-
Να και οι αλλαξοκ@λιές...
Η Lidl εξαγοράζει 10 ακίνητα της Aldi
Την πρόθεσή της να αποκτήσει 10 ακίνητα της Aldi που αποχώρησε από την Ελλάδα γνωστοποίησε με σχετική επιστολή της προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού ο ανταγωνιστής της εταιρείας, η επίσης γερμανική αλυσίδα Lidl.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=376234&dt=04/01/2011 -
Βάλτε ΝΕΤ. Το χει σε επανάληψη...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πηγή
http://jungle-report.blogspot.com/2011/ ... wolff.htmlΘεωρώ κουραστικό για τον αναγνώστη να ξεκινήσω αυτό το ποστ κάνοντας μια ανασκόπηση των ψεμάτων και της πολιτικής αλητείας του πα'σοκ', καθώς όλοι τα γνωρίζουμε και τα ζούμε. Θα σχολιάσω μόνο ότι, εάν κάποιος πιστεύει πως δημοκρατία είναι να επιλέγεις να σου κατσικωθεί στο σβέρκο για 4 χρόνια αυτόν που μπορεί να σε κοροϊδέψει αποτελεσματικότερα, και πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, τότε αυτός ο κάποιος έχει πρόβλημα και πρέπει να ξαναπάει τουλάχιστον δημοτικό.
Να προσθέσω επίσης κι ότι είναι λίγο παράτολμο να πιστέψουμε τον κάθε κοπρίτη με εξουσία όταν μιλάει για 'εξυγείανση' του δημοσίου, ότι δεν θα διώξει αξιόλογους ανθρώπους, αλλά την εκλογική του πελατεία.
Προτιμώ να μείνω λίγο στον θατσερικής λογικής και ήθους «μονόδρομο», αυτόν που πασόκοι, ντορικοί, λαοτιανοί και παπαγαλάκια της τηλεόρασης επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι το εμπεδώσαμε. Έχει ενδιαφέρον πάντως το ότι θεωρούν επιτυχία την ικανότητα να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε λες και αυτό δε μεταθέτει το πρόβλημα στο μέλλον με χειρότερες συνέπειες.
Έχει επίσης ενδιαφέρον το ότι όποτε αναφέρονται σε μεγαλοεπενδυτές, τους αντιμετωπίζουν πάντα ως από μηχανής θεό, αυτούς τους (υπεράνω κριτικής) αγίους οι οποίοι, αν είμαστε καλά παιδιά (για τον ορισμό του «καλού παιδιού» βλ. μνημόνιο), θα μας καταδεχτούν να επενδύσουν στη χώρα μας, ώστε να έλθει η «ανάπτυξη». Παραδόξως, η πατριωτική ρητορική (αγαπάς την Ελλάδα; απόδειξη) παύει να ισχύει στην περίπτωση του ελληνικού κεφαλαίου. Το ελληνικό κεφάλαιο διατηρεί το προνόμιο να εκβιάζει κατά το δοκούν, με τη συνεχή απειλή να τα μαζέψει και να φύγει στο εξωτερικό, κι αν έφυγε να μη γυρίσει προτού του δώσουν αυτά που θέλει. «Μυστήρια» στάση για Έλληνες πατριώτες (π.χ. «οι φίλοι μας οι εφοπλιστές» που λέει κι ο Άδωνης), κι ακόμα πιο «μυστήριο» που το ελληνικό κράτος θεωρεί τον εκβιασμό τους τόσο αυτονόητο, όσο και το νόμο της βαρύτητας.
Γι’ αυτόν τον «μονόδρομο» που επιβάλλουν τα κρατικά ελλείμματα μιλάει ο R. Wolff στο παρακάτω βίντεο, καθώς και για την Ελλάδα, αλλά και για τον πιο σκράπα μαθητή που γνώρισε ποτέ.
(το ποσταρε ο nick δυό σελίδες πριν)
http://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZI ... _embedded#!
............Συμφωνώ με τα γραφόμενα του συντρόφου και τα λεγόμενα του καθηγητή.
