-
Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ γι αυτή τη γ@μημένη τη χώρα για μια ακόμα φορά αυτό που βλέπω στον Χατζηενωπίου. Πατσόκοι και blue boys να παπαρολογούν αυθαίρετα με τους δεύτερους να φαντασιώνονται εκλογές και εκ νέου εξουσία και τον Μπογιόπουλο να σηκώνει μπαϊράκι για επανάσταση, ανυπακοή, ανυποταγή λες και κάνει την ανταρσία στο Μπάουντι...
Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτές τις μπούρδες βγαίνουν λάδι ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι;Ποιόν Μαρξ αναλύαμε στο άλλο; Ο Μπογιόπουλος κουοτάρει Πλάτωνα ('Οι κηφήνες της πλουτοκρατίας').
Είναι τραγικό να διαπιστώνεις ότι ο μόνος που μιλάει σοβαρά είναι ο Βορίδης (πιάνεται βέβαια από παντού και αυτός).Hellenic tifosi ποιό μπάσιμο; Εδώ βγαίνουν τα γιαταγάνια και τα κουμπούρια. Έχουμε επανάσταση λέμε...
Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ; ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ 16 ΜΙΣΘΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
-
στο ΣΚΑΙ ειναι ακομα χειτοτερα ο Αλογοσκουφης κανει την παπια αλλα ο Παπαντωνιου παει να βγει και παρθενα!!!
Ε ΠΟΤΕ
η βιλλα του σε ενα νησακι απο μαρμαρο σε μια παραλια τι κανει...;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
στο ΣΚΑΙ ειναι ακομα χειτοτερα ο Αλογοσκουφης κανει την παπια αλλα ο Παπαντωνιου παει να βγει και παρθενα!!!Ε ΠΟΤΕ
αυτοι οι δυο επρεπε να ειναι παρεα, σε μια τρυπα 2χ2, σε μια περιοχη διπλα απο τη Νικαια
-
Στο Σχιστό;
-
To είπε ο Κώστας Βουτσάς όταν ρωτήθηκε για τη κρίση:
'Αν αύριο καταστραφει ολόκληρος ο πλανήτης 2 πράγματα μόνο θα επιβιώσουν. Οι κατσαρίδες και ο Έλληνας' -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στο ΣΚΑΙ ειναι ακομα χειτοτερα ο Αλογοσκουφης κανει την παπια αλλα ο Παπαντωνιου παει να βγει και παρθενα!!!
Ε ΠΟΤΕ
αυτοι οι δυο επρεπε να ειναι παρεα, σε μια τρυπα 2χ2, σε μια περιοχη διπλα απο τη Νικαια
αστα να πανε....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Σχιστό;και κει θα μπορουσε, αλλα προτιμω αλλου.
-
τσ τσ, συμφορουμίτες, παραφέρεστε...
σας ανακαλώ στην τάξητί 2χ2 και σχιστό, σε λίγο θα φωνάξετε τηνν 17Ν να επιληφθεί
ή μήπως θα προχωρήσετε σε αυτοδικίες
σε 3 χρόνια το πολύ θα δώσετε την λύση
-
[quote='307pavlos']δε ξερω απο οικονομικα, δε ξερω απο πολιτικα, δε ξερω απο κλεψιες, δε ξερω απο ρουσφετια, δε ξερω απο γλιψηματα ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Εχει μια ωρα τωρα που διαβαζω τις ειδησεις στο τροκτικο κ ή θα διαβαζω καταγγελιες αναγνωστων προς τους πολιτικους ή θα διαβαζω τι ειπαν οι πουτανες της showbiz. Τζουλια μη μας το παιζεις εμας ελευθερη κ ωραια. Οταν σε πηδουσε ο μπουρουσης μετα του εστελνες sms για να τα ....ξαναπειτε! Τσολι, κανε τουμπεκι παρε το παπουστη σου και πατε στο διαολο!
Κρατος Μπορδελο με ολη τη σημασια της λεξης! Εγω δινω 4-5 μηνες ζωης στην Ελλαδα. Μετα οι εξεγερσεις θα δινουν κ θα παιρνουν! σημερα κατω τα πολεμικα αεροπλανα αυριο τι???? Πουλησατε την Ελλαδα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΤΕ Κ ΤΙΣ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
Παύλο ,εχεις απόλυτο δίκιο να θυμώνεις .Εχε υπόψη σου οτι πολλοί απο αυτους θα φυγουν μόνοι τους αν μας αναλάβουν οι ξένοι.Αυτό που δεν θα γινει πιστεύω ,ειναι εξεγέρσεις.Δεν θα νοιάζει κανενα ξενο αν βγουμε στους δρόμους.Δεν θα έχει νόημα να σκοτωθούμε μεταξύ μας.Ειδικα με τις ιδεολογίες που κουβαλάμε .Θελω να πιστευω οτι δεν θα φτασουμε τοσο χαμηλά.
