-
Μια στις τόσες δουλεύουν κι αυτοί και πέσατε να τους φάτε που ξενυχτάνε.
Τα λέει αυτά ο Κανονισμός της Βουλής, σε σοβαρές ψηφοφορίες παίρνουν το λόγο όσοι πρέπει και μετά ακολουθεί η ψηφοφορία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που το θέμα ακολουθεί τη διαδικασία του επείγοντος, δεν σταματάνε αν δεν τελειώσει η πάρλα και η ψηφοφορία.
Αύριο θα κοιμούνται ως το απόγευμα οι άνθρωποι. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κωνσταντίνε μια δραχμούλα θα μας σώσει ε;
Είπα κάτι τέτοιο?
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ό,τι μέτρο πήραν απέτυχε. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Λες ν'αποδώσει τώρα?
Άρα γιατί συνεχίζουν?
υ.γ. και μισό: ποιοί κάνουν τώρα εμφάνιση σωτήρα? Είναι ή δεν είναι αυτοί που βίασαν τη χώρα επί δεκαετίες????
ΟΞΩ φωτιά και λαύρα
+1
Για του λόγου το αληθές, όποιος θέλει ας παρακολουθήσει την τηλεόραση της βουλής τώρα (μιλάει ο Βενιζέλος αυτή τη στιγμή). Ξύλινος λόγος από όλους και διαπιστώσεις λες και είναι δημοσιογράφοι.
Αυτοί θα μας σώσουν;
-
Συνταγματικό το Μνημόνιο απεφάνθη το ΣτΕ
Κανένα ίχνος αντισυνταγματικότητας δεν βρήκε στο Μνημόνιο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας όπως απεφάνθη σήμερα στην τελευταία της διάσκεψη. Σύμφωνα με τους δικαστές, η δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει η Ελλάδα τηρεί το γράμμα του νόμου και του Συντάγματος ενώ υποστηρίζουν πως οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δικαιολογούνται δεδομένου της οικονομικής κρίσης.
Οι δικαστές, αποφάσισαν πως η σύμβαση δανεισμού της Ελλάδας δεν προσκρούει στις συνταγματικές επιταγές αλλά ούτε και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και τις Διεθνείς Συμβάσεις.Χαρακτήρισαν συμβατές με το Σύνταγμα τις περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις κάτω από τις συγκεκριμένες συγκυρίες, που επικρατούν στην Ελλάδα ενώ το ΣτΕ θα κρίνει εκ νέου τα όποια νέα μέτρα έρθουν, με βάσει τις συνθήκες και συγκυρίες, που θα επικρατούν στο χρονικό εκείνο σημείο.
Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από πέντε μαραθώνιες διασκέψεις και σχεδόν με απόλυτη πλειοψηφία ενώ θα δημοσιευθεί επισήμως τον Σεπτέμβριο. Σημειώνεται πως σε επιμέρους ζητήματα, υπήρξαν μειοψηφίες έξι έως δέκα δικαστών.
Παράλληλα, οι δικαστές έκριναν ότι το Μνημόνιο δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από τη Βουλή με την πλειοψηφία των 3/5, καθώς δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση.
Η ολομέλεια του ΣτΕ δεν 'είδε' παραχώρηση εξουσίας σε ξένες δυνάμεις αναφορικά με την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας και αντίθετα αποφάσισε πως η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=286419
Λυσσάξτε τώρα!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ό,τι μέτρο πήραν απέτυχε. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Λες ν'αποδώσει τώρα?Άρα γιατί συνεχίζουν?
Διότι έτσι τους διατάζει το διευθυντήριο. Το οποίο έχει τα λεφτά. Κι όποιος έχει τα λεφτά λέει και κάνει ότι θέλει.
kon5 γιατί ασχολείσαι με την 'κυβέρνηση'; Είναι μάταιο. Δεν ακούς τι λέει ο Βενιζέλος; Σε εισαγωγικά λέξη προς λέξη: 'Είμαστε τυχεροί που έχουμε ακόμη υπόσταση ως Κράτος'. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; -
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ό,τι μέτρο πήραν απέτυχε. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Λες ν'αποδώσει τώρα?
Άρα γιατί συνεχίζουν?