Έχω ενστάσεις ως προς το γιατί έγιναν αυτά που περιγράφει από τους 'σοσιαλιστές' Παπατζήδες της Ελλάδας που κυβέρνησαν για δεκαετίες, αλλά η ζημιά έχει επέλθει. Στην Ελλάδα βιώσαμε τον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό με σοσιαλιστικό περιτύλιγμα και κορδέλα διαπλοκής. Τώρα είναι αργά για δάκρυα Λόλα. Έδωσες Έλληνα το καρπούζι και το μαχαίρι σε σεσημασμένους απατεώνες, βολεύτηκες με τα φλούδια και μετά ζητάς από αυτούς που έχουν το μαχαίρι να σου κόψουν από το κόκκινο γιατί σ' έπιασε κόψιμο. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στο -4,6% το ελληνικό ΑΕΠ στο 3ο τρίμηνο του 2010Προσωπικά περίμενα στο -5% και κάτι την ύφεση, οπότε καλά είμαστε....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Στο -4,6% το ελληνικό ΑΕΠ στο 3ο τρίμηνο του 2010
Προσωπικά περίμενα στο -5% και κάτι την ύφεση, οπότε καλά είμαστε....
ε καλα, η προσφατη ιστορια δειχνει ποσο αξιοπιστοι ειμαστε με τους αριθμους
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Tο κείμενο που μοίραζαν είναι του γνωστού μαχητή της γενιάς των 500000ευρώ Πασχου Μανδραβελη.
-
Ελάτε τώρα ,αγαπητοί συμφορουμίτες , μην κρύβεστε , πείτε ποιοι φάγατε μαζί του
http://www.antinews.gr/?p=79119 -
ΔΝΤ ....πριν
και μετά....
-
Θα θελα να πω οτι σε αυτο το θεμα παρολο που γραφονται πολλες μαλακιες, βλεπει κανεις οτι υπαρχουν πολυ παραπανω απο 2% (που αναφερθηκε πριν) μυαλα που στροφαρουν και απλα ετυχε να εχουν τις λαθος πληροφοριες η γενικοτερα το λαθος ερεθισμα. Πολυ καλο το video του Μαντοξ με τον καθηγητη Wolfю
Ειμαι πολυ απογοητευμενος διοτι σημερα μου συνεβη το εξης .
Πηγα σινεμα στο Φαληρο αποψε το οποιο ειχε μια τεραστια ουρα για να εξυπηρετηθεις απο τα ταμια. Οποτε παω στο τελος της ουρας και μετα απο κανα τεταρτακι εφτασα ακολουθοντας την ουρα διπλα στην εισοδο. Γινοταν το αδιαχωρητο. Σε καποια στιγμη μπαινει μια παρεα απο 16χρονα. βλεπουν την ουρα , απο την παρεα των 4-5 ατομων ολοι εκαναν πισω ενω η μια λεει, περιμενετε με.
Και ερχεται και χωρις να με κοιταξει καν καθεται διπλα μου ακολουθοντας την ουρα και στο πρωτο βημα του μπροστινου ερχεται μπροστα μου.
Την ρωταω λοιπον πολυ ευγενικα.
-Ειστε με την παρεα μπροστα ?
-Με κοιταει χαμογελαστα και με ρωταει, σας πηρα τη θεση ε ? Το ξερω,αλλα ξερετε...
-Τη διακοπτω και της λεω οτι η ουρα αρχιζει απο εκει και οτι κι εγω ξεκινησα απο εκει και να παει και αυτη εκει (στον πληθυντικο της μιλουσα παρολο που της εριχνα .... χρονια)
-Ξερεις μου λεει και παει να συνεχισει το παραμυθι
-Την ξαναδιακοπτω και της λεω με ωραιο τροπο οτι οπως εγω και οπως οι υπολοιποι ειμαστε οσο ανθρωποι ηταν και εκεινοι και γιαυτο το λογο περιμεναμε με σεβασμο στην ουρα το ιδιο επρεπε να κανει και εκεινηΕν τω μεταξυ παρακολουθουσε ο κοσμος την συζητηση αλλα διακριτικα..
-Τωρα με κανετε και νιωθω τυψεις μου λεει
-Ε ναι θα πρεπε λιγο της απανταωΚαι σηκωνεται και παει και καθεται πισω μου
Κοιταζω τους πισω μου θελοντας να δω αν θα εβλεπα υποστηρικτικες ματιες η οχι γιατι ηθελα να της φωναξω... με κοιταζουν αλλα τιποτα,καμια αντιδραση. αδιαφοροι. τους πηρε τη σειρα .. και ? η πρωτη ειναι ? εδω ανεχονται αλλα κι αλλα αυτο θα τους πειραξει ? Στο κατω κατω παιδι ειναι ας το αφησουμε να κανει κι αυτο αυτα που δεν εκαναν εκεινοι... εξαλλου στα ματια της καποιοι εβλεπαν τη συμπεριφορα των δικων τους απογονων.
