-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει αν είναι σωστές οι επιλογές του ή αν βαδίζουμε (με πιο αργά βήματα) προς την χρεοκοπία...Αργά; Γοργά θα 'λεγα.
Η πλειοψηφία του λαού πάντως, είναι υπέρ της χρεοκοπίας πλέον.
Και ήταν υπέρ και υπέρ της συνταγής γιωργάκι (να ξεγελάσουμε τους κουτόφραγκους) που σιγούρεψε τη χρεοκοπία.
Οπόττ, ό,τι συμβαίνει, ο λαός, όχι μόνο το έχει εγκρίνει, αλλά το 'χει προκαλέσει, με την ψήφο του αλλά και τις επιλογές του συνολικά.Δηλώνω θαυμαστής γερμανών, γιατί υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους. (αυτονόητο θα μου πείτε...ε, αν κρίνουμε από τα δικά μας..δεν νομίζω)
Μας έχουν πάρει 100-0. (και πού να ήμασταν εμείς οι χαζοί, κι αυτοί οι έξυπνοι... ) -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Kαι ξαναρωταω, πως θα ηταν η επομενη μερα της χρεωκοπιας??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαι ξαναρωταω, πως θα ηταν η επομενη μερα της χρεωκοπιας??
Για να προσπαθούν να την αποφύγουν ΟΛΕΣ οι χώρες...μάλλον μαύρη.
-
Τι ακριβως σε σε συνεπαιρνει?
Μια υπερδυναμη ειναι, που εγκειται η δυσκολια σε αυτο που κανει? να δειξει τα δοντια της σε μια μπανανια? -
Η πλειοψηφία του λαού πάντως, είναι υπέρ της χρεοκοπίας πλέον.Γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς σημαίνει χρεοκοπία και είναι 'υπέρ'?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Bild: “Μην μας λέτε Ναζί. Οι δικές σας κυβερνήσεις σας οδήγησαν στο αδιέξοδο”
Aιντε βρε μοσχάρια που άμα σας άφηναν να βγάζετε όπλα θα αιμοτοκυλούσατε τον πλανήτη για τρίτη φορά σε λιγότερο από 50 χρόνια.......
-
Κοίτα, όταν ζεις σε μια μπανανία, το να βλέπεις μια χώρα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της και να πετυχαίνει τους στόχους της...μου φαίνεται λίγο παράξενο...
Αν τα κάναμε κι εμείς αυτά, θα ήμασταν 'ρατσιστές' και 'αντιευρωπαϊστές'. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς σημαίνει χρεοκοπία και είναι 'υπέρ'?
Ελα ντε!!!
Στο fb κυκλοφορουσε αυτες τις μερες ενα αρθρο που ελεγε πως αν αποφασισουμε χρεοκοπια οι ξενοι θα φοβηθουν γιατι θα κλεισουν οι τραπεζες και δεν τους συμφερει και κατι αλλα τετοια αλλα δεν το θυμαμαι ακριβως οπως το λεγε και οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλο ειναι να μαθει ο κοσμος, γιατι δεν βλεπω πως ακριβως με το δευτερο πακετο θα τη γλιτωσουμε
-
Κοίτα, όταν ζεις σε μια μπανανία, το να βλέπεις μια χώρα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της και να πετυχαίνει τους στόχους της...μου φαίνεται λίγο παράξενο...Αναφέρομαι στο πολιτικοοικονομικό κομμάτι ευθυνών που τους αναλογεί.
Οι επαγγελματίς μιζαδόροι παγκοσμίως (siemens-mercedes benz) δεν πρέπει να έχουν μούτρα να μιλάνε για διαφθορά.Αν τα κάναμε κι εμείς αυτά, θα ήμασταν 'ρατσιστές' και 'αντιευρωπαϊστές'.
Σαφέστατα,ο νεομάλαξ Ελλην είναι ΙΝ!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι !
οι περισσοτεροι εχουν διαβασει γιάυτο σε διαφορα φορουμ και ξερουν !
Δεν πλερώνω-Δεν πλερώνω μωρη πουτ@να Μερκελ !!! -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οι επαγγελματίς μιζαδόροι παγκοσμίως (siemens-mercedes benz) δεν πρέπει να έχουν μούτρα να μιλάνε για διαφθορά.
Νίκησαν, χάσαμε, μπορούν να μιλάνε για ο,τιδήποτε.
-
Οι επαγγελματίς μιζαδόροι παγκοσμίως (siemens-mercedes benz) δεν πρέπει να έχουν μούτρα να μιλάνε για διαφθορά.
Νίκησαν, χάσαμε, μπορούν να μιλάνε για ο,τιδήποτε, μπορούμε να το βουλώσουμε.
Δηλ θεωρείς ηθικόν κι άξιον το πάτα επί πτωμάτων?
Τουλάχιστον η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν το έχει πράξει αυτό.Eσύ μπορείς να το βουλώσεις,εγώ όχι.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τουλάχιστον η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν το έχει πράξει αυτό.Eσύ μπορείς να το βουλώσεις,εγώ όχι.
Δεν είπα ότι είναι ηθικό, απλώς ότι γίνεται.
-
Νικο, ο κοσμος ξερει τι ειναι αυτο που ζει και πως δεν οδηγει πουθενα αυτη η κατασταση.
Παντως μεταξυ των μετρων που δεν οδηγουν πουθενα οπως μειωση μισθων, των μετρων που δεν πραγματοποιουνται ποτε οπως εκμεταλευση περιουσιας του κρατους και χρεοκοπιας (που ας υποθεσουμε οτι ειναι τοσο ασχημη οπως μας ειπε ο πρωθυπουργος μας) νομιζω οτι θα υπαρχει και καλυτερη λυση. Δεν μπορεσα να καταλαβω την καταστροφολογια των πολιτικων και των δημοσιογραφων αυτες τις μερες πως ειτε υπαρχει ο ενας δυσκολος δρομος ειτες ο αλλος της καταστροφης και της πεινας. -
Δεν είπα ότι είναι ηθικό, απλώς ότι γίνεται.
Γνωστό,απλά εγώ δεν συμφωνώ.
Αν εσύ συμφωνείς τότε καλώς τα αρπάξαν και οι δικοί μας και κάναν δις κι ο λαός είναι στην πείνα.
Αν είσαι αυτής της λογικής......ΕΥΓΕ!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προτιμώ έναν ανίκανο τεχνοκράτη παρά έναν ανίκανο πολιτικό. Και δυστυχώς μέχρι τώρα είχαμε από το δεύτερο. Μέχρι να βρούμε ικανούς είτε πολιτικούς είτε τεχνοκράτες ας δοκιμάσουμε και τη συνταγή του ανίκανου τεχνοκράτη.Οσο για τη νομιμότητα του, ηθικά είναι όσο νόμιμος ήταν ο ΓΑΠ να εφαρμόζει όσα εφάρμοσε σε σχέση με την αρχική εντολή του.
Νομικά είναι νόμιμος απ΄όσο έχω καταλάβει, έχει πάρει νομίμως από τον Πρόεδρο εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ψήφο εμπιστοσύνης από τεράστια πλειοψηφία της Βουλής κατόπιν προγραμματικών δηλώσεων κτλ. κτλ. Τώρα αν είναι να το τραβήξουμε από τα μαλιά ντε και καλά να τον βγάλουμε παράνομο (πχ. άρθρο 41 του Σ, δηλ. 'άλλα είπε και άλλα έκανε' λες και υπήρξε κάποια κυβέρνηση που υλοποίησε όσα είπε ) ε φαντάζομαι με μεγάλη προσπάθεια κάτι θα γίνει, όπως άλλωστε για όλες τις κυβερνήσεις...
Ρε nass τι ακριβως ειναι αυτοι οι τεχνοκρατες? ολοι οι πολιτικοι προφανως κι εχουν τεχνικους-νομικους συμβουλους που ειναι αρμοδιοι να εξειδικευουν αποφασεις. Απο κει και περα, εδω μιλαμε καταρχην για καθαρα πολιτικες αποφασεις οι οποιες πρεπει να παρθουν. Εμενα αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οτι ο παπαδημος ειναι οικονομολογος, αλλα το τι ακριβως υποστηριζει. Την ιδια απεχθεια θα μου προκαλουσε αν ηταν μηχανικος πληροφορικης και υπολογιστων [:shifty:]
Ερωτηση: ο μαρκεζινης ειναι κι αυτος τεχνοκρατης?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τουλάχιστον η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν το έχει πράξει αυτό.τις μαγκιές που κάναμε/κάνουμε με τους Μακεδόνες τις ξεχνάμε;;;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τουλάχιστον η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν το έχει πράξει αυτό.τις μαγκιές που κάναμε/κάνουμε με τους Μακεδόνες τις ξεχνάμε;;;
Mε ποιούς?
-
Άλλες δύο σελίσες και φτάνουμε αισίως στο 2012
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!