Αν βγουμε στους δρομους με συνθηματα κοκκινα πρασινα και μπλέ θα ειναι τραγικό.Εδω που φτασαμε δεν ωφελουν. -
Για δειτε τι λεει ενα διεθνης αναλυτης..
δεν ξερω αμα εξυπηρετει καποια συμφεροντα , ουτε αμα ειναι αληθεια αυτα που λεει, παντως εχουν καποια λογικη..
για πειτε την αποψη σας.
http://www.youtube.com/watch?v=thctHwr5 ... _embedded#!
-
Αν ρωτήσουμε άλλους 187 Αμερικανούς αναλυτές θα ακούσουμε άλλες 187 φορές ότι η Ευρωζώνη δεν έπρεπε να δημιουργηθεί, όπως επίσης αν ρωτήσουμε άλλους 50 Ευρωπαίους αναλυτές θα ακούσουμε άλλες 50 φορές ότι η Goldman Sucks θα πρέπει να στελεχώσει τα πιο καυτά απάρτμαντς της κολάσεως.
Μπορεί και οι 237 τους να έχουν δίκιο αλλά είναι λάθος να απομονώνουμε τσιτάτα του καθενός.Εν τέλει αν αρνηθούμε να πληρώσουμε και βγάλουμε τον Νικηταρά τον ευρωφάγο πρωθυπουργό επαναστατικής κυβέρνησης με έδρα το Σέππια στα Εξάρχεια, ποιές θα είναι οι συνέπειες;
-
Ωϊμεεεεε!!!!
Αλι αλι και τρις αλι!!!Οι χαμενοι οι μουτσοι και οι λοστρομοι....
Που κανουν απεργιες και ανεβαινουνε στους καταπελτες!!!!
Και ταλαιπωρουν τον ερμο το τουριστα και τους καλους μας τους εφοπλιστες!!!!!Ουουουου τρισκαταρατοι!!!!
Που θελετε να ξεπατωσετε το τουρισμο!!!
Που θελετε να αφανισετε τους καημενους τους εφοπλιστες, που τι κανουν οι κακομοιροι??
Παιρνουν τις επιδοτησεις για τις 'δημητρουλες' και τις 'ρομιλντες' , ζητησαν και πηραν απελευθερωση για να υπαρξει ανταγωνισμος και σημερα τωρα που μιλαμε για να παει στη Ροδο μια τετραμελης οικογενεια θελει 650 ευρω και στη Μυτηληνη 500...Ναι ρε χαμενοι να ερθουνε τα Φιλιπινια και τα Ουκρανα να πεσουνε οι τιμες, να βαφτουνε οι δημητρουλες και να αναστηθει ο Αγουδημος, ο Μανουσης και ο Βεντουρης μαζι και να πεσουνε οι τιμες στα 649,99 για Ροδο και στα 499,98 για Μυτηληνη...
-
Μα δεν λεει οτι δεν θα επρεπε να δημιουργηθει ευρωζωνη , απλα η Ελλαδα ουτε οικονομια εχει ουτε παραγει κατι για να εχει.. και ετσι ειναι στις αδυναμες χωρες (λογικο.. 10 εκατομυρια ειμαστε μονο ολοι και ολοι )
και οντως οπως βλεπεις η Γερμανια και η Γαλλια κανουν 'κουμαντο' (ειναι ποιο ισχυρες χωρες) -
Απο το καμποταζ των ναυτικων σωθηκαμε!!!!
Ζητωωωω!!!!Απο το σαμποταζ των εφοπλιστων ποιος θα μας σωσει???
Αϊντε ωρε νεοφιλελευθερα παλληκαρια!!!!
Εφταιγαν στην αρχη το οτι δεν υπαρχουν επιδοτησεις γιαυτο τα καραβια ειναι παλια, δοθηκαν οι επιδοτησεις και οι Σφηνιαδες με τις Σαμινες παρεμειναν οπως και οι ακριβες τιμες, μετα εφταιγαν οι διατημημενες τιμες και ειχαμε τις Δημητρουλες και τους Αγουδημους, ηρθε η απαλευθερωση των τιμων αλλα οι Αγουδημοι και οι Δημητρουλες παρεμειναν οπως και οι πανακριβες τιμες, παμε τωρα ωρε!!!!
