-
Καλά εσύ δεν θα τους πληρώσεις, γιατί όπως έχεις πει, ΔΕΝ κόβεις αποδείξεις...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το ζήτημα είναι, πως ακόμα και αν ήταν όλοι παντελώς και πλήρως αντιπαραγωγικοί και υπεράριθμοι, τότε και πάλι η αντιστοιχία 200δις μισθών = 200δις χρέους δεν ισχύει.Διαφωνώ μαζί σου και επιμένω στο προηγούμενο σκεπτικό μου.
-
Προσωπικά δεν θεωρώ πως τα καταφέρνουν ούτε έξω. Κι αυτοί χάλια είναι, ανεργίες φτώχιες και τέτοια. Τι καταφέρνουν δλδ;
Ο κόσμος θέλει δημόσιο για να εξασφαλίσει την σιγουριά σε ένα πιάτο φαί. Απλά και ξάστερα. Και προτιμώ να ταίζω την κάθε Σούλα στο δημόσιο κι ότι κάνει παρά να την έχω άνεργη για να έχει το κράτος λεφτά
να σκορπάει στον κάθε Μπόμπολα και σε μίζες εξοπλιστικών.1)Δεν υπάρχει χώρα που να μην έχει έστω και ένα μικρό ποσοστό ανέργων ή φτωχών. Αυτό δεν είναι θέμα καπιταλισμού ή διαφθοράς αλλά θέμα στατιστικής.
2)Δεν περίμενα να το ακούσω αυτό από σένα. Προτιμάς να ταϊζεις την κάθε Σούλα; Ακόμα και αν δεν κάνει τίποτα; Ακόμα και αν δεν πατάει καν στην υπηρεσία; Κάνεις τεράστιο λάθος σε αυτό και μάλλον το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Κάτι άλλο θα ήθελες να πεις.
3)Η ανάπτυξη και η επιχειρηματική δραστηριότητα δεν είναι μόνο ο Μπόμπολας ή ο Λιακουνάκος. Αν είχαμε κράτος θα είχαμε και σωστή επιχειρηματική δραστηριότητα. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλά εσύ δεν θα τους πληρώσεις, γιατί όπως έχεις πει, ΔΕΝ κόβεις αποδείξεις...δε το κανει απο κακια, επειδη 'δε βγαινει' το κανει...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλά εσύ δεν θα τους πληρώσεις, γιατί όπως έχεις πει, ΔΕΝ κόβεις αποδείξεις...κατι ακουστηκε για εκτακτη εισφορα απο ελευθερους επαγγελματιες.
παλι εμεις θα πληρωσουμε τις πολυθρονες και τους φραπεδες των ΔΥ.
-
Οι κερδοφόροι θα πληρώσουΜΕ. Δηλαδή κερδοφόρος=κόβω αποδείξεις(τουλάχιστον)...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οι κερδοφόροι θα πληρώσουΜΕ. Δηλαδή κερδοφόρος=κόβω αποδείξεις(τουλάχιστον)...εσυ τις κοβεις ολες τις αποδειξεις στην ταβερνα που εχεις;
μην μου πεις ναι γιατι δεν θα σε πιστεψω. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Οι κερδοφόροι θα πληρώσουΜΕ. Δηλαδή κερδοφόρος=κόβω αποδείξεις(τουλάχιστον)...
εσυ τις κοβεις ολες τις αποδειξεις στην ταβερνα που εχεις;
μην μου πεις ναι γιατι δεν θα σε πιστεψω.εγω ομως και ολοι εμεις οι οποιοι και δηλωνουμε τα εισοδηματα μας ΠΛΗΡΩΣ και ζηταμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κανενα λαμογιο να μην ζει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ -
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι, έχω βρεθεί (ευτυχώς μόνο στα εξωτερικά ιατρεία). Και από επιλογή και για τα 2 μου παιδιά σε δημόσιο μαιευτήριο πήγα. Αλλά είναι λάθος παράδειγμα, εκεί δεν τα κάνει το δημόσιο, ο ηρωισμός ανθρώπων το κάνει. Οπως και πχ. στο Στρατό υπάρχουν οι ήρωες και οι ξύστες με την τσουγκράνα. Αυτό δε σημαίνει πως το δημόσιο είναι ΟΚ, σημαίνει πως τουλάχιστον κάποιοι έχουν φιλότιμο.
Επίσης πήγες γιατί η υπηρεσία που πήρες δωρεάν απ το δημόσιο θα ήταν και πανάκριβη και αμφίβολης ποιότητας σε ιδιωτικό. Και δεν είναι θέμα ηρωισμού κανενός εργαζόμενου, είναι θέμα απλού ενδιαφέροντος να δουλέψει σωστά. Κάποιοι μανατζάρουν σωστά αυτούς τους χώρους.
Και τέλος (μη το κάνουμε και γούντστοκ ) ελπίζω την νοοτροπία του ξύστη να την έχεις εντοπίσει και στον ιδιωτικό τομέα, εγώ τουλάχιστον το ζω καθημερινά σε άπειρες εταιρείες που νταραβερίζομαι. Ο μεγαλύτερος μύθος είναι πως το ξύσιμο υπάρχει μόνο στο δημόσιο.
-
Συμφωνώ και στα δύο που λες. Η διαφορά είναι ότι στον ιδιώτη ο ξύστης κατά πάσα πιθανότητα θα πάει σπίτι του ενώ στο δημόσιο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να τα ξύνει ανενόχλητος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συμφωνώ και στα δύο που λες. Η διαφορά είναι ότι στον ιδιώτη ο ξύστης κατά πάσα πιθανότητα θα πάει σπίτι του ενώ στο δημόσιο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να τα ξύνει ανενόχλητος.θα παρει και ενα εφαπαξ των 50.000 ευρω μολις βγει στην συνταξη.
