-
Εγώ έχω να εισπράξω μια επιταγή 1600€ και επειδή φοβάμαι ουρές και τέτοια, την αφήνω στο πορτοφόλι!
Δεν ξέρω πάντως, αν δεν χρέωνε η τράπεζα την μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας, θα βόλευε, αλλά επειδή είναι τσίπιδες, κι εγώ θα πάω κάποια στιγμή να την εισπράξω... -
εσύ μπορείς να την δώσεις σε 'μένα
Με τόση δουλειά κλπ, λογικό είναι να μην προλαβαίνεις, και που να στήνεσαι σε ουρές.Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα, αν είναι να εξυπηρετήσω ένα φίλο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ έχω να εισπράξω μια επιταγή 1600€ και επειδή φοβάμαι ουρές και τέτοια, την αφήνω στο πορτοφόλι!
Δεν ξέρω πάντως, αν δεν χρέωνε η τράπεζα την μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας, θα βόλευε, αλλά επειδή είναι τσίπιδες, κι εγώ θα πάω κάποια στιγμή να την εισπράξω...πάνε τώρα αύριο δλδ . Την εισέπραξα πριν μια ώρα πρπ και δεν τα κατέθεσα...άσε λίγο να δούμε είπα
-
delete
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Έχει ένα 'θεματάκι' ο έλλην με το 'μετρητό'...
Πώς θα στηθεί στον 'ΟΤΕ' για να πληρώσει (αντί να κάνει μια πάγια εντολή ή να πληρώσει μέσω internet) ;Προσωπικα πληρωνω ολους τους λογαριασμους μεσω e-banking (οχι με παγια εντολη, κατα βουληση) και αγοραζω οτι μπορω μετρητοις με την καρτα η οποια ειναι ολα σε ενα (πιστωτικη, χρεωστικη,μισθοδοσιας). Σπανια εχω πανω μου πανω απο 100€.
Μου φαινεται λογικο, δεν ειναι?
Τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
τα ήδη υπάρχοντα ομόλογα διαπραυγματεύονται σε δευτερεύουσες αγορές;
Αυτό.
Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση!
Κατά τα λοιπά, με δεδομένο το κυμα των αναλήψεων, προβλέπω τρελή αύξηση των ληστειών στα σπίτια.....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Με τόση δουλειά κλπ, λογικό είναι να μην προλαβαίνεις, και που να στήνεσαι σε ουρές.Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα, αν είναι να εξυπηρετήσω ένα φίλο
Μπορεί να σου έδινα μέρος της, μπας και πάρεις κάνα σοβαρό αμάξι, αλλά όντας άνεργος , κηφήνας και βάρος στο Μάνο (το ξέρεις φαντάζομαι πως σου πληρώνει από την τσέπη του τα επιδόματα... ), λέω να την κρατήσω και να τα φάω σε σούσι και άλλα τέτοια έξοδα πρώτης ανάγκης...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τι να κάνουμε βρε mjacob, δεν είμαστε όλοι εκατομμυριούχοι για να μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να χάσουμε 100 χιλιάρικα και να μην μας νοιάξει...
Για κάποιους αυτά τα χρήματα είναι αποταμιεύσεις ζωής και κοιτούν να τα προφυλάξουν (δεν λέω, με πρωτόγονες μεθόδους, αλλά αυτές ξέρουν).Καλά δεν είπα ότι το κάνουν επειδή έχουν ποταπά και σκοτεινά κίνητρα....