Να φερουμε τα φιλιπινια και τα ουκρανα και να δειτε πως θα πεσουνε οι τιμες ακι πως θα βαφτουν οι Δημητρουλες!!!! -
Ο χρήστης Sotiris17 έγραψε:
Μα δεν λεει οτι δεν θα επρεπε να δημιουργηθει ευρωζωνη , απλα η Ελλαδα ουτε οικονομια εχει ουτε παραγει κατι για να εχει.. και ετσι ειναι στις αδυναμες χωρες (λογικο.. 10 εκατομυρια ειμαστε μονο ολοι και ολοι )
και οντως οπως βλεπεις η Γερμανια και η Γαλλια κανουν 'κουμαντο' (ειναι ποιο ισχυρες χωρες)0'58. Όπως και προς το τέλος που λέει κάτι για αυθαίρετα συντάγματα από την Ε.Ε. Το ότι δεν αξίζαμε να μπούμε στην ευρωζώνη είναι άλλο θέμα που μάλλον δεν μας πολυσυμφέρει να το συζητάμε...
Βασικά αυτό το βίντεο θα το βλέπουν οι Γερμανοί και θα τραβάνε τις κοτσίδες τους που έκαναν συμμαχία με τους τριτοτέταρτους της Ευρώπης.Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ; ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΟΒΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ;
Ντάξει, προηγούνται το Μετρό και η Βουλή αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί... -
Αντιδράσεις προκάλεσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 με τις εικόνες ντροπής στο πλοίο «Ρομίλντα».
Αξιωματικοί του λιμενικού τονίζουν πως θα ελέγξουν τις καταγγελίες, η κάμερα όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Κουβάς σε διάδρομο, διότι έσταζε η οροφή, καμπίνες πληρώματος που μετατράπηκαν σε καμπίνες επιβατών και ακρίβεια στο κυλικείο και το εστιατόριο.
Δε μπορει....
Το καμποταζ και οι συνδικαλιστες του ΠΑ.ΜΕ. θα φταινεΕξαλλου ειναι γνωστο οτι τα φιλιπινια και νεκρους ανασταινουν...
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω βρε 6x8 ?
Πολλά απ' αυτά που γράφεις για τους Έλληνες επιχειρηματίες είναι σωστά, αλλά ΤΙ προτείνεις ?
Περισσότερο κράτος ?
Μήπως αυτό μας έφερε εδώ που μας έφερε ?Τα εχω γραψει στις προηγουμενες σελιδες τι προτεινω:
Αναλογικο καταμερισμο των βαρων σε οσους προκαλεσαν το χαλι μας.
Δεν εχω αντιρρηση να πληρωσω κι εγω.
Αλλα στο μετρο που μου αναλογει.Π.χ. μιας και το θεμα εχει τωρα τους ναυτικους.
Δε μπορει να γινεται αρση του καμποταζ και καλα για λογους ανταγωνιστικοτητας και την ιδια στιγμη οι λαμογιοεφοπλιστες (ευτυχως δεν ειναι ολοι) να κυκλοφορουν ελευθεροι αφου εχουν φαει ενα Αιγαιο επιδοτησεις...
Δε μπορει να φταιει ο ναυτικος του σκυλοπνιχτη που εικονιζεται πιο πανω και ο εφοπλιστης του να μην εχει καμμια ευθυνη για το χαλι της ακτοπλοϊας...
Ειναι κατι αντιστοιχο με το αγαπημενο για σενα θεμα του ΟΣΕ.
Λιαπηδες Βερεληδες Δ/ντες Συμβουλοι κυκλοφορουν ελευθεροι και ανετοι και για ολα φταινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι μηχανοδηγοι...Ευτυχως ακομα δε πασχω απο το συνδρομο της Στοκχολμης ωστε να ταυτιστω με το ΔΝΤ και τους εγχωριους παπαγαλους του που προσπαθουν να με πεισουν οτι για ολα φταιω εγω.
Ειμαι στην αγορα εργασιας απο το 1981 και μια ζωη θυμαμαι μετρα λιτοτητας, σταθεροποιητικα προγραμματα, ηπιες προσαρμογες, μια ζωη μου ταζουν εξοδους απο στενωπους και τουνελ και οι ιδιοι ανθρωποι ερχονται σημερα να μου πουν οτι μετα απο ολα αυτα ειμαι εγω* ο υπευθυνος, ζω πανω απο τις δυνατοτητες μου και οτι θα πρεπει εγω* και μονο να πληρωσω...*Οπου εγω διαβασε ο απλος εργαζομενος σε ΔΤ, ΙΤ.
-
Δεν ξερω εαν εχει ξαναποσταριστει αλλα αξιζει να αφιερωσετε 10 λεπτα, το βρηκα φοβερα ενδιαφερον
http://www.youtube.com/watch?v=thctHwr5z4U&feature=player_embedded#!
-
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!