Τι μέτρα πήραν; Γιατί μέχρι τώρα κανένα σοβαρό μέτρο δεν έχει εφαρμοστεί. Μόνο εξαγγελίες έχουμε ακούσει.
Αυτή την καραμέλα την πιπιλάς εδώ και καιρό.
Τί τους εμπόδισε να εφαρμόσουν τα μέτρα;
Και εν τέλει, από τη στιγμή που τα μέτρα δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, οι ίδιοι ως πολιτικές οντότητες είναι αποτυχημένοι.
υ.γ. και μισό: ποιοί κάνουν τώρα εμφάνιση σωτήρα? Είναι ή δεν είναι αυτοί που βίασαν τη χώρα επί δεκαετίες????
ΟΞΩ φωτιά και λαύρα
Και ποιοί θα επαναστατήσουν; Αυτοί που 30 χρόνια ψήφιζαν 'αυτούς που βίασαν τη χώρα';
Και γιατί να τους εμπιστευτούμε να επιλέξουν ξανά πως θα κυβερνηθεί η χώρα;
Αυτοί είναι οι σωτήρες;Μην ανησυχείς, Δεν κινδυνεύεις. Σε εσένα θα δώσουμε ασυλία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν πιστεύετε ότι ένας εφοριακός θα μπει σε διαδικασία του τύπου στείλε αίτημα στην τράπεζα για το λογαριασμό, περίμενε απάντηση, πάρε τα έντυπα από την τράπεζα, ανάλυσέ τα, κάλεσε τον ενδιαφερόμενο για εξηγήσεις, ρίξτου πρόστιμο, απάντησε στη (σίγουρη) ένσταση κλπ κλπ προκειμένου να πιάσει τον...Spartan, τότε μάλλον αναφέρεστε σε μια διαδικασία που θα αποφέρει λιγότερα χρήματα από αυτά που θα κοστίσει στο δημόσιο!
Ναι βρε manosk, που να τρέχουμε τώρα να κάνουμε όλα αυτά. Χώσε εκεί ένα χαράτσι στους κλασικούς μαλάκες να τελειώνουμε. Που να κινούμε διαδικασίες χρονοβόρες και κουρατικές... Φαίνεται εμείς οι υπόλοιποι που κάνουμε διαδικασίες χρονοβόρες, πολύπλοκες και κουραστικές για τις (ιδιωτικές) εταιρίες που δουλεύουμε είμαστε υπεράνθρωποι.
Σε λίγο σ' αυτή τη χώρα θα μας πείσουν ότι είναι πιο εύκολο να δημιουργήσεις τη νέα Yahoo από το να πιάσεις τους φοροφυγάδες Ε.Ε.Δεν κατάλαβα δηλαδή, πόσο κακό είναι το χαράτσι όταν δεν υπάρχει άλλη πρόσφορη λύση και η οικονομική πραγματικότητα πιέζει για κρατικά έσοδα απ' όπου κι αν βρεθούν;
Πόσο κακό είναι το χαράτσι? Ρωτάς πόσο κακό είναι να πληρώνει ο μλκς ο μισθωτός κάθε φορά που το κρατός υπολογίζει ότι του λείπουν Χ δις ευρώ? Πλάκα κάνεις, έτσι?
Άσε που την τελευταία φορά που κοίταξα, τα τεκμήρια ήταν σχεδόν κωμικά... Με καλό σπίτι, εξοχικό ΙΧ, πισίνα, σκάφος, χλιδέξοδα κλπ, άντε να σου έβγαινε κανα 20ρικο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα. Στο οποίο αντιστοιχεί μια φορολογία των 8000 μικρότερη του 20%, δηλαδή κάπου 1600€. Χονδροειδώς βγήκαν τα νούμερα, αλλά γκιμιεμπρέικ!
Για πες μας και πόσο κωμικά είναι τα τεκμήρια για έναν άνεργο...
-
Οι προκλητικοί μισθοί των βουλευτών στην Ελλάδα της κρίσης
Για διαβάστε το παραπάνω λινκ
Ο λαός στα 500 ευρώ το μήνα, με συνεχόμενες μειώσεις μισθών, συντάξεων και αύξηση φόρων σε χρεωκοπημένη χώρα και την ίδια στιγμή το δικό τους εισόδημα που επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός παραμένει σταθερά άνω των 90-100.000 ευρώ τον χρόνο...
