-
Τι άκουσα;
Το Μιλένα Αποστολάκι πήρε σύνταξη από την Ολυμπιακή επειδή είχε περάσει κάποια φεγγάρια από εκεί;
Cute... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι άκουσα;
Το Μιλένα Αποστολάκι πήρε σύνταξη από την Ολυμπιακή επειδή είχε περάσει κάποια φεγγάρια από εκεί;
Cute...H Oλυμπιακη θα φταιει σιγουρα που η Ατλαντικ βαρεσε κανονι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι άκουσα;
Cute...Αν αληθεύει θα ήθελα να υπήρχε emoticon με το γέλιο του Σπύρου Καλογήρου...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Έχει κανείς αντίρρηση να πωληθεί ο ΟΣΕ , εαν πρόκειται να έχουμε:
α) αξιολογα τρένα
β) να μην πλήρωνουμε όλοι μαζί τα ελλειματα που μας φορτώνει η κακή διοικηση και τα λαμόγια υπάλληλοι του ?Γιατί εγώ μονο εθνικές μαυρες τρύπες βλέπω και πουθενά εθνικό πλούτο...
αγαπητέ να πουληθεί αλλά όχι υπό πίεση και όχι από αυτούς...
ο εβραίος αγοραστής ακινήτου πριν αγοράσει ρωτάει ποιος το δημιούργησε...ο ίδιος ο πωλητής ή ο πατέρας του...και ο νοών νοήτω...αφού μας φόρτωσαν με υπερτιμολογήσεις και μάσες τώρα (τη συγκεκριμένη στιγμή) θα τον δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί...
υπήρχε στο παρελθόν πχ σχέδιο αξιοποίησης του δικτύου του ΟΣΕ για την ανάπτυξη ευρυζωνικών γραμμών...κλπ κλπ -
Μια ερωτηση απο απορια προς τα λεχθεντα, πως ειναι δυνατον να ειναι 'φιλετο' ο ΟΣΕ οταν ηδη εχει Πτωχευση, στην πραγματικοτητα. Ποιος δηλδη θα δωση μια 'σωστη' τιμη για να τον παρει οταν εχει να ξοφλησει και αυτα που ηδη χρωσταει. Οταν λετε οτι ειναι 'χρεωκοπημενος' και σωστα το λετε, τοτε πως περιμενει καποιος να τον αγορασει και να πληρωσει και απο πανω.
Ας μου πει ενας απο εδω μεσα που πιστευει οτι ο ΟΣΕ πρεπει να πωληθει σε 'καλη τιμη' ποια ειναι αυτη η τιμη, και επισης αν θα ηταν αυτος που ειχε το χρημα στη θεση των Γαλλων ας πουμε η των Γιαπωνεζων, σε ποσα χρονια θα εβλεπε τα χρηματα του να πιανουν τοπο και να βγαλλουν το οποιο ποσοστο κερδους, μεγαλο, μικρο, υπερκερδη ισως οπως λετε ολοι εδω μεσα. προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολιτικη αποφαση να τον παρει καποιος, με αβεβαιο αποτελεσμα.. οπως καποιοι ξενοι αγορασαν ας πουμε την Γενικη Τραπεζα και ακομα χωνουν λεφτα.. χωρις αποτελεσμα.
-
O OΣΕ δεν ειναι φιλετο αλλα καρκινος τελευταιου σταδίου..
Παρόλλα αυτα εχει ακινητη περιουσια που θα μπορουσε να αξιοποιηθει και να λειτουργησει ως δελεαρ.
Παντως πριν απο οτιδηποτε αλλο πρεπει να πτωχευσει και να απολυθουν ολοι,μετα μπορει να ερθει ενας στρατηγικος επενδυτης να παρει τον ΟΣΕ καθαρο και με δεσμευση να φτιαξει το δικτυο της χωρας,βεβαια αυτα εν μεσω οικονομικης κρισης θα τα χαρακτηριζα ως καλογουστα ανεκδοτα.. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
οπως καποιοι ξενοι αγορασαν ας πουμε την Γενικη Τραπεζα και ακομα χωνουν λεφτα.. χωρις αποτελεσμα.η αλήθεια είναι οτι οι επιτυχημένες επενδύσεις των Γάλλων στο Ελλάντα δεν είναι ακριβώς σερί.
ο ΟΣΕ θέλει και εύχεται οτι θέλει και ολόκληρη η χώρα.
αφετηρία απο μηδενική βάση να δείξει τι αξίζει και που μπορεί να φτάσει.
οι ωραίοι έχουν χρέη όμως... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οπως καποιοι ξενοι αγορασαν ας πουμε την Γενικη Τραπεζα και ακομα χωνουν λεφτα.. χωρις αποτελεσμα.
η αλήθεια είναι οτι οι επιτυχημένες επενδύσεις των Γάλλων στο Ελλάντα δεν είναι ακριβώς σερί.
