-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Περίπτωση Ε.Ε που πέρναγε ως έξοδα μόνο τα απαραίτητα.eddie στα έξοδά μου περνάνω μόνο όσα σχετίζονται με το γραφείο. Λόγω ΦΠΑ έρχεται λογίστρια πλέον και βλέπει τα βιβλία τα οποία και συμπληρώνει και μου λέει:
-Εσύ δεν γράφεις καθόλου έξοδα.
-Της απαντώ βάζω όσα έχουν σχέση με το γραφείο μου.
-Μου λέει άλλοι κάνουν διάφορα.
-Δεν με νοιάζει απαντώ θέλω να είμαι εντάξει.
Όπότε όπως καταλαβαίνεις έτσι και εφαρμόσουν τις μαλακίες τους τεκμήρια κλπ παπαριές αν δεν βγαίνω απλά το κλείνω και μόνο χασούρα θα έχουν εκτός από την αλλαγή συμπεριφοράς μου που θα είναι σταρχιδιστική πλέον απέναντι σε ένα κράτος - εχθρό. Με το ζόρι να προκύψει εισόδημα τεκμαρτό αν δεν το βγάζω? Αφού δεν το έβγαλα ρε τί με φορολογείς. Αλήτη ε αλήτη.
Γι'αυτό παρακαλώ μην ακούω μαλακίες. Το αυτό ισχύει και για τις οριζόντιες περικοπές σε όλους τους ΔΥ επειδή είναι ανίκανοι και δεν έχουν τα @@ να κόψουν υπερβολικές αμοιβές από τα κομματόσκυλα τους συνδικαλιστές τους.
Τέλος με τον εκβιασμό και τις πολιτικές της μίζας του κΥνοβουλίου της κλεφτουριάς.
-
Και που ναι το κακό στο να 'κάνουν διάφορα οι άλλοι';
'Εφόσον η εφορία τα αποδέχεται, που ναι το πρόβλημα;
Θα πρεπε να μην 'κάνει διάφορα' από καλή καρδιά;
Κι ο δυ περιμένουμε να δουλέψει, κάποτε, από καλή καρδιά; -
κράζεις ότι οι ΔΥ είναι ξυστρόνια και καρκίνος
αλλά ενοχλείσαι όταν λένε τους ΕΕ συλλήβδην φοροφυγάδες, και δεν βρίσκεις πρόβλημα στο να δηλώνουν παράτυπα έξοδα αφού τελικά δεν ελέγχονταινταξ... και γαμώ τις συνεπείς λογικές
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
mjacob, απλά πράματα ρωτάω: 'Εφόσον η εφορία τα αποδέχεται, που ναι το πρόβλημα;'
Και φυσικά, απάντηση δεν παίρνω. Όχι ότι περίμενα....Στην συνέπεια του πολίτη. Αλλά τι λέω τώρα....
-
mjacob, απλά πράματα ρωτάω: ''Εφόσον η εφορία τα αποδέχεται, που ναι το πρόβλημα;'.
Και φυσικά, απάντηση δεν παίρνω. Όχι ότι περίμενα....Έγινε ένα μπέρδεμα με τα ποστς.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
mjacob, απλά πράματα ρωτάω: 'Εφόσον η εφορία τα αποδέχεται, που ναι το πρόβλημα;'
Και φυσικά, απάντηση δεν παίρνω. Όχι ότι περίμενα....Στην συνέπεια του πολίτη. Αλλά τι λέω τώρα....
Συνέπεια του πολίτη???????
Ρε φιλε με εκανες και γέλασα μια δυσκολη μέρα...... -
mjacob, απλά πράματα ρωτάω: ''Εφόσον η εφορία τα αποδέχεται, που ναι το πρόβλημα;'.
Και φυσικά, απάντηση δεν παίρνω. Όχι ότι περίμενα....Έγινε ένα μπέρδεμα με τα ποστς.
