-
Και όμως, υπήρχαν άνθρωποι που θεωρούσαν τον Καραμανλή άξιο δολοφονίας :
Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1»... -
Μήπως τελευταία είχε στενές σχέσεις με την ..???!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Άσχετο, όταν ακούω/βλέπω 15χρονα-20χρονα να λένε τον Παπανδρέου 'γιωργάκη' μόνο εγώ θέλω να ξεράσω;Δεν τον λένε μόνο αυτοί.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1199175
Τώρα που το λέτε, έχετε ένα δίκιο.
Τι να πει ο παπανδρέου σε ένα 15χρονο που έχει τόσες επιτυχίες στη ζωή του, όπως να καπνίσει το πρώτο του τσιγάρο, να κάνει την πρώτη του κοπάνα, να πάει πρώτη φορά διακοπές με τα λεφτά των γονιών του, να πάρει την πρώτη του αποβολή.
Ελπίζω να διαπαιδαγωγήσετε τα παιδιά σας με αυτές τις αρχές, μη χαθεί τέτοιος πολιτισμός.Ο καημένος ο Γιωργάκης δεν πήγε ποτέ διακοπές με τα λεφτά των γονιών του.
Όπου να'ναι έρχεται και ο εκβιασμός.Troll αυριανιστής;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Άσχετο, όταν ακούω/βλέπω 15χρονα-20χρονα να λένε τον Παπανδρέου 'γιωργάκη' μόνο εγώ θέλω να ξεράσω;Γιωργακης αλλα εχουμε φαει μια τσαπου ΝΑ με το συμπαθιο
Μήπως τελευταία είχε στενές σχέσεις με την ..???!!
Ναι αλλα για αλλη μια φορα ο Πουτιν τον εσωσε
-
http://www.inews.gr/t/wikileaks-greece_ ... greece.htm
-
Ο 15χρονος βλέπει έναν 60άρη και τον λέει γιωργάκη.
Είναι φυσιολογικό; -
Η κατάσταση πλέον δεν έχει καμιά σχέση με το 'φυσιολογικό'.
Και ,τέλος, το σεβασμό, δεν τον κερδίζεις με την ηλικία. -
ειλικρινά, δεν βρίσκεις κάτι σημαντικότερο να σε απασχολεί
μιμιτισμός λεγεται σε αυτή την ηλικία, όλη η κοινωνία γιωργάκη τον λέει, και το βρίσκω ιδιαίτερα κολακευτικό για έναν μπάρμπα που έχει το σφρίγος ενος 15 χρονου.
-
Μερικα 15χρονα ομως μπορει να τον λενε μ@λακα, παπ@ρα, πουστη πολιτικο...Οτι βιωματα εχει το καθε μικρο...Και oxi μονο 15χρονα αλλα ακομα και απο 4χρονο μπορει να το ακουσεις αν λεει πχ ο πατερας του ο !@$%$!%#!$ ο γιωργακης που μας κατεστρεψε! Και τι μ αυτο ομως; τον κανει περισσοτερο αξιο η αναξιο απ οτι ειναι; η μηπως δειχνει ποσο ασχημα ειναι δομημενη η κοινωνια μας;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ειλικρινά, δεν βρίσκεις κάτι σημαντικότερο να σε απασχολείμιμιτισμός λεγεται σε αυτή την ηλικία, όλη η κοινωνία γιωργάκη τον λέει, και το βρίσκω ιδιαίτερα κολακευτικό για έναν μπάρμπα που έχει το σφρίγος ενος 15 χρονου.
για το μονο που μπορεις να πεις οτι ειναι cool γαματος κτλ κτλ ειναι οτι κανει γυμναστικη και τρελη γυμναστικη για καποιον στην ηλικια του..
-
Τέτοιο σώμα θέλει τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα gym.
Θα έχει πολύ χρόνο -
H κοινωνια μας ειναι σαπια σε ολα τα επιπεδα. Το 99% των Ελληνων συμπεριφερεται ως ενα κουτοπονηρο ,αγενεστατο ανθρωπαριο. Βαλε και τα 2.000.000 αμορφωτων μεταναστων και εχεις ενα εκρηκτικο μιγμα.
ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ. Ντροπιαζουμε τους Ελληνες που εζησαν εδω πριν αρκετα χρονια.Οι Βερεμηδες που μιλουν με απαξιωτικα λογια για τους επαναστατες του 1821 , θα ευχοντουσαν να ειχαν το 1/10 της λεβεντιας εκεινων των ανθρωπων
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Η κατάσταση πλέον δεν έχει καμιά σχέση με το 'φυσιολογικό'.
Και ,τέλος, το σεβασμό, δεν τον κερδίζεις με την ηλικία.Δεν είναι θέμα σεβασμού. Τα σεβάσμια πρόσωπα σε αυτή την ηλικία είναι ο μέσι, ο κριστιάνο ρονάλντο, οι παίκτες του ολυμπιακού και παναθηναϊκού, η πετρούλα και εκείνη η μαύρη φιγούρα που εμφανίζεται σε μια κόκκινη σημαία και κοσμεί το δωμάτιο ΚΑΘΕ νέου.
ειλικρινά, δεν βρίσκεις κάτι σημαντικότερο να σε απασχολεί
Το θέμα των διοδίων δεν έχει καθόλου κίνηση τελευταία.
-
Μας ενοχλεί που τον αποκαλούν Γιωργάκη ή Κωστάκη (τον πρώην)? Εμένα δεν με ενοχλεί καθώς είναι μικρά παιδιά, η αμφισβήτηση είναι στο αίμα τους και πρέπει να είναι. Επιπλέον η κατάσταση σήμερα είναι τόσο σάπια που τα παιδιά είναι τα τελευταία που πρέπει να κατηγορήσουμε κατά την γνώμη μου.
Για να φτάσουμε να έχουμε παιδεία σωστή πρέπει να λειτουργεί το κράτος και οι δομές του. Εδώ έχουμε ένα διαλυμένο κράτος που βιάσθηκε επί σειρά δεκαετιών και τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες οι ίδιοι οι βιαστές. Δεν το χωράει λογικού ανθρώπου νους αυτό.
Πολλές φορές τα νέα παιδιά βλέπουν πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς νομίζω.
-
φυσικα ολοι φταινει για την κατασταση διοτι τα μικρα παιδια οπως λες μεγαλωνουν με τα μυαλα που τους παραδιδουν οι γονεις.. κλωνοι στην ουσια..τα πιο πολλα δε δεν μπαινουν καν στον κοπο να σκεφτουν τι εγινε πριν απλα συνεχιζουν στον δρομο που χαραξαν οι αλλοι για αυτον ειναι δεν ειναι λαθος..
-
Δυο μικρά παραδείγματα:
--> Οι εταιρίες εξακολουθούν να υποχρεούνται να δημοσιεύουν τους ισολογισμούς τους. Πληρωνουν δηλαδή 100% κερατιάτικα χρήματα για να συντηρούν ένα παρασιτικό κύκλωμα. Συντηρείται μια στρέβλωση επειδή σκούζει η ΕΣΗΕΑ για το 'ταμείο των δημοσιογράφων' και για να μην κλείσουν τα νέα της Άνω Τραχανοπλαγιάς....
--> 2 βδομάδες περιμένουμε ένα κ@λόχαρτο από την εφορία για μια μεταβίβαση αυτοκινήτου. 100% τυπικό θέμα, 100% άνευ ουσίας. Υποστελέχωση; Γραφειοκρατία; Ανελέητο ξύσιμο με τσουγκράνα; Who knows...
Το μνημόνιο δεν εφαρμόστηκε ποτέ, η μάλλον, εφαρμόστηκαν τα 5-10 εύκολα πράγματα. Ούτε συμφέροντα θίχτηκαν, ούτε στην ουσία των πραγμάτων μπήκαμε και πολύ αμφιβάλλων αν το hard-core δημόσιο έχει αρχίσει επιτέλους να δουλεύει με στοιχειώδη παραγωγικότητα.
-
Σχετικά με την αναφορά στη Νορβηγία.
Άλλο μονιμότητα και άλλο μπουρδέλο.
Όπως έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές (μέχρι και ο koutsan έδωσε την ευχή του) η μονιμότητα δεν είναι θέμα. Η ατιμωρησία είναι και αν εφαρμόζονταν οι νόμοι κάτι εφοριακοί με κουμπούρια θα έκαναν παρέα στους Daltons στο μπουντρούμι του Λούκι Λουκ.
Οι Νορβηγοί από την άλλη έχουν κράτος. Εμείς έχουμε ΣΤΡΑΤΩΝΑ.
Όπως στο στρατό, έτσι και στο δημόσιο υπάρχουν υπηρεσίες-φιλέτα, βυσματικές θέσεις κλπ. Η διαφορά είναι ότι στο στρατό χέστηκε η φοράδα στο αλόνι αν ο χ γνωστός υπουργού έξυνε τους όρχεις του στο Πεντάγωνο, ενώ στο δημόσιο ΟΛΟΙ (όσοι πληρώνουν φόρο) πληρώνουμε από την τσέπη μας το χ κομματόσκυλο σε γραφείο υπουργού, τον ψ γνωστό του Γκρούεζα σύμβουλο σε υπουργείο, την φ θειά που μπήκε όταν ο Αντρέας έδινε ψωμί στο λαό και τώρα πηγαίνει 2 φορές την εβδομάδα να ανταλλάξει απόψεις για τη ζωή της άλλης έναντι κάτι χιλιάρικων το μήνα (καθότι η κότα με το χαρτί δημοτικού έχει γίνει προϊσταμένη ορ σάμθινγκ) κλπ.
Άρα στο νορβηγικό δημόσιο μπορεί να υπάρχει ο εξορθολογισμός αμοιβών που ζητάει ο Καζάκης (και ακόμα περισσότερο οι νεοφιλελεύθεροι τύπου Ντορούλα, Μάνος, Ανδριανόπουλος ) ενώ στο ελληνικό μπορεί ο εκπαιδευτικός σε παραμεθόριο να παίρνει τα @@ του και ο καλός πελάτης του συστήματος, ενταγμένος στα συνδικαλιστικά κανάλια του παιχνιδιού να παίρνει τα διπλά για να ξύνει τα @@ του στο αντίστοιχο υπουργείο.Κάποιος με πτυχίο πανεπιστημίου θα πρεπε να ξέρει την παραπάνω διαφορά, πόσο μάλλον κάποιος με διδακτορικό στα οικονομικά...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και το βρίσκω ιδιαίτερα κολακευτικό για έναν μπάρμπα που έχει το σφρίγος ενος 15 χρονου.Αρχίζω να πιστεύω ότι όντως έχεις ένα θέμα με τους μεγαλύτερης ηλικίας σεξουαλικά ενεργούς πολιτικούς...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μας ενοχλεί που τον αποκαλούν Γιωργάκη ή Κωστάκη (τον πρώην)? Εμένα δεν με ενοχλεί καθώς είναι μικρά παιδιά, η αμφισβήτηση είναι στο αίμα τους και πρέπει να είναι. Επιπλέον η κατάσταση σήμερα είναι τόσο σάπια που τα παιδιά είναι τα τελευταία που πρέπει να κατηγορήσουμε κατά την γνώμη μου.Για να φτάσουμε να έχουμε παιδεία σωστή πρέπει να λειτουργεί το κράτος και οι δομές του. Εδώ έχουμε ένα διαλυμένο κράτος που βιάσθηκε επί σειρά δεκαετιών και τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες οι ίδιοι οι βιαστές. Δεν το χωράει λογικού ανθρώπου νους αυτό.
Πολλές φορές τα νέα παιδιά βλέπουν πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς νομίζω.
Το θέμα δεν είναι η αμφισβήτηση, αλλά η αναπαραγωγή οποιαδήποτε μαλακίας ακούνε από τους γονείς τους και τον λαζόπουλο.
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των νέων (και όχι μόνο) είναι οτι δεν έχουν προσωπικότητα. Γίνονται ένα με τη μάζα (των ενηλίκων) από πολύ νωρίς.
Και όχι δε μου φαίνεται λογικό ο 15χρονος μαθητής, ο 20χρονος φοιτητής, ο 28χρονος άνεργος, ο 35χρονος απολυμένος, ο 45χρονος ΔΥ με κομμένο μισθό, ο 55χρονος με κομμένη σύνταξη και ο 80χρονος mickey να φωνάζουν τα ίδια συνθήματα και να έχουν τις ίδιες ιδέες. Κάτι πάει πολύ στραβά και με τέτοιο πληθυσμό σίγουρα δεν πρόκειται να προχωρήσουμε μπροστά. -
Περιμένουμε να μας δώσεις τα φώτα σου.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!