ο ΟΣΕ θέλει και εύχεται οτι θέλει και ολόκληρη η χώρα.
αφετηρία απο μηδενική βάση να δείξει τι αξίζει και που μπορεί να φτάσει.
οι ωραίοι έχουν χρέη όμως...Η 'ΓΕΦΥΡΑ' του ΡΙΟ μια χαρα επενδυση ειναι για αυτους. Αλλα την ξεκινησαν και την τελειωσαν και την εκμεταλλευονται απο την αρχη (πεταξαν και εξω τα τοτε λαμογια τους εργολαβους που ηταν συνεταιροι και ολα καλα). Με τον ΟΣΕ ΔΕΝ θα ειναι ακριβως ετσι..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
...ο ΟΣΕ θέλει και εύχεται οτι θέλει και ολόκληρη η χώρα.
αφετηρία απο μηδενική βάση να δείξει τι αξίζει και που μπορεί να φτάσει....Με τους ίδιους διαχειριστές, που λες να φτάσει?
-
(Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ)
Πειραιώς: Εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας !! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως πριν απο οτιδηποτε αλλο πρεπει να πτωχευσει και να απολυθουν ολοι,μετα μπορει να ερθει ενας στρατηγικος επενδυτης να παρει τον ΟΣΕ
εσύ έχεις χιούμορ!
Ή 'μετάταξη' (να αράξει αλλού δηλαδή) ή εθελουσία με 250.000 στο χέρι.
Τέτοια απόλυση, τη θέλω κι εγώ! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ)
Πειραιώς: Εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας !!koutsaaaaaaan, ακούει;
-
Καλα εξαγορα δεν θα ειναι με τιποτα...σιγα μην εχει λεφτα η μπατιροτραπεζα...ανταλλαγη με χαρτια θα ειναι...ερχονται απολυσεις παντως αν ευοδωσει το σχεδιο
-
Ακούω, μόνο που είμαι περίεργος να δω τους όρους υπό τους οποίους ακριβώς θα γίνει...
Σχεδόν για διάσωση (να μην πω ημικρατικοποίηση) της ΠΕΙΡ μου μυρίζει...Τα επιτόκια που έδινε η ΠΕΙΡ το τελυταίο διάστημα - σε σχέση με τις μεγάλες - σε έκαναν να 'τρομάζεις'... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλα εξαγορα δεν θα ειναι με τιποτα...σιγα μην εχει λεφτα η μπατιροτραπεζα...ανταλλαγη με χαρτια θα ειναι...ερχονται απολυσεις παντως αν ευοδωσει το σχεδιοΚαλά προφανώς με χαρτιά θα είναι, δεν υπάρχει σάλιο, ιδιαίτερα από την ΠΕΙΡ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ερχονται απολυσεις παντως αν ευοδωσει το σχεδιοέρχονται;
they have already begun -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ακούω, μόνο που είμαι περίεργος να δω τους όρους υπό τους οποίους ακριβώς θα γίνει...
Σχεδόν για διάσωση (να μην πω ημικρατικοποίηση) της ΠΕΙΡ μου μυρίζει...Τα επιτόκια που έδινε η ΠΕΙΡ το τελυταίο διάστημα - σε σχέση με τις μεγάλες - σε έκαναν να 'τρομάζεις'...Εγώ δεν γνώριζα για τα επιτόκια, αλλά με το στέγνωμα που υπάρχει στην αγορά τελευταία, εγώ θα έλεγα όχι μόνον για ημικρατικοποίηση, αλλά για...full κρατικοποίηση!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ερχονται απολυσεις παντως αν ευοδωσει το σχεδιο
έρχονται;
they have already begunΚάνα μηχανικό άμα τους περισσέψει να τον πάρουμε στο προτζεκτάκι που λέγαμε;
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
αφού μας φόρτωσαν με υπερτιμολογήσεις και μάσες τώρα (τη συγκεκριμένη στιγμή) θα τον δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί...
υπήρχε στο παρελθόν πχ σχέδιο αξιοποίησης του δικτύου του ΟΣΕ για την ανάπτυξη ευρυζωνικών γραμμών...κλπ κλπΚαι ποίος θα κανει αυτή την αξιοποίηση ?
Η Διοικηση που κανόνιζε μισθούς 5-10Κ ή οι συνδικαλιστές που έβαζαν μαυρα βαγόνια ?Το κακό ειναι οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες ειναι πολύ σημαντικές και θα γίνουν πιο σημαντικές είδικα στην μετά-πετρέλαιο εποχή..... οπότε το να πούμε απλά κλείστο το ρημάδι δεν ειναι ευκολη απόφαση
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ερχονται απολυσεις παντως αν ευοδωσει το σχεδιο
έρχονται;
they have already begunΚάνα μηχανικό άμα τους περισσέψει να τον πάρουμε στο προτζεκτάκι που λέγαμε;
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!