Τι θελω να πω ?
Εχω σχεδον καθε παραδειγμα(πραγματικα εχω) για το πως αυτοι οι 2 εκατομμυρια δημ,υπαλλοιλοι. ελευθ.επαγγ, γιατροι δικηγοροι ,δημοσιογ.εργολαβ. κτλπ εχουν μεγαλωσει την επομενη γενια και την εχουν εφοδιασει μεσω των πραξεων τους απεναντι στους απογονους τους , με λαμογια, με ασεβεια, με κουτοπονηρια και με ολα τα συναφη.
Ο καθενας ας κανει τις αναγωγες του. Απο τα παιδια τα δικα μας που τωρα ειναι 5-6 ετων μπορουμε να περιμενουμε κατι! Απο 15 και πανω εχουν καει ηδη.
Αυτο ηταν το σχολιο μου περι της 'ελπιδας στην πιτσιρικαρια', δεν πιαστηκα απο αυτο το περιστατικο για να δημιουργησω καποιον κανονα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο τα σημερινα πιτσιρικια ,αρκετοι εχουμε τετοιες η παρομοιες εμπειριες.
Καποια στιγμη θα θελα να κουβεντιαζαμε και γιατι το οτι απετυχε ο κομουνισμος στη ρωσσια σημαινει οτι πρεπει να τον απορριπτουμε σαν καθεστως.
-
Εντάξει δεν είναι όλα τα παιδιά κακομαθημένα , αλλά είναι πάρα πολλά αυτά που τους έχουν μάθει τα κόμματα , οι γονείς και η κοινωνία το μότο 'τα θέλω όλα , τώρα' .
Στον πραγματικό κόσμο θα τρώνε χαστούκια και η θα ισιώσουν η θα περιθωριοποιηθούν .
Αυτό συμβαίνει πάντα .Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ελάτε τώρα ,αγαπητοί συμφορουμίτες , μην κρύβεστε , πείτε ποιοι φάγατε μαζί τουΠοιός μπορεί ΝΑ ΦΑΕΙ , μαζί του ?
Τι θα προλάβει να φάει ? -
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Θα θελα να πω οτι σε αυτο το θεμα παρολο που γραφονται πολλες μαλακιες, βλεπει κανεις οτι υπαρχουν πολυ παραπανω απο 2% (που αναφερθηκε πριν) μυαλα που στροφαρουν και απλα ετυχε να εχουν τις λαθος πληροφοριες η γενικοτερα το λαθος ερεθισμα. Πολυ καλο το video του Μαντοξ με τον καθηγητη WolfюΕιμαι πολυ απογοητευμενος διοτι σημερα μου συνεβη το εξης .
Πηγα σινεμα στο Φαληρο αποψε το οποιο ειχε μια τεραστια ουρα για να εξυπηρετηθεις απο τα ταμια. Οποτε παω στο τελος της ουρας και μετα απο κανα τεταρτακι εφτασα ακολουθοντας την ουρα διπλα στην εισοδο. Γινοταν το αδιαχωρητο. Σε καποια στιγμη μπαινει μια παρεα απο 16χρονα. βλεπουν την ουρα , απο την παρεα των 4-5 ατομων ολοι εκαναν πισω ενω η μια λεει, περιμενετε με.
Και ερχεται και χωρις να με κοιταξει καν καθεται διπλα μου ακολουθοντας την ουρα και στο πρωτο βημα του μπροστινου ερχεται μπροστα μου.
-Με κοιταει χαμογελαστα και με ρωταει, σας πηρα τη θεση ε ? Το ξερω,αλλα ξερετε...
-Τη διακοπτω και της λεω οτι η ουρα αρχιζει απο εκει και οτι κι εγω ξεκινησα απο εκει και να παει και αυτη εκει (στον πληθυντικο της μιλουσα παρολο που της εριχνα .... χρονια)
-Την ξαναδιακοπτω και της λεω με ωραιο τροπο οτι οπως εγω και οπως οι υπολοιποι ειμαστε οσο ανθρωποι ηταν και εκεινοι και γιαυτο το λογο περιμεναμε με σεβασμο στην ουρα το ιδιο επρεπε να κανει και εκεινηΕν τω μεταξυ παρακολουθουσε ο κοσμος την συζητηση αλλα διακριτικα..