Τόσο ξεφτίλες όλοι τους
-
Ό,τι μέτρο πήραν απέτυχε. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο
Ξανά. Οι Τροικανοί ζητάνε να κάνει κάτι με τη φοροδιαφυγή εδώ και μήνες. Έκανε τίποτα πάνω σε αυτό; Όχι. Άρα πώς λέμε ότι τα μέτρα απέτυχαν. Τα μέτρα του Παπακωνσταντίνου απέτυχαν που ουσιαστικά ήταν οι εύκολες λύσεις από πολιτική άποψη. Ποιοοοοοοοοοοοοός τσακώνεται τώρα με τους εφοριακούς, σου λέει ο Παπακωνσταντίνου. Ρίξε εκεί τόσο φπα στο κεφάλι στο πόπολο να δούμε πότε θα κάνει μπαμ. Και αν γίνει το μπαμ τα ρίχνω στους εφοριακούς... Δηλαδή μαλακίες.
ποιοί κάνουν τώρα εμφάνιση σωτήρα? Είναι ή δεν είναι αυτοί που βίασαν τη χώρα επί δεκαετίες???
Ο Βενιζέλος εν προκειμένω τόσα χρόνια ξέρω ότι πήδαγε την Αποστολάκη, στη χώρα δεν ξέρω τι σεξουαλικό έκανε ή δεν έκανε. Πάντως σίγουρα προτιμώ αυτόν στο τιμόνι από χλεχλέδες τύπου Τσίπρα που παίζει να είναι και αυτοί που θέλουν περισσότερο από καθένα τη δραχμή (γιατί τα παραδάκια τους θα τα χουν βολέψει).
Βλέπεις ότι όποιος και να βγει το 'γόρδιο δεσμό' του μνημονίου θα πάει να λύσει. Μαγικά και ταχυδακτυλουργικά μόνο στο τσίρκο.
Και ο Καζάκης που quotάρετε με χαρά ζητά (χωρίς να καταλαβαίνει τι ζητά πάω στοίχημα) εξορθολογισμό αμοιβών στο δημόσιο. Εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να δείτε κόσμος που θα βγει στους δρόμους.... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Οι προκλητικοί μισθοί των βουλευτών στην Ελλάδα της κρίσηςΓια διαβάστε το παραπάνω λινκ
Ο λαός στα 500 ευρώ το μήνα, με συνεχόμενες μειώσεις μισθών, συντάξεων και αύξηση φόρων σε χρεωκοπημένη χώρα και την ίδια στιγμή το δικό τους εισόδημα που επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός παραμένει σταθερά άνω των 90-100.000 ευρώ τον χρόνο...
Τόσο ξεφτίλες όλοι τους
Είχε βγει ο μπουμπούκος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα και έλεγε ότι οι βουλευτές έχουν πάγια μηνιαία έξοδα 3000-4000 ευρώ και άρα οι μισθοί τους είναι λογικοί. Όταν στριμώχτηκε, άρχισε να λέει 'εμείς σας φταίμε;'.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ό,τι μέτρο πήραν απέτυχε. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο
Ξανά. Οι Τροικανοί ζητάνε να κάνει κάτι με τη φοροδιαφυγή εδώ και μήνες. Έκανε τίποτα πάνω σε αυτό; Όχι. Άρα πώς λέμε ότι τα μέτρα απέτυχαν. Τα μέτρα του Παπακωνσταντίνου απέτυχαν που ουσιαστικά ήταν οι εύκολες λύσεις από πολιτική άποψη. Ποιοοοοοοοοοοοοός τσακώνεται τώρα με τους εφοριακούς, σου λέει ο Παπακωνσταντίνου. Ρίξε εκεί τόσο φπα στο κεφάλι στο πόπολο να δούμε πότε θα κάνει μπαμ. Και αν γίνει το μπαμ τα ρίχνω στους εφοριακούς... Δηλαδή μαλακίες.
