-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν υπάρχει ανεργία, Τάσε. Υπάρχουν απλά πολλοί που όταν λένε 'δουλειά' εννοούν γραφείο, γραμματέα που να φτιάχνει καλό καφέ, λίγες ώρες εργασία κ πολλά (ΠΟΛΛΑ) λ7.
Ανεργία σε χώρα που απασχολεί εκατομμύρια αλλοδαπούς? Έλεος!Ηλία, στην έσχατη περίπτωση και για να μην πεθάνω απ την πείνα θα έρθω να σου σκάψω με γκασμά όλα τα χωράφια για ένα σάντουιτς. Δεν θα είμαι άνεργος αν το κάνω έτσι; Επειδή όμως η κοινωνία θα πρέπει να προοδεύει, τα μέσα γίνονται σιγά σιγά αυτόματα, θα πρέπει να βλέπουμε την εργασία λίγο διαφορετικά σε σχέση με τους πατεράδες μας. Το μυστρί το πυλοφόρι έγινε πρέσσες (και άνεργοι οικοδόμοι). Τώρα ο εργαζόμενος πολλές φορές πίνει και καφέ και έχει και αιρ κοντίσιον. Είναι κακό αυτό;
Κάτι τέτοιες χαζομάρες λες (όχι μόνον εσύ, δυστυχώς) κάτι φορές κ δεν ξέρω αν ξέρεις τι γίνεται εκεί έξω, ή λες ό, τι σου λέει καμιά προπαγανδα...
Ποιός σκαβει χωράφια για ένα σάντουιτς? Εκτός από τους Κινέζους βέβαια, των οποίων τα προϊόντα προτιμάς γιατί 'είναι φτηνότερα'.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εργαζόμενος στην Ελλάδα, που να δουλεύει 'για ένα σάντουιτς'. Και οι περισσότεροι ξένοι - ειδικά οι Αλβανοί - έχουν πλέον δικά τους σπίτια εδώ, ή / και έχουν φτιάξει και στην πατρίδα τους.Κοίτα, αν ρωτήσεις ένα μωρό η τον καρατζαφέρη η τον παττακό η όποιον άλλο θες στην Ελλάδα θα σου πει πως οι μετανάστες αμοίβονται χαμηλότερα απο τους Ελληνες και συνήθως δουλεύουν ανασφάλιστοι.
Επίσης σε πληροφορώ πως μετανάστες έχουμε και εδώ στο χωριό μου, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της Ηλείας.
Συνεπως η τυπική πλέον προσθήκη πως αναπαράγω προπαγάνδες επιστρέφεται εντόκως -
Αν τους έχετε να δουλεύουν ανασφάλιστοι για ένα σάντουιτς κ κοιμούνται έξω στα χωράφια, στείλε μου μια 20αριά, να τους δίνω πλήρη διατροφή κ κατοικία κ να τους ασφαλίσω.
Οι χειρότερες συνθήκες εργασίας είναι αυτές των Ελλήνων εργατών στην Αθήνα. Αλλά, ακόμα κι αυτοί, ίσα για να βάλουν ένα a/c κ να πάρουν κινητό, έχουν!
edit
Τώρα που ξαναδιάβασα αυτό που έγραψες, 'οι μετανάστες αμοίβονται χαμηλότερα απο τους Ελληνες', αν το γράφεις για να πεις ότι στους Έλληνες δεν φτάνει πλέον η αμοιβή της ΓΣΣΕ κ θέλουν τα διπλά κ βάλε, ενώ οι μετανάστες τις περισσότερες φορές την δέχονται, συμφωνώ. -
Αν τους έχετε να δουλεύουν ανασφάλιστοι για ένα σάντουιτς κ κοιμούνται έξω στα χωράφια, στείλε μου μια 20αριά, να τους δίνω πλήρη διατροφή κ κατοικία κ να τους ασφαλίσω.Οι χειρότερες συνθήκες εργασίας είναι αυτές των Ελλήνων εργατών στην Αθήνα. Αλλά, ακόμα κι αυτοί, ίσα για να βάλουν ένα a/c κ να πάρουν κινητό, έχουν!
Το 'για ένα σαντουιτσ θα σου σκάψω όλα τα χωράφια' κολλάει στο ότι μπορεί να υπάρξει άνετα ανεργία και απασχόληση μεταναστών ταυτόχρονα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Αυτούς που θα σου στείλω εκτός απο κατοικία και ασφάλιση θα τους δίνεις και βασικό; Αν ναι πες μου πόσα κοντεινερ θες να σου στείλω.
-
Βασικό + ασφάλιση + κατοικία + τροφή?
Έλληνες θα μου στείλεις; -
Εχω το κειμενο της συμφωνιας: «ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ»
Επισημο κειμενο της συμφωνιας.....Ειναι 88 σελιδες σε PDF .... μεγεθος 768Κ δεν ξερω αν ενδιαφερει καποιον να το δει ολο ωστε να ξερουμε ακριβως τι υπεγραφει και τι δεσμεσεις και το ποτε θα εφαρμοσθουν.... ισως μπορειτε να το βρειτε σε καποιο σαιτ... ακομα.. αλλα εγω δεν ξερω που να το βαλλω ωστε να δωσω λινκ μετα εδω.... ας βοηθησει καποιος με PM ωστε να το κρεμασω και να ειναι ευκολα προσιτο.....
