-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ξερεις ποσα λεφτα μας χρωστανε οι γερμανοι απο τον β παγκοσμιο;
και εκτος απτα λεφτα ,ξερεις ποσα χρονια πισω μας πηγαν;οι Πέρσες και οι Ρωμαίοι πόσα μας χρωστάνε άραγε
-
γιατι γελας ρε;
που το βλεπεις το αστειο; -
εχεις δικιο, αντι να γελαμε καλυτερα να προσπαθησουμε να βρουμε το επιτοκιο που θα ζητησουμε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το επιτοκιο που θα ζητησουμεtypo ;
-
ένα σημείο περίσκεψης, κρίνοντας πλέον εκ των αποτελεσμάτων, είναι πως κ γιατί τη γλίτωσε η Ιρλανδία με χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους δείκτες και 'καταφέραμε' εμείς να φτάσουμε στο χείλος και απλά να πάρουμε παράταση μέσω ΔΝΤ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις δικιο, αντι να γελαμε καλυτερα να προσπαθησουμε να βρουμε το επιτοκιο που θα ζητησουμεη να βρουμε και καμια δουλεια να βγαλουμε το μεροκαματο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις δικιο, αντι να γελαμε καλυτερα να προσπαθησουμε να βρουμε το επιτοκιο που θα ζητησουμεΚαι για ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ εκτος απο το επιτοκιο να κοβουμε και καμμια αποδειξη...
-
με το 100%
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
δεν ειπε κανεις οτι δεν φταιμε εμεις οι ιδιοι αλλα οι φασιστες οι γερμανοι απτην αρχη του προβληματος δεν σταθηκαν διπλα μας κοιταζοντας την παρτυ τους με αποτελεσμα τα επιτοκια να ανεβαινουν.
Για δες ρε... τι κακό που είναι ο καθένας να κοιτάζει την πάρτη του και να μην πληρώνει...
Ιδίως στην περίπτωση των Γερμανών που έχουν πληρώσει δεκάδες δισ. ευρώ από τη δεκαετία του '60 στην Ελλάδα και τώρα τους ζητάνε κι άλλα σε περίοδο που δυσκολεύονται... Τελικά είναι ή δεν είναι κακό να κοιτάς την πάρτη σου και να μην δίνεις δεκάρα τσακιστή για τους άλλους;;;
ο γερμανος πολιτης ή η γερμανικη κυβερνηση και τα συμφεροντα που εκπροσωπει...? το κακο ειναι οτι ο γερμανος πολιτης εχει πειστει οτι η ελλαδα ειναι το προβλημα του γιατι ενω στη χωρα συρρεουν χρηματα απο τον τεμπελη νοτο οι παροχες του απο το κρατος ψαλιδιζονται...
εαν δεν μπουν ευρακια απο τον νοτο και πεσουν απολυσεις συννεφο παλι η ελλαδα θα φταιει?
-
άσε ρε μλκ Έλληνα που θα μας τη πεις
κοίτα τη πάρτη σου που δεν έχει να φάει... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οι Πέρσες και οι Ρωμαίοι πόσα μας χρωστάνε άραγεMε τόκους αιώνων πάντως θα έχουν μαζευτεί πολλά...
-
Με τους Πέρσες έχει γίνει συμψηφισμός με τις ζημιές που τους προκάλεσε ο Αλέξανδρος και τους χρωστάμε κάτι ψιλά εμείς
-
Η ιστορία του γερμανικού χρέους,
από τον Ανδρέα Κωνσταντάτο, εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».Η Γερμανία μας οφείλει:
-
7,160 δισ. δολάρια που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) για τις καταστροφές που προξένησαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στην οικονομική υποδομή της χώρας.
-
3,5 δισ. δολάρια από το δάνειο που οι κατοχικές δυνάμεις υποχρέωσαν την Ελλάδα να τους παράσχει, πέραν των εξόδων συντήρησης των κατοχικών στρατευμάτων (οι οφειλές αυτές έχουν υπολογιστεί σε ονομαστικές τιμές του 1938, που σημαίνει ότι ξεπερνούν σε σημερινές τιμές τα 70 δις δολάρια).
