-
Ο χρήστης fiestas87 έγραψε:
Το ιμπιζακι καινουριο τιμη απο το site 3dr 1.4lt TSI 180hp CUPRA DSG τιμη λιανικης 23κ.Παντος πρεπει να ειναι πολυ καλο.
μηπως ειδες το bocanegra? διοτι φιλος μου πηρε το καινουριο ibiza cupra με 21 και κατι με τα ολα του μεσα.
Βασικα το απλο cupra μπηκα να δω....Τωρα δε ξερω τι παιζει....
-
Παρε το Mito να κανεις την δουλεια σου! Θα χαιρεσαι να το βλεπεις καθε μερα και να το οδηγεις.
-
el04536
παρε ενα καλο μεταχειρισμενο με 10000 ευρω να κανεις την δουλεια σου.
τα 23000 ειναι πεταμενα λεφτα ,νεοι ανθρωποι ειμαστε οχι τιποτα συνταξιουχοι .
τα αλλα 13000 συν τοκους που θα εδινες για τον κουβα καντα κατι αλλο ,οτι σου γουσταρει.φατα σε ταξιδια,σε γυναικες , σε σκυλαδικα
-
σε γυναικες οχι......
σε ταξιδια με γυναικες ναι -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
φατα σε γυναικες , **σε σκυλαδικα **
Money well spent....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Money well spent....
Δεν έχω πατήσει ποτέ σε δαύτα, ούτε καν σε λαϊκοπόπ πίστα της Αθήνας, αλλά αν περνάει καλά, ναι, να τα φάει.
Η διασκέδαση, είναι θέμα γούστου, και είναι απείρως σημαντικότερη από ένα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Money well spent....
Δεν έχω πατήσει ποτέ σε δαύτα, ούτε καν σε λαϊκοπόπ πίστα της Αθήνας, αλλά αν περνάει καλά, ναι, να τα φάει.
Η διασκέδαση, είναι θέμα γούστου, και είναι απείρως σημαντικότερη από ένα αυτοκίνητο.
Δε διαφωνώ αλλά όχι και να λέμε ότι 13.000Ε σε αυτοκίνητο είναι πεταμένα λεφτά ενώ αν τα φάει σε σκυλάδικα δεν είναι.
Άσε που άλλοι περνάνε καλά όταν έχουν ένα καλό αυτοκίνητο να βγουν μια γρήγορη βόλτα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παρε ενα καλο μεταχειρισμενο με 10000 ευρω να κανεις την δουλεια σου.
φατα σε ταξιδια,σε γυναικες , σε σκυλαδικα
μην τα πετάς τα λεφτά σου...
φάτα στα σκυλάδικα... -
δεν παιζεστε μαγκες....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το ιμπιζακι καινουριο τιμη απο το site 3dr 1.4lt TSI 180hp CUPRA DSG τιμη λιανικης 23κ.Παντος πρεπει να ειναι πολυ καλο.
μηπως ειδες το bocanegra? διοτι φιλος μου πηρε το καινουριο ibiza cupra με 21 και κατι με τα ολα του μεσα.
Βασικα το απλο cupra μπηκα να δω....Τωρα δε ξερω τι παιζει....
Τον Μάρτιο κάπου είχα δει διαφήμιση (σε έντυπο) για το Cupra ότι έχουν 2000€ έκπτωση! Φανταζομαι θα την έχουν ακόμα.
Εδώ και λίγο καιρό το βλέπω στη γειτονιά ένα άσπρο και είναι πραγματικά πανέμορφο.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