-
Πήγαινε εδώ: http://www.rapidshare.com/
Έχει και οδηγίες σε βίντεο. Δεν θα έχεις πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις και να δημοσιεύσεις το λινκ -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχω το κειμενο της συμφωνιας: «ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ»
Επισημο κειμενο της συμφωνιας.....Ειναι 88 σελιδες σε PDF .... μεγεθος 768Κ δεν ξερω αν ενδιαφερει καποιον να το δει ολο ωστε να ξερουμε ακριβως τι υπεγραφει και τι δεσμεσεις και το ποτε θα εφαρμοσθουν.... ισως μπορειτε να το βρειτε σε καποιο σαιτ... ακομα.. αλλα εγω δεν ξερω που να το βαλλω ωστε να δωσω λινκ μετα εδω.... ας βοηθησει καποιος με PM ωστε να το κρεμασω και να ειναι ευκολα προσιτο.....
Βρηκα το http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedi ... 226441.doc απο http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=28231147
και το
http://athenstock.blogspot.com/2010/05/ ... _7012.html
Ελενξε αν ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις εσυ. -
BILL 33 δεν εχει ολα τα συνοδευτικα.... της συμφωνιας... ειναι οι 18 πρωτες σελιδες....μονο
alexel υα δοκιμασω αυτο που μου ειπες...
Ευχαριστω...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αν τους έχετε να δουλεύουν ανασφάλιστοι για ένα σάντουιτς κ κοιμούνται έξω στα χωράφια, στείλε μου μια 20αριά, να τους δίνω πλήρη διατροφή κ κατοικία κ να τους ασφαλίσω.
Οι χειρότερες συνθήκες εργασίας είναι αυτές των Ελλήνων εργατών στην Αθήνα. Αλλά, ακόμα κι αυτοί, ίσα για να βάλουν ένα a/c κ να πάρουν κινητό, έχουν!
Το 'για ένα σαντουιτσ θα σου σκάψω όλα τα χωράφια' κολλάει στο ότι μπορεί να υπάρξει άνετα ανεργία και απασχόληση μεταναστών ταυτόχρονα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Αυτούς που θα σου στείλω εκτός απο κατοικία και ασφάλιση θα τους δίνεις και βασικό; Αν ναι πες μου πόσα κοντεινερ θες να σου στείλω.
τουλαχιστον στην οικοδομη δεν υπαρχει ανασφαλιστος εργατης ειτε ελληνας ειναι ειτε αλλοδαπος.
τα ενσημα εχουν προπληρωθει πριν την εναρξη των εργασιων .σε αλλα επαγγελματα μπορει να υπαρχουν αλλα δεν θα μπορω να ξερω σε ποια.
-
http://rapidshare.com/files/383735427/n ... 0.pdf.html
Πιστευω οτι το εκανα σωστα......
-
διπλη δημοσιευση...
-
Σαμαράς τραγικός. Κατώτερος των περιστάσεων. Ξεπεράσαμε και το χείλος του γκρεμού και αυτός τραγουδάει. Μάλλον φτάνει το τέλος της ΝΔ και καλά θα κάνει με τέτοιους τρόμπες που έχει.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σαμαράς τραγικός. Κατώτερος των περιστάσεων. Ξεπεράσαμε και το χείλος του γκρεμού και αυτός τραγουδάει. Μάλλον φτάνει το τέλος της ΝΔ και καλά θα κάνει με τέτοιους τρόμπες που έχει.+10000000
-
ειπαμε δεν υπαρχουν σοβαροι πολιτικοι αρχηγοι εκτος απο εναν ,τον παπανδρεου.
ολοι κατωτεροι του σε ολα,δυστυχως.
-
ευτυχως που το καταλαβες....
ετσι σε θελω....
γερα....224v ευχαριστουμε!
Γιατι ο πιο σοβαρος πολιτικος και μακραν ο καλητερος μαλλον πολλα κρυβει ακομα και σημερα....
-
Βασικό + ασφάλιση + κατοικία + τροφή?
Έλληνες θα μου στείλεις;Tελικα σου εστειλε κανεναν ή τωρα τους μαζεύει σε κρουαζιερόπλοιο;
-
Καλά και εσύ το ψόφησες τώρα ιταλάκια. Βγάλε επιτέλους τα κομματικά γυαλιά και δες την πραγματικότητα. Ναι είναι καλλίτερη επιλογή στην παρούσα φάση από τους άλλους αλλά μην ξεχνάμε ούτε το παρελθόν του, ούτε τις δηλώσεις του. Στο κάτω κάτω κάνει ότι θα έκανε και ο Σαμαράς αν ήταν στη θέση του. Απλά το τραγικό του Σαμαρά είναι ότι αυτή τη στιγμή λαϊκίζει ασύστολα. Αυτό δλδ έκανε και ο φίλος σου ο Παπανδρέου όταν προεκλογικά κατέβαινε στα λιμάνια υποστηρίζοντας την απεργία των λιμενεργατών, δήλωνε ότι θα κρατικοποιήσει ξανά ολυμπιακή και ΟΤΕ αλλά μετά άλλαξε ρότα.... Αυτό λέγεται ''λαϊκισμός''.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αυτό λέγεται ''λαϊκισμός''.Eγω θα το ελεγα :τα ιδια σκ@τα ειναι ολοι τους .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτό λέγεται ''λαϊκισμός''.
Eγω θα το ελεγα :τα ιδια σκ@τα ειναι ολοι τους .
να δεις που σε λιγο καιρο θα αναπολουμε τον Μητσ0τακη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτό λέγεται ''λαϊκισμός''.
Eγω θα το ελεγα :τα ιδια σκ@τα ειναι ολοι τους .
να δεις που σε λιγο καιρο θα αναπολουμε τον Μητσ0τακη.
Μην μαμας την κουβεντα τωρα
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!