Ρε συ eddie εχεις κολλησει και συ οτι η τροικα εχει ζητησει να γινει κατι με τη φοροδιαφυγη. Λες και αν παταξουν τη φοροδιαφυγη θα ειμαστε μια χαρα την επομενη μερα και δεν θα πει η τροικα πουληστε οτι εχετε, μειωστε μισθους και ολα τα αλλα τα ωραια!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οι προκλητικοί μισθοί των βουλευτών στην Ελλάδα της κρίσης
Για διαβάστε το παραπάνω λινκ
Τόσο ξεφτίλες όλοι τους
Είχε βγει ο μπουμπούκος στο ΣΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα και έλεγε ότι οι βουλευτές έχουν πάγια μηνιαία έξοδα 3000-4000 ευρώ και άρα οι μισθοί τους είναι λογικοί. Όταν στριμώχτηκε, άρχισε να λέει 'εμείς σας φταίμε;'.
Αν δεν βγαίνουν να παραιτηθούν να μπούν άλλα άτομα στις θέσεις τους που να θέλουν να προσφέρουν στην πατρίδα και όχι να το βλέπουν ως πηγή πλουτισμού.
Τον κόσμο των ρώτησαν για τα πάγια μηνιαία έξοδά του όταν αποφάσισαν να του κόψουν το μισθό αρχικά κάτω από 1000αρικο και από εκεί το έχουν δρομολογήσει στα 500;
Κοπρόσκυλα όλοι τους
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Άρα γιατί συνεχίζουν?
Τι μέτρα πήραν; Γιατί μέχρι τώρα κανένα σοβαρό μέτρο δεν έχει εφαρμοστεί. Μόνο εξαγγελίες έχουμε ακούσει.
Αυτή την καραμέλα την πιπιλάς εδώ και καιρό.
Τί τους εμπόδισε να εφαρμόσουν τα μέτρα;
Και εν τέλει, από τη στιγμή που τα μέτρα δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, οι ίδιοι ως πολιτικές οντότητες είναι αποτυχημένοι.
Το πολιτικό κόστος. Δε διαφωνούμε σε αυτό, άλλωστε και εγώ αγανακτισμένος είμαι.
Μέχρι να γίνουν αυτά που έχουν εξαγγελθεί συμφωνώ ότι είναι αποτυχημένοι. -
InFiNiTy, πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι τώρα;
Βάλτε βουλή τώρα, ο Κακλαμάνης πλέκει το εγκώμιο του Βενιζέλου και συνεχίζει τις διαπιστώσεις.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εχω σπίτι 190 τ.μ, (με ημιυπαίθριο χωρο, πραγματικό και νομιμότατο, εξοχικό του πατέρα μου 90τ.μ, το οποίο μου το έδωσε με γονική παροχή, κι έχω κι ενα αυτοκίνητο, ευτυχώς μόνο 1.6. Πες μου πώς θα πληρώσω φόρους με βάσει τα τεκμήρια, πώς θα πληρώσω Φ.Μ.Α.Π, πώς θα ζήσω την οικογένειά μου
Το οποίο σπίτι αν θυμαμαι καλά σου κόστισε 500,000 ευράκια και το έχτισες τα τελευταία 5 χρόνια.
Τώρα έρχεσαι και κλαίγεσαι ενώ όταν τα κονομούσες από **ένα **μαγαζάκι ήταν καλά.
Πούλα το.Ωρε μάγκα μου χολή....!!!!!!! ...Μιας κι εχω βήχα επίμονο εδω και 2 εβδομάδες +, θα σε συμβούλευα να πεις 'ΠΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΨΟΦΑ....!!!!', ετσι, να γεμίσει και το στόμα σου, να το φχαριστηθείς...!!! Να το νιώσεις στο πετσί σου ρε αδερφέ, να νιώσεις το ρίγος να σου διαπερνά το κορμί και τη κάβλα να σου σκληραίνει το ΠΑΠΑΡΙ, τόσο που δεν το ξανάνιωσες ΠΟΤΕ...!!!