-
Την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών που αφαίρεσαν από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.
-
Τις αποζημιώσεις προς τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας περίπου εκατό ολοκαυτώματα πόλεων και χωριών. Η Γερμανία ανέβαλλε συνεχώς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων μέχρι την σύναψη ειρήνης (2+4) στη Μόσχα (1990). Από τότε, 20 χρόνια μετά, η Γερμανία δεν εννοεί να πληρώσει, ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την γερμανική βιομηχανία.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
οι Πέρσες και οι Ρωμαίοι πόσα μας χρωστάνε άραγε
Mε τόκους αιώνων πάντως θα έχουν μαζευτεί πολλά...
Να αρχισουν ο Συριζα και ο Παπαδακης εκστρατεια να αποπληρωθουν τα λεφτα αμεσα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν ειπε κανεις οτι δεν φταιμε εμεις οι ιδιοι αλλα οι φασιστες οι γερμανοι απτην αρχη του προβληματος δεν σταθηκαν διπλα μας κοιταζοντας την παρτυ τους με αποτελεσμα τα επιτοκια να ανεβαινουν.
Για δες ρε... τι κακό που είναι ο καθένας να κοιτάζει την πάρτη του και να μην πληρώνει...
Ιδίως στην περίπτωση των Γερμανών που έχουν πληρώσει δεκάδες δισ. ευρώ από τη δεκαετία του '60 στην Ελλάδα και τώρα τους ζητάνε κι άλλα σε περίοδο που δυσκολεύονται... Τελικά είναι ή δεν είναι κακό να κοιτάς την πάρτη σου και να μην δίνεις δεκάρα τσακιστή για τους άλλους;;;
τι μας τα χαρισαν θες να πεις;
δανεικα ζητησε η κυβερνηση .ξερεις ποσα λεφτα μας χρωστανε οι γερμανοι απο τον β παγκοσμιο;
και εκτος απτα λεφτα ,ξερεις ποσα χρονια πισω μας πηγαν;Σε επόμενο ποστ σου αναφέρεις συνολικά κάτι πάνω από 10,5δισ. δολάρια.
Να μετρήσουμε κοινοτικά πλαίσια στήριξης από το '81 και μετά τώρα ή να το αφήσουμε γι' αργότερα;;; (τα οποία πλαίσια στήριξης πλήρωναν/ουν ουσιαστικά οι Γερμανοί σε μεγάλο μέρος τους)
Αλήθεια, πόσα χρόνια πίσω είχε πάει η Αυστρία; Η Γαλλία; Η Ιταλία;;; (δεν επεκτείνομαι στον εμφύλιο)
Αλήθεια, πότε θα σταματήσουμε να αναζητάμε ηλίθιες δικαιολογίες για τη βλακεία που μας δέρνει αγρίως;;; Το γεγονός είναι ότι από το 1981 κι έπειτα άρχισε η ραγδαία επιδείνωση του δημοσίου χρέους, που με την ανικανότητα ΟΛΩΝ των επόμενων κυβερνήσεων μας έφτασε στη σημερινή κατάσταση (σε συνδυασμό φυσικά με το ότι ο κάθε πικραμένος μπορεί να διαλύσει τη χώρα ή να γίνει δημ. υπάλληλος ή τηβν αποβιομηχάνιση, κτλ...)
Για παράδειγμα, δεν φταίνε οι Γερμανοί που ουσιαστικά για το μισό 2008 τα λιμάνια της χώρας ήταν κλειστά... Ξέρεις πόσα δισ. κόστισε αυτό;;;;
Τεσπα, δεν μου απάντησες όμως αν τελικά είναι καλό να κοιτάς την πάρτη σου και να πάνε να γ@μηθούνε οι άλλοι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
τι μας τα χαρισαν θες να πεις;
δανεικα ζητησε η κυβερνηση .ξερεις ποσα λεφτα μας χρωστανε οι γερμανοι απο τον β παγκοσμιο;
και εκτος απτα λεφτα ,ξερεις ποσα χρονια πισω μας πηγαν;Σε επόμενο ποστ σου αναφέρεις συνολικά κάτι πάνω από 10,5δισ. δολάρια.