Κοιταζω τους πισω μου θελοντας να δω αν θα εβλεπα υποστηρικτικες ματιες η οχι γιατι ηθελα να της φωναξω... με κοιταζουν αλλα τιποτα,καμια αντιδραση. αδιαφοροι. τους πηρε τη σειρα .. και ? η πρωτη ειναι ? εδω ανεχονται αλλα κι αλλα αυτο θα τους πειραξει ? Στο κατω κατω παιδι ειναι ας το αφησουμε να κανει κι αυτο αυτα που δεν εκαναν εκεινοι... εξαλλου στα ματια της καποιοι εβλεπαν τη συμπεριφορα των δικων τους απογονων.
Τι θελω να πω ?
Εχω σχεδον καθε παραδειγμα(πραγματικα εχω) για το πως αυτοι οι 2 εκατομμυρια δημ,υπαλλοιλοι. ελευθ.επαγγ, γιατροι δικηγοροι ,δημοσιογ.εργολαβ. κτλπ εχουν μεγαλωσει την επομενη γενια και την εχουν εφοδιασει μεσω των πραξεων τους απεναντι στους απογονους τους , με λαμογια, με ασεβεια, με κουτοπονηρια και με ολα τα συναφη.
Ο καθενας ας κανει τις αναγωγες του. Απο τα παιδια τα δικα μας που τωρα ειναι 5-6 ετων μπορουμε να περιμενουμε κατι! Απο 15 και πανω εχουν καει ηδη.
Αυτο ηταν το σχολιο μου περι της 'ελπιδας στην πιτσιρικαρια', δεν πιαστηκα απο αυτο το περιστατικο για να δημιουργησω καποιον κανονα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο τα σημερινα πιτσιρικια ,αρκετοι εχουμε τετοιες η παρομοιες εμπειριες.
Καποια στιγμη θα θελα να κουβεντιαζαμε και γιατι το οτι απετυχε ο κομουνισμος στη ρωσσια σημαινει οτι πρεπει να τον απορριπτουμε σαν καθεστως.
Φίλε μου αυτό που με ενόχλησε στην φάση με το σινεμά και το κορίτσι είναι πως τελικά της πέρασε και έκλεψε την σειρά των άλλων. Δεν κολλάω στην ηλικία γιατί μου έχει τύχει και με άτομα μεγάλης ηλικίας. Κολλάω στην γενική και ομαδική έλλειψη πρωτοβουλίας για να αποκατασταθεί το δίκαιο.
Για τον ίδιο λόγο τρελαίνομαι με τον πάγκαλο, γιατί έχει ξεφύγει από το επίπεδο του απλού βρώμικου πολιτικού που κοροϊδεύει τον λαό απλά με την πολιτική του ασυνέπεια και με τις ρεμούλες του και έχει περάσει σε άλλο, να πειραματίζεται με το να βρίζει και να εξευτελίζει και να υποβαθμίζει τον λαό επειδή ανέχτηκε αυτόν και τις λαμογιές του που ευθαρσώς ομολόγησε.
Και είναι απίστευτο, ούτε ο λαός ούτε η δικαιοσύνη κάνουν κάτι γι αυτό. -
Καλά για να πήγαινε το κοριτσάκι να κάνει την ίδια μαγκιά σε ΙΚΑ ή εξωτερικά νοσοκομείου να δείτε για πότε θα την είχαν τσιμεντώσει τα περήφανα γηρατειά...
-
Για να καταλαβετε το μεγεθος της παγκοσμιας κρισης ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ
http://www.huffingtonpost.com/2010/01/08/jonah-falcon-man-with-wor_n_412388.html
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Θα θελα να πω οτι σε αυτο το θεμα παρολο που γραφονται πολλες μαλακιες, βλεπει κανεις οτι υπαρχουν πολυ παραπανω απο 2% (που αναφερθηκε πριν) μυαλα που στροφαρουν και απλα ετυχε να εχουν τις λαθος πληροφοριες η γενικοτερα το λαθος ερεθισμα. Πολυ καλο το video του Μαντοξ με τον καθηγητη WolfюΕιμαι πολυ απογοητευμενος διοτι σημερα μου συνεβη το εξης .
Τι θελω να πω ?