-
Συμφωνώ και στα δύο που λες. Η διαφορά είναι ότι στον ιδιώτη ο ξύστης κατά πάσα πιθανότητα θα πάει σπίτι του ενώ στο δημόσιο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να τα ξύνει ανενόχλητος.
θα παρει και ενα εφαπαξ των 50.000 ευρω μολις βγει στην συνταξη.
Δεν είναι τζάμπα το εφ΄άπαξ, το έχει πληρώσει για χρόνια με τη μορφή ασφαλιστικών εισφορών (κρατήσεων).
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ναι, έχω βρεθεί (ευτυχώς μόνο στα εξωτερικά ιατρεία). Και από επιλογή και για τα 2 μου παιδιά σε δημόσιο μαιευτήριο πήγα. Αλλά είναι λάθος παράδειγμα, εκεί δεν τα κάνει το δημόσιο, ο ηρωισμός ανθρώπων το κάνει. Οπως και πχ. στο Στρατό υπάρχουν οι ήρωες και οι ξύστες με την τσουγκράνα. Αυτό δε σημαίνει πως το δημόσιο είναι ΟΚ, σημαίνει πως τουλάχιστον κάποιοι έχουν φιλότιμο.
Επίσης πήγες γιατί η υπηρεσία που πήρες δωρεάν απ το δημόσιο θα ήταν και πανάκριβη και αμφίβολης ποιότητας σε ιδιωτικό. Και δεν είναι θέμα ηρωισμού κανενός εργαζόμενου, είναι θέμα απλού ενδιαφέροντος να δουλέψει σωστά. Κάποιοι μανατζάρουν σωστά αυτούς τους χώρους.
Και τέλος (μη το κάνουμε και γούντστοκ ) ελπίζω την νοοτροπία του ξύστη να την έχεις εντοπίσει και στον ιδιωτικό τομέα, εγώ τουλάχιστον το ζω καθημερινά σε άπειρες εταιρείες που νταραβερίζομαι. Ο μεγαλύτερος μύθος είναι πως το ξύσιμο υπάρχει μόνο στο δημόσιο.
Στο δημοσιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην τα ξυνεις
Φιλη που βγηκε απο την σχολη δημοσιας διοικησης μεσα στους τοπ 10 αποφοιτησαντες...φυσικα λογο ΜΗ υπαρξης βυσματος την στειλανε σε κατωτατη υπηρεσια και οχι στο υπουργειο (βασει βαθμολογιας)
οταν λοιπον πηγε εκει επεσε στην δουλεια με τα μουτρα (ΔΕΝ εκανε υπερωριες - απλα δουλευε ως οφειλε και εξυπηρετουσε ως οφειλε) μεσα σε 3 ημερες γυρισε η προισταμενη της και της ειπε χαλαρωσε δεν θα μας χαλασεις εσυ την πιατσα...(συγκριση παραγωγικοτητας και αποτελεσματικοτητας για οποιον καταλαβε....!!!!!!!!!!)
-
και ποιος πληρωνε αυτες τις εισφορες;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συμφωνώ και στα δύο που λες. Η διαφορά είναι ότι στον ιδιώτη ο ξύστης κατά πάσα πιθανότητα θα πάει σπίτι του ενώ στο δημόσιο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να τα ξύνει ανενόχλητος.Ακριβώς. Επίσης στον ιδιωτικό υπάρχει εσωτερικός (υγιής) ανταγωνισμός μεταξύ των υπαλλήλων. Με άλλα λόγια αν ο άλλος δουλεύει κι εσύ τα ξύνεις θα φανεί από τα αποτελέσματά σου. Δε μπορεί δηλαδή ο άλλος να είναι 10% πάνω κι εσύ 10% κάτω.
-
Καλά εσύ δεν θα τους πληρώσεις, γιατί όπως έχεις πει, ΔΕΝ κόβεις αποδείξεις...
κατι ακουστηκε για εκτακτη εισφορα απο ελευθερους επαγγελματιες.
παλι εμεις θα πληρωσουμε τις πολυθρονες και τους φραπεδες των ΔΥ.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=329573&dt=04/05/2010
τωρα το ειδα -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ακριβώς. Επίσης στον ιδιωτικό υπάρχει εσωτερικός (υγιής) ανταγωνισμός μεταξύ των υπαλλήλων. Με άλλα λόγια αν ο άλλος δουλεύει κι εσύ τα ξύνεις θα φανεί από τα αποτελέσματά σου. Δε μπορεί δηλαδή ο άλλος να είναι 10% πάνω κι εσύ 10% κάτω.
ζεις σε αλλη χωρα ή επιασες δουλεια πριν 1 χρονο?
-
troll
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ακριβώς. Επίσης στον ιδιωτικό υπάρχει εσωτερικός (υγιής) ανταγωνισμός μεταξύ των υπαλλήλων. Με άλλα λόγια αν ο άλλος δουλεύει κι εσύ τα ξύνεις θα φανεί από τα αποτελέσματά σου. Δε μπορεί δηλαδή ο άλλος να είναι 10% πάνω κι εσύ 10% κάτω.
ζεις σε αλλη χωρα ή επιασες δουλεια πριν 1 χρονο?
Ούτε το ένα ούτε το άλλο
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!