Απο την παραπάνω παραγραφο που έγραψα, καταφερες κι εβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα ρε θηρίο....?? Και 'αν' θυμάσαι καλά (δηλαδή δεν είσαι και σίγουρος, μπορεί να θυμάσαι και πίπες....) και 'πούλα το'....??? Και 'κλαίγεσαι' και 'κονομούσες απο ενα μαγαζάκι'....??? Για πες μου και πόσα τ.μ είναι το 'μαγαζάκι'....Για πες μου και πόσα χρόνια το δουλέυω αυτό το 'μαγαζάκι'....Για πες μου και πόσα χρόνια επιχείρηση πριν απο μένα είναι αυτό το 'μαγαζάκι'....Για πες μου και τί δάνειο έχω πάρει για το σπίτι....Για πες μου και με πόσα χρήματα βοήθησε ο πατέρας μου.....Για πες μου με πόσα χρήματα βοήθησε κι ο πεθερός μου....Πριν σοκαριστείς elteo απο 'μούσια', περίμενε ή απλά ψάξε αν θες, αναζήτηση υπάρχει....Το σπίτι το έχτιζα ΕΠΙ 5 χρόνια και κόστισε 300 χιλιάδες ευρώ, απο τα οποία τα 80 χιλιάδες είναι με δάνειο....Δεν δούλεψα 5 χρόνια και το έκτισα όπως υπονοεί ο αγαπητός mousatos...Δουλεύω επι 17 χρόνια σε μια επιχείρηση η οποία μου αποφέρει όπως επανειλλημένα εχω δηλώσει στο φορουμ, κατα μεσο όρο περίπου 22.000 ευρώ ετησιο εισόδημα τα τελευταία χρόνια, ενω στο παρελθόν έχει φτάσει αρκετές φορές και τα 30 χιλιάρικα το χρόνο.
Τώρα το παραπάνω ποστ το έγραψες για να σε ...λυπηθούμε;
Αν σου πω πως δεν μου φαίνεσαι καθόλου φτωχός , θα σε προσβάλω; Οχι και βέβαια δεν θα με προσβάλλεις γιατί.... δεν είμαι φτωχός....!!!! Απέχω πολύ απο την φτώχεια, νομίζω ξέρεις πιο είναι το όριο, θα ηταν ανοησία να ισχυριστώ κατι τετοιο. Ωστόσο, νομίζω οτι ανήκω στη μικρομεσαία κι εκλιπούσα τάξη και αν κρίνω απο προσωπικά παραδείγματα, δεν είμαι ο μόνος. Εντουτοις, αν με κατατάσσεις κάπου ψηλότερα θα με ενδιέφερε η αποψή σου, καθώς επίσης και να μου υποδείξεις τί είναι αυτό που υποδεικνύει πλούτο...
Ξέρεις πολλούς με σπίτι 190 τμ; Στην επαρχία που ζώ, ναι, ξέρω αρκετους...Στα δυο απο 4 ζευγάρια που ξέρω, τα μέλη είναι όλοι Δ.Υ..!! Εγώ όχι πάντως και όσοι ξέρω, είναι ΠΟΛΥ πλούσιοι. Ακόμη και ο koutsan που ως γνωστόν είναι οικονομικός κροίσος ζει σε διαμέρισμα
Αν δεν βγαίνεις, μάλλον έχεις επενδύσει πολλά σε ακίνητη περιουσία και δεν έχεις αρκετή κινητή. Χρειαζόσουν μικρότερο σπίτι και περισσότερα χρήματα στην τράπεζα φοβάμαι. Δεν έχω επενδύσει τίποτα σε ακίνητη περιουσία. Πήρα ένα κατάστημα απο τον πατέρα μου, που το είχε πάρει απο τον πατέρα του και το 'δουλεύουμε' τώρα 3 γενιές. Επίσης ο πατέρας μου μου 'έδωσε' (έχει και μια ηλικία 'επικίνδυνη' τώρα πια...) ενα διαμέρισμα εξοχικό, που είχε πάρει πριν απο 30 χρόνια σε ενα παραλιακό μέρος του νομού Πιερίας, (Ν. Πόροι) οπου τότε το μόνο που υπήρχε εκει, ηταν λίγα μαντριά, άμμος σαν τη σαχάρα και καθόλου άσφαλτος. Βεβαια τα πράγματα τωρα έχουν αλλαξει ΠΟΛΥ. (οι β.Ελλαδίτες που ξέρουν ας με διαψεύσουν. Το μόνο που εκανα, ήταν το σπίτι που μένω κι εχω περιγραψει παραπάνω.