Φιλε μου λιγοι ειμαστε αυτοι που νοιαζομαστε. Ο Ελληνας ειναι ο κλασικος καλοπερασακιας εγωιστης. Δες για παραδειγμα πως 100 λαλακες περιμενουν το φαναρι και τσουπ εμφανιζονται 2 εξυπνοι που προσπερνουν την ουρα και πολλες φορες μπλοκαρουν και τις λωριδες που το φαναρι ειναι πρασινο.
-
Ο MANGO καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα με το δικό μου, ότι δηλαδή η νέα γενιά έχει καεί.
Αν ήμουν εγώ πίσω του στο περιστατικό που αφηγήθηκε, δεν υπήρχε περίπτωση ν' αφήσω την πιτσιρίκα εκεί, θα φρόντιζα μάλιστα να την 'κάνω να ντραπεί', όπως η ίδια ανέφερε. Λες και ήταν κακό να την κάνει κάποιος να ντραπεί για κάτι άσχημο και αγενές που έκανε.
'Όπως μάθεις τα παιδιά'. Έχουν εθιστεί στην ατιμωρησία για τις πράξεις τους, στην έλλειψη συνεπειών για ο,τιδήποτε πράξουν - αυτό είναι καταστροφικό για την ανάπτυξη του χαρακτήρα τους και άπαξ και περάσουν στην εφηβεία με τέτοιες απόψεις, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Το να έχεις αρχές και αξίες, σημαίνει ότι τις ακολουθείς σε κάθε περίπτωση, ακόμα (μην πω 'κυρίως') εις βάρος του ατομικού σου συμφέροντος. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ -χρόνια το φωνάζω- ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ. Τότε απλώς δεν είναι αρχές, αλλά ζωώδη ένστικτα επιβολής του 'ΘΕΛΩ' σου στους άλλους.Λέει και ο τραγουδοποιός 'Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα'.
ΔΥΟ λάθη:- ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ από τα παιδιά, δεν το επιδιώκεις. Τους δείχνεις εξαρχής τι θέλεις, τι περιμένεις από αυτά και γιατί.
- ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ. Ξέρουν πως να πατάνε γκάζι, δεν ξέρουν που να πατήσουν φρένο. Ξέρουν πως να πηδήξουν από τα 20 μέτρα, δεν ξέρουν τι σημαίνει να μισερωθούν για όλη τους τη ζωή. Η εμπειρία αποκτάται με τα χρόνια, δεν θα τη βρεις στο ιντερνετ καφέ, ούτε θα στην αποκαλύψει ο συνομήλικός σου που έχει την ίδια τύφλα μ' εσένα. Κανονικά σε διδάσκουν (α) οι γονείς σου, (β) οι δάσκαλοί σου. Οι γονείς της γενιάς του Πολυτεχνείουν την παίζουν συστηματικά σαν τον Παπαδόπουλο των Απαράδεκτων. Οι δάσκαλοι σε ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό μεταλλάχθηκαν σε ΔΥ διεκπεραιωτές ύλης, του 5ωρου και των 3μηνων διακοπών - αν τους έβλεπαν η 'δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά' ή οι δικοί μου υπέροχοι δάσκαλοι της 4ης και 5ης δημοτικού θα τους σάπιζαν στο ξύλο.
Δεν αντέδρασαν οι άλλοι στην ουρά του MANGO. Μα πώς να αντιδράσουν, όταν ξέρουν ότι στην καλύτερη θα χαλάσουν τη ζαχαρένια τους (λάθος, είπαμε γιατί), είτε ότι θα τους την πέσουν τίποτα 'τσιπροειδείς' παπάρες που 'δεν τους πειράζει' η συμπεριφορά των νεαρών, είτε, τέλος, ότι θα βρεθούν να παίζουν φάπες με την αλητοπαρέα (γιατί αλητοπαρέα είναι αυτή που ακολουθεί τέτοιες πρακτικές, όχι μια απλή παρέα παιδιών - το ίδιο 'αλητοπαρέα' θα ήταν και αν αποτελείτο από 40ρηδες φυσικά).
Προσωπική εμπειρία: μιλούσα με φίλο για κάποιο ζήτημα και κάποια στιγμή θέλησα να εκφράσω μια γνώμη κάπως 'επιθετική'. Όχι επιθετική προς τον ίδιο ή τις απόψεις του, γενικά. Είπα λοιπόν 'συγνώμη κιόλας, αλλά η γνώμη μου για το θέμα είναι η ακόλουθη...'. Με διακόπτει λέγοντας 'Είσαι καλά; ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ;;'.
