turbo.
Επειδή έχω ακούσει 135i...σαν κι αυτή ακούγεται ίσως κάπως περισσότερο μεταλλική όταν φτάνει στη στροφή.
Πάντως σαν Μ...δεν ακούγεται.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Συγνωμη, δεν ακους το τουρμπο ακριβως την στιγμη που περναει μπροστα απο την καμερα?
Oxι...Δεν ακουω καποιο σφυριγμα απο μοτερ. Ο ηχος θυμιζει κατι λιγο απο E46 M3 και τον 'μοτοσυκλετιστικο' της 335i αλλα χωρις τα/το turbo...
Δεν ξερω ας το ακουσουν και αλλοι και ας πουν.
Μηπως να παω σε Ωριλα?απο την στιγμη που περναει μπροστα απο την καμερα κ οσο χανεται προς το βαθος, το κυριοτερο πραγμα που ακουγεται ειναι η τουρμπινα.
Όχι Greg...ακούγεται το turbo.
Επειδή έχω ακούσει 135i...σαν κι αυτή ακούγεται ίσως κάπως περισσότερο μεταλλική όταν φτάνει στη στροφή.
Σαν ///Μ οπως τα ξεραμε ως τωρα, ΔΕΝ θα μπορουσε να ακουγεται (κ δεν θα ακουγεται κανενα ///Μ απο εδω κ περα) αφου οπως ξερουμε ολοι η BMW το γυρναει σε τουρμπο. Με τις προοδους που εχουν γινει στα τουρμπο, στο management κλπ - κ μην ξεχνωντας τις απαιτησεις οσον αφορα ρυπους, καταναλωση κ γενικοτερα αποδοτικοτητα - κατ'εμε καλα κανει.
-
Όχι Greg...ακούγεται το turbo.Επειδή έχω ακούσει 135i...σαν κι αυτή ακούγεται ίσως κάπως περισσότερο μεταλλική όταν φτάνει στη στροφή.
εμένα είναι βουλωμένα τα αφτιά από την κ@λοαρρώστια και δεν ακούω μήτε τούρμπο μήτε κινητήρα...
ωραίο, μικρό, για να γυρίζει εύκολα και να κάνει σβούρες στο ίδιο σημείο με λίγο γκάζι... με άλλα λόγια δεν θα είναι για κοντρίτσες στα λιμανάκια αλλά για ντριφτ τσαλεντζ
-
Όχι Greg...ακούγεται το turbo.Επειδή έχω ακούσει 135i...σαν κι αυτή ακούγεται ίσως κάπως περισσότερο μεταλλική όταν φτάνει στη στροφή.
Αφου στο meeting με τις Bmw ημουν και εγω, εσυ με φωναξες, δεν θυμασαι?
Με πηγε βολτα μετα και ο φιλος με την 'γαργαλημενη' 335i...
Παντως περα απο ενα ελαφρυ φυσημα...του αερα οπως περναει κοντα στην καμερα,
αλλο φυσημα-σφυριγμα μηχανικων μερων απο κινητηρα δεν μπορω να καταλαβω...
Παντως καθαριζω τα αυτια μου πολυ συχνα...
BMW 1M 2011