-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αμα ειναι να παρει πολο γιατι να μην παρει κατευθειαν το ibiza?
Γιατι ειναι κουβαδακι.
ενω το πολο αμαξαρα
σκαφη
-
Για έναν 23άρη η Μίτο 170 είναι λουκούμι!
-
Συριανό?
Ααααχχχ...η σημερινή νεολαία εξικοιώνεται νωρίς με τα πολλά άλογα...σε αντίθεση με εμάς τους (λίγο) μεγαλύτερους... -
πολλα αλογα σε γουρουνια αυτοκινητα ομως
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πολλα αλογα σε γουρουνια αυτοκινητα ομωςΤο τρωνε ολο το φαϊ τους...
-
Tελικά τον βοηθήσαμε τον φίλο?
-
πρεπει να μας πεις κι αλλες λεπτομερειες το 1.4 τουρμπο παντως πρεπει να ειναι μονοδρομος
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σε μια 8ετία θα είναι 30.Μπορεί να αλλάξουν οι ανάγκες του.Θα έχει απαξιωθεί τιμολογιακά το αυτοκίνητο.Σίγουρα θα το έχει σκίσει κιόλας.....δεν ξέρω , αν του περισσεύουν τα Ευρώ καλώς να το πάρει!
(συμφωνώ για τη ΜiTo 170)δηλαδη για να καταλαβω τι θες να πεις ακριβως μιας και δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με τον χωρο εννοεις οτι καλυτερα να το δωσω πριν την πενταετια για να πιασει καποια λεφτα?
μαλλον καταληγω σε 1400 τουρμπο,μιτο η κατι αλλο ομως?
207 rc k rally εχω ακουσει οτι εχουν βγαλει πολλα μηχανικα προβληματα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πολλα αλογα σε γουρουνια αυτοκινητα ομωςΜιλάει η πείρα...
-
Ο χρήστης el04536 έγραψε:
δηλαδη για να καταλαβω τι θες να πεις ακριβως μιας και δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με τον χωρο εννοεις οτι καλυτερα να το δωσω πριν την πενταετια για να πιασει καποια λεφτα?μαλλον καταληγω σε 1400 τουρμπο,μιτο η κατι αλλο ομως?
207 rc k rally εχω ακουσει οτι εχουν βγαλει πολλα μηχανικα προβληματα
Μια χαρά είναι η MiTo....
Σίγουρα όσο πιο σύντομα 'ξεφορτώνεσαι' ένα αυτοκίνητο τόσο το καλύτερο.
Εφ όσον βέβαια υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής του με κάτι νέο και καλύτερο. -
ειμαι ο μοναδικος που δεν μου αρεσει και τοσο το ΜΙΤΟ?
παρα πολυ ωραιο ειναι το cupra ibiza 1.4 TSI αντε μη πω cupra ibiza bocanegra (1000 ευρω διαφορα απο το απλο cupra, θεε μου το ειδα στο πειραια και τρελαθηκα)
το ΜΙΤΟ μου φαινεται ταιριαζει περισσοτερο στους μεγαλυτερους απ'οτι σε μας τους 23χρονους
Εγω παντως θα προτιμουσα ibiza cupra ή sciroccoνα και μια εικονα του bocanegra
-
H εμπρόσθια όψη έχει ένα ενδιαφέρον......
-
-
το bocanegra τι ειναι?απλα φτιαγμενο εξωτερικα σε σχεση με το απλο cupra?ομορφο φαινεται
-
Ο χρήστης el04536 έγραψε:
το bocanegra τι ειναι?απλα φτιαγμενο εξωτερικα σε σχεση με το απλο cupra?ομορφο φαινεταιΕτσι ειναι μαλλον.Αλλα αμα ειναι να το παρεις ετσι πρεπει να σκεφτεις σε περιπτωση συγκρουσης τα λεφτα που θα πρεπει να πληρωσεις για τα συγκεκριμενα φτερα κλπ κλπ...
-
Λοιπον αν εισαι Αθηνα πηγαινε στην εκθεση της Σεατ στην Καβαλας και δες απ εξω το Μπορντω Μποκανεγκρα που εχει!!Θα παθεις πλακα!Εξωτερικα φτιαγμενο ειναι,δυο διαφορετικα βαμμενοι προφυλακτηρες ειναι αλλα αξιζουν κατα τη γνωμη μου!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Λοιπον αν εισαι Αθηνα πηγαινε στην εκθεση της Σεατ στην Καβαλας και δες απ εξω το Μπορντω Μποκανεγκρα που εχει!!Θα παθεις πλακα!Εξωτερικα φτιαγμενο ειναι,δυο διαφορετικα βαμμενοι προφυλακτηρες ειναι αλλα αξιζουν κατα τη γνωμη μου!ΑΑΑΑ δεν εχει σχετικα αλλη μουρη?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Λοιπον αν εισαι Αθηνα πηγαινε στην εκθεση της Σεατ στην Καβαλας και δες απ εξω το Μπορντω Μποκανεγκρα που εχει!!Θα παθεις πλακα!Εξωτερικα φτιαγμενο ειναι,δυο διαφορετικα βαμμενοι προφυλακτηρες ειναι αλλα αξιζουν κατα τη γνωμη μου!
ΑΑΑΑ δεν εχει σχετικα αλλη μουρη?
Mπαα βαμμενο ειναι απλα και εχει καποια διακριτικα ''Bocanegra''...αμα δεις το μπορντω θα τρελαθεις πραγματικα!
-
κακα τα ψεμματα... αυτο το Ibiza οπως και να το δει κανεις, παλι σε εμετο θα καταληξει! Σε σχεση με αυτο, ας παρει καποιος το Polo... μπορει να ειναι αδιαφορο, αλλα μεσα-εξω βλεπεται...
Ξεπερνωντας τους κουβαδες και επανερχομενοι στο αρχικο ερωτημα.... MiTo is the answer...
-
Οντως παιδια, τη 'φτιαχνει' πολυ την εμφανιση του μπροστα αυτη η εκδοση.. εμενα που δε μου αρεσε καθολου το αυτοκινητο, με αυτη τη μουρη μου φανηκε πολυ ενδιαφερον!
αν βεβαια δε σε χαλαει οπως ειναι, ισως να ειναι υπερβολη τα 1000Ε μονο για το βαμμενο προφυλακτηρα κ τα σηματακια...
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