Ουπς! Εκείνη τη στιγμή κόλλησα. Όντως, πού φτάσαμε άραγε; Να έχουμε μια άποψη, που τη θεωρούμε λογική και ορθή, χωρίς να βρίζουμε και να μειώνουμε προσωπικά τους συνομιλητές, και να φοβόμαστε να την πούμε μην τυχόν και δεν αρέσει αυτή στους άλλους; Είναι δυνατόν;
Ναι, είναι. Ο ΦΟΒΟΣ διατρέχει την ελληνική κοινωνία. Μην πεις κάτι 'μη πολιτικώς ορθό'. Μην πεις κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους. Μην πεις κάτι και στοχοποιηθείς...Εν πάσει περιπτώσει, η σκατογενιά δεν θα μπορούσε να παράξει λουλούδια. Δηλητηρίασε τα παιδιά με το φαρμάκι της αυτοπροβολής, της αρπαχτής, της παρανομίας, της διαπλοκής συμφερόντων, της ατιμωρησίας. Ίσως κάτι γίνει με τους επόμενους, που θα μεγαλώσουν χωρίς τους 'Πάγκαλους' να τους πλευρίζουν από το σχολείο ακόμα για να 'γίνει εύκολα η δουλειά τους'.
Όσον αφορά τον Πάγκαλο: η στάση του το προηγούμενο διάστημα, όπως και διάφορες παπαριές που κάνει ως και σήμερα (πχ το δωρεάν τσιμπούσι στη σουίτα) μου θυμίζουν κάτι που είχε πει ο Σαρόν, κάτι σαν 'Βρίστε εμένα, δέχομαι την πλήρη ευθύνη για όσα έγιναν στον πόλεμο'. Δηλαδή ενεργεί ως κυματοθραύστης της αγανάκτησης του κόσμου, ίσως και ως μαγνητικός πόλος για να κοιτάζει ο κόσμος αυτόν κι όχι άλλους.
Από την άλλη δεν αποκλείεται να έχει στο (ευφυέστατο πιστεύω) μυαλό του την πεποίθηση ότι αυτούς τους Έλληνες μόνο αν πάρεις ένα ρόπαλο και τους κοπανίσεις στο ξερό τους μπορεί να τους δείξεις την αλήθεια. Μόνο αν τους πεις ευθαρσώς 'ζώα, ηλίθιους κλεφτοκοτάδες' μπορεί να ξυπνήσουν - όσο τους λες ότι είναι υπέροχοι και τους φταίνε οι Γερμανοί και οι ΗΠΑμερικάνοι, προτιμούν ευχαρίστως να ρουφάνε τη φόλα γιατί δεν τους αγγίζεις την ψωροπερηφάνεια.
Αυτά. -
συγκινητικό ποστ
-
Άλλοι 'συγκινούνται', άλλοι σκέφτονται. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
-
Παντως δεν ειναι μακρυα νομιζω απ τη πραγματικοτητα αυτα που λες...Κυματοθραυστης και αποπροσανατολισμος σκεφτομαι και γω
-
Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα λέει ο Πάγκαλος. Δεν είναι ψέμματα ότι τους διορίζαν με αντάλλαγμα την ψήφο τους, ούτε ότι τα φαγε μαζί τους (δημοσιουπαλλήλους και κάθε λογής κρατικοδίαιτους, γιατί σε αυτούς αναφερόταν).
Ψέμματα είναι ότι οι περισσότεροι είναι όπως τους χαρακτήρισε;
Όμως, ταυτόχρονα, θα 'πρεπε να μηνύσει τον εαυτό του ως διοριστή edit mod και εντολοδόχο παράνομων διορισμών.
Αφού παραδέχτηκε ότι διόρισε ('Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος') γιατί δεν τον αναλαμβάνει κάποιος εισαγγελέας;
Αν προσθέσουμε και το πολιτικό του παρελθόν και τις διάφορες ύποπτες σχέσεις του με επιχειρηματίες, νομίζω ότι δεν δικαιούται δια να ομιλεί, έστω κι αν συμφωνώ με κάποια από αυτά.
Να λείπουν οι προκλητικοί χαρακτηρισμοί edit mod
Επίσης ακούω συνεχώς για την φοβερή ευφία του. Εκτός από τα ευφυολογήματά του, θυμάται κανείς κάποια ευφυή πολιτική του κίνηση;
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!