Προφανώς γιατί θεωρούν ότι θα τα προφυλάξουν το κάνουν. Το ζήτημα είναι τι πετυχαίνουν.... -
Και τώρα διάλειμμα για να ευθυμήσωμεν...
http://www.youtube.com/watch?v=Zq3bjfQZ ... re=channel
Είδατε στις ειδήσεις τι ωραία που τα έχωσε ('fucking deal') ο γερουσιαστής στα στελέχη της Goldman;
Φανταστείτε λίγο ένα δικαστικό ή βουλευτή να κράζει έτσι κάποιο στέλεχος εταιρείας που έκανε λαδιά στην Ελλάδα...Και όλα αυτά στις σατανικές ΗΠΑ του καπιταλισμού. Στην Ελλάδα θα είχε γίνει μια τριμελής επιτροπή από 2 άτομα ή το πολύ πολύ να έκλεινε η Βουλή για να πάει bonus trip το προσωπικό της.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπορεί να σου έδινα μέρος της, μπας και πάρεις κάνα σοβαρό αμάξι, αλλά όντας άνεργος , κηφήνας και βάρος στο Μάνο (το ξέρεις φαντάζομαι πως σου πληρώνει από την τσέπη του τα επιδόματα... ), λέω να την κρατήσω και να τα φάω σε σούσι και άλλα τέτοια έξοδα πρώτης ανάγκης...
Άσε ρε.... για να μην έχω καλύτερο αμάξι από 'σενα το κάνεις, για να μη σου φάω κανά μωρό...
Σας έχουμε μάθει εσάς -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το ερωτημα ειναι τι σημαινει για τον καθεναν μας αυτη η αναδιαρθρωση.... Γιατι εγω ας πουμε παρα τα μερονυχτα που αφιερωσα στο διαβασμα, δε μπορω να προσδιορισω τις συνεπειες
ε.. τα κλασσικά... οι ξένοι επενδυτές θα ρίξουν μαύρη πέτρα κλπ
Οι τράπεζες θα υποστούν μεγάλες απώλειες, αντιμετωπίζοντας πιθανώς τον κίνδυνο να κλείσουν, και σίγουρα θα μετακυλίσουν τις απώλειες στους πελάτες τους.Ναι αυτο ειναι το ερωτημα, περα απο τους ξενους επενδυτες, τι θα σημανει αυτο για τους μισθοδοτουμενους, τους πελατες των τραπεζων, την επαρκεια αγαθων κλπ. Ποσο και πως θ' αλλαξει την καθημερινοτητα πιθανη αναδιαρθρωση του χρεους. Πχ τα δανεια των ιδιωτων πως θα επηρεαστουν; Θα εχουμε μαζικες κατασχεσεις περιουσιακων στοιχειων; Με τη μισθοδοσια τι θα γινει; Θα εχουμε ελλειψεις στην αγορα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τώρα διάλειμμα για να ευθυμήσωμεν...http://www.youtube.com/watch?v=Zq3bjfQZ ... re=channel
Είδατε στις ειδήσεις τι ωραία που τα έχωσε ('fucking deal') ο γερουσιαστής στα στελέχη της Goldman;
Φανταστείτε λίγο ένα δικαστικό ή βουλευτή να κράζει έτσι κάποιο στέλεχος εταιρείας που έκανε λαδιά στην Ελλάδα...Και όλα αυτά στις σατανικές ΗΠΑ του καπιταλισμού. Στην Ελλάδα θα είχε γίνει μια τριμελής επιτροπή από 2 άτομα ή το πολύ πολύ να έκλεινε η Βουλή για να πάει bonus trip το προσωπικό της.
Μπορεί να μην συμπαθεί το Γαλλάκι που κρύβεται από πίσω από όλο αυτόν τον πανικό
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ακριβώς!
Το θέμα είναι ότι κάθε μέρα ακούμε για την άνοδο των spreads - αυτό σημαίνει ότι καθημερινά εκδίδει ομόλογο η Ελλάδα ή τα ήδη υπάρχοντα ομόλογα διαπραυγματεύονται σε δευτερεύουσες αγορές;
Δείχνουν ποιο θα ήταν το επιτόκιο αν πωλούνταν εκείνη τη στιγμή ομόλογα νέας έκδοσης.
απο τη στιγμη που εχει αποφασιστει πως θα παρουμε το επομενο δανειο μας, δε θα πρεπει να γραφουμε στα π@π@ρια μας το spread?
-
-
θα πρέπει??
Οι δημοσιογραφοι με τι θα ξεκινανε το δελτιο ειδησεων?