Η εφορία ΔΕΝ τα αποδέχεται : αν γίνει έλεγχος και ο εφοριακός δεν λαδώνεται θα 'ρίξει' το 80% από τα διάφορα έξοδα, να το λήξουμε αυτό. Κιλότες και σπα και διάφορες άλλες @@ριες που περηφανεύονται διάφοροι ότι περνάνε στα έξοδα του γραφείου τους αν γίνει πραγματικός - και όχι μουσαντένιος - έλεγχος δεν περνάνε.
-
Ποια είναι η ασυνέπεια; Παραβιάζει κάποιο νόμο; Ποιον;
Συνέπεια του πολίτη; Πρέπει να ναι ανάλογη της συνέπειας του δυ και του κράτους εν γένι. Αυτό δεν μας διδάσκει συνέπεια και όλα τα καλά;
Επιτέλους πήρα και μια απάντηση, έστω κι απ' τον κουτσαν. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε φιλε με εκανες και γέλασα μια δυσκολη μέρα......Χαίρομαι.
Από την άλλη δεν νομίζεις πως κάποιος που κράζει τους πάντες και τα πάντα θα έπρεπε να είναι ο ίδιος συνεπής στις υποχρεώσεις του;
Κατα τα άλλα επειδή ακόμα ρωτάει με το κλασσικό αγανακτισμένο στυλ του η απάντηση του έχει ήδη δωθεί. -
Εν γένι, η απόκρυψη εισοδημάτων είναι αδίκημα. Τα υπόλοιπα είναι τρίχες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε φιλε με εκανες και γέλασα μια δυσκολη μέρα......Χαίρομαι.
Από την άλλη δεν νομίζεις πως κάποιος που κράζει τους πάντες και τα πάντα θα έπρεπε να είναι ο ίδιος συνεπής στις υποχρεώσεις του;
Κατα τα άλλα επειδή ακόμα ρωτάει με το κλασσικό αγανακτισμένο στυλ του η απάντηση του έχει ήδη δωθεί.Ποιος είναι ασυνεπής, πώς το ορίζεις και πώς το διαπίστωσες;
Μόνο ο κουτσαν απάντησε. -
Ποια είναι η ασυνέπεια; Παραβιάζει κάποιο νόμο; Ποιον;
Συνέπεια του πολίτη; Πρέπει να ναι ανάλογη της συνέπειας του δυ και του κράτους εν γένι. Αυτό δεν μας διδάσκει συνέπεια και όλα τα καλά;
Επιτέλους πήρα και μια απάντηση, έστω κι απ' τον κουτσαν.Οπότε αφού κλέβει ο ένας, ας κλέψω κι εγώ Τι, μ@λ@κ@ς είμαι εγώ??
-
Κλασσικά. Και να έρθουν σε μένα αφού πιάσουν όοοοοοολους τους άλλους πρώτα.
-
@djalma
Ποιος είναι ο 'ένας που κλέβει';
Εσύ γιατί να κλέψεις, δεν είσαι συνεπής πολίτης; -
Εγώ κλέβω; Εσύ κλέβεις, αυτός κλέβει.
Εμείς κλέβουμε; Εσείς κλέβετε, αυτοί κλέβουν. -
Εγώ όχι, εσύ δεν ξέρω.
-
Ειρήνη συνέλληνες.
Ο εχθρός είναι οι 300. Αυτοί είναι οι κλέφτες. -
και φθανουμε εκει που ειχα πει εδω και μερες...
ολοι μαζι τα φαγαμε
ολοι φταιμε
ολοι οι ΔΥ ειναι τεμπεληδες
ολοι οι ΕΕ ειναι απατεωνες
ολοι οι πολιτικοι λαμογιααρα ΟΛΟΙ φταιμε, αρα να μη τιμωρηθει κανενας, αρα ολοι μαζι θα σκασουμε με φορα στον τοιχο...
-
Εγώ όχι, εσύ δεν ξέρω.Εγώ δεν χρειάζεται να κλέβω. Με πληρώνεις για να κάθομαι.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!