ειναι πολλα περισσοτερα,και δυστυχως μονο αυτο βρηκες να σχολιασεις.
μηπως εισαι γερμανος;
Να μετρήσουμε κοινοτικά πλαίσια στήριξης από το '81 και μετά τώρα ή να το αφήσουμε γι' αργότερα;;; (τα οποία πλαίσια στήριξης πλήρωναν/ουν ουσιαστικά οι Γερμανοί σε μεγάλο μέρος τους
ολα τα κρατη πηραν λεφτα οχι μονο η ελλαδα,δρομοι κτλ για να μπορουν να κουβαλανε τα εμπορευματα τους.
καλο τους καναμε ,οχι κακο.
και η γαλλια εδωσε πολλα λεφταΑλήθεια, πόσα χρόνια πίσω είχε πάει η Αυστρία; Η Γαλλία; Η Ιταλία;;; (δεν επεκτείνομαι στον εμφύλιο)
δεν ξερω ,θα μου το πεις εσυ αυτο.
τον εμφυλιο και την δικτατορια ποιες ξενες δυναμεις τον δημουργησαν γιατι εγω δεν γνωριζω.
Αλήθεια, πότε θα σταματήσουμε να αναζητάμε ηλίθιες δικαιολογίες για τη βλακεία που μας δέρνει αγρίως;;; Το γεγονός είναι ότι από το 1981 κι έπειτα άρχισε η ραγδαία επιδείνωση του δημοσίου χρέους, που με την ανικανότητα ΟΛΩΝ των επόμενων κυβερνήσεων μας έφτασε στη σημερινή κατάσταση (σε συνδυασμό φυσικά με το ότι ο κάθε πικραμένος μπορεί να διαλύσει τη χώρα ή να γίνει δημ. υπάλληλος ή τηβν αποβιομηχάνιση, κτλ...)
και βεβαια εχουμε ευθυνες,δεν διαφωνισα ποτε
Για παράδειγμα, δεν φταίνε οι Γερμανοί που ουσιαστικά για το μισό 2008 τα λιμάνια της χώρας ήταν κλειστά... Ξέρεις πόσα δισ. κόστισε αυτό;;;;Τεσπα, δεν μου απάντησες όμως αν τελικά είναι καλό να κοιτάς την πάρτη σου και να πάνε να γ@μηθούνε οι άλλοι...
αν ειναι για κρατη σαν την γερμανια ναι θα κοιταξω την παρτυ μου.αλλωστε δεν μας εχει προσφερει και τιποτα.
ποτε η σχεσεις μας δεν ηταν καλες,αυτο αποδειχθηκε.
μην μου πεταξεις την ατακα οτι επειδη εγω κοιταω την παρτυ μου το ιδιο κανει και η γερμανια . σε προλαβασχολιασε μου την κυρα μερκελ που προτιμαει να χρεωκοπησει ενα κρατος απτο να μην χασει τις εκλογες
ειδες ,οπως κοιτανε αυτοι την παρτυ τους ετσι κανω κι εγω,εγω σαν ιταλακιας,γιατι αυτοι που μας κυβερνανε ειναι κοτες λυρατες. -
-
Tελικά κάτι ήξερε η Τζούλια που έλεγε στο βίντεο :
Δεν Νοιώθω Τίποτα
Να μας προετοιμάσει ήθελε .
Πολύ μπροστά η γυναίκα
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πολύ μπροστά η γυναίκα
Πραγματι.
Ontopic : η χειραγωγηση του δντ ειναι 3ετης ;
-
Τώρα που θάψαμε τον μακαρίτη και γελάσαμε επαρκώς, ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι;
Υπάρχει κάποιο ράδιο-αρβύλα για το τι πρόκειται να επιβληθεί στη χώρα; [είναι σοβαρή ερώτηση]
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!