Παντως εχω την απορια τι καλοκαιρι μας περιμένει...και αν τη βγάλουμε καθαρη μέχρι τότε, η βουλη θα 'κλείσει' για διακοπες? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ακριβώς!
Το θέμα είναι ότι κάθε μέρα ακούμε για την άνοδο των spreads - αυτό σημαίνει ότι καθημερινά εκδίδει ομόλογο η Ελλάδα ή τα ήδη υπάρχοντα ομόλογα διαπραυγματεύονται σε δευτερεύουσες αγορές;
Δείχνουν ποιο θα ήταν το επιτόκιο αν πωλούνταν εκείνη τη στιγμή ομόλογα νέας έκδοσης.
απο τη στιγμη που εχει αποφασιστει πως θα παρουμε το επομενο δανειο μας, δε θα πρεπει να γραφουμε στα π@π@ρια μας το spread?
Και καλά δείχνει την εκτίμηση της αγοράς για την αξιοπιστία του κράτους και της οικονομίας του.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
η βουλη θα 'κλείσει' για διακοπες?πιο νωρίς.... να παραγράψει κανένα φαγοπότι ακόμα ντε.....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ακριβώς!
Και καλά δείχνει την εκτίμηση της αγοράς για την αξιοπιστία του κράτους και της οικονομίας του.
δεν διαφωνω, αλλα γιατι θα επρεπε να μας ενδιαφερει? Οχι τιποτα αλλο, αλλα δε θα προλαβουμε να παρουμε 'γαλατα' απο το ΣΜ
τηλεοραση δεν λεει να δεις, νομιζεις οτι εχει ερθει ηδη η καταστροφη και απο ωρα σε ωρα θα χασουμε το συμπαν κατω απο τα ποδια μας. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
θα πρέπει??
Οι δημοσιογραφοι με τι θα ξεκινανε το δελτιο ειδησεων?
Παντως εχω την απορια τι καλοκαιρι μας περιμένει...και αν τη βγάλουμε καθαρη μέχρι τότε, η βουλη θα 'κλείσει' για διακοπες?Με... καπιταλιστικά κριτήρια εγώ περισσότερο θα φοβόμουν τι θα γίνει μετά από ένα χρόνο.
Αυτός ο χρόνος θα βγει.Αν όντως κόψουν 13ους και 14ους μισθούς [ένα μέτρο που αφορά και πλήττει προφανώς τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα ΜΟΝΟ, μιας που στα υψηλότερα διαπραγματεύονται τα bonus τους τα οποία ξεπερνούν εύκολα τους δύο μισθούς, και σε κάθε περίπτωση εύκολα μπορούν να εντάξουν τους χαμένους μισθούς], δλδ κόψουν καθαρά ένα ποσό που πήγαινε απευθείας σε κατανάλωση, να δούμε τι θα γίνει μετά τα χριστούγεννα που η αγορά θα πάρει τ'@@ της χοντρά.
Γενικότερα, δεν μπορώ να καταλάβω τι καλό μπορεί να βγει κόβοντας ένα ποσό που ΔΕΝ πήγαινε σε αποταμίευση αλλά σε κατανάλωση. Όπως γενικότερα και ο μισθός αλλά λέμε τώρα...
Εκτός κι αν κανείς έχει την εκτίμηση ότι στα χαμηλά εισοδήματα ο 13ος και 14ος μισθός δημιουργούσε κεφαλαιούχους
[Επαναλαμβάνω, ότι αυτοί που μπορούν να αποταμιεύσουν σημαντικό κεφάλαιο, το ύψος του bonus ούτως ή άλλως εκμηδενίζει τη σημασία των δύο αυτών μισθών, από κάθε άποψη.] -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο τη στιγμη που εχει αποφασιστει πως θα παρουμε το επομενο δανειο μας, δε θα πρεπει να γραφουμε στα π@π@ρια μας το spread?Ναι,ειδικα απο την στιγμη που οι τιμες του spread εχουν φτασει σε σημειο να διαμορφωνονται απο dealers που σπανε πλακα βαζοντες