Το 'χρειαζόσουν μικρότερο σπίτι' πάντως, μου θυμίζει το 'χρειαζόσουν μικρότερο αυτοκίνητο, τί το ήθελες το 2λιτρο ρε μαλάκα, αφου το κρατος θα σε γ$#@@σει...!! Οσο για τα χρήματα στην Τραπεζα, η αλήθεια είναι πως το καλύτερο σήμερα είναι να έχει κανείς καμμιά 150-200 χιλιάρικα σε ενα λογαριασμό... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
InFiNiTy, πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι τώρα;Βάλτε βουλή τώρα, ο Κακλαμάνης πλέκει το εγκώμιο του Βενιζέλου και συνεχίζει τις διαπιστώσεις.
Χωρίς τρόικα σίγουρα όχι.
Τώρα έχω σοβαρές ελπίδες ότι θα πάρουν τα μέτρα που χρειαζόμαστε, έστω και εκβιαστικά.
Και αν δεν προλάβει να τα πάρει τώρα το πασοκ, θα τα πάρει μετά η νδ.
Προσωπικά θα προτιμούσα απευθείας κυβέρνηση από Ευρώπη χωρίς μεσάζοντες Έλληνες υπουργούς, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν φορολογικά και ασφαλιστικά ο άνθρωπος ήταν εντάξει *(και δεν έκανε πουστιές με φπα, εισφορές υπαλλήλων κλπ) * γιατί να είναι μεμπτό αυτό;
Γιατί εχει Αθηναικές πινακίδες....
+1
Το ζήτημα είναι να φορολογηθεί για το εισόδημα που έχει αποκτήσει από 01-01 μέχρι 31-12 όχι να του βάζουν κεφαλικούς φόρους επειδή έκανε αυτό που ήθελε με ήδη φορολογημένα χρήματα.Ενω επίσης κάτι φόρους μεταβίβασης απο δω μέχρι τη Μαδαγασκάρη, για τις γονικές παροχές που πληρωσε ο πατέρας μου, τα ξεχνάει το καλό μας κράτος.
-
Λες και αν παταξουν τη φοροδιαφυγη θα ειμαστε μια χαρα την επομενη μερα
Ναι θα είμαστε μια χαρά. Ίσα ίσα αν κατάφερνε η κυβέρνηση να πατάξει τη φοροδιαφυγή (όπως της λέει η Τρόικα συνέχεια) θα ήταν σε θέση να πει στο δντ και σια 'τραβήχτε να πηδηχτείτε, πλέον έχω αρκετά έσοδα και δεν χρειάζομαι δανεισμό, οπότε βάλτε τα χρωστούμενα στον κώλο σας'.
Αλλά αυτά είναι κενά στις θεωρίες των συνομωσιολόγων.On other news.
ΣΗΜΕΡΟΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο ΑΚΑΡΔΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/el ... 18-58.html
Επίθεση ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ κατά Κ. Μητσοτάκη
Όπως λέει και ο Τσιβιλίκας, βρισκόμαστε ενώπιον μιας συγκινητικής οικογενειακής σκηνής. Εγώ βουρκώνω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άσε που την τελευταία φορά που κοίταξα, τα τεκμήρια ήταν σχεδόν κωμικά...
Ρε παίδες, έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες χωρίς εργασία, χωρίς ιδιόκτητο σπίτι, με οικογένεια, που σιγά-σιγά θα λάβουν ειδοποιητήριο για έξωση και θα καίνε στη μέση του δρόμου τα υπάρχοντά τους σαν τον Κούρκουλο;
Χαλαρώστε λίγο, υπάρχει θέμα!Εχεις αντιληφθεί οτι για εναν ανεργο τα τεκμήρια δεν είναι καθόλου κωμικά....?? Εχεις αντιληφθεί, όπως πολύ σωστά λες παραπάνω, οτι όπως υπάρχουν Ελληνες χωρίς ιδιόκτητο σπίτι, θα υπάρξουν και άλλοι που είχαν και τώρα θα πάψουν να έχουν....???
-
Spartan τι μας νοιάζει;
Να πληρώσουν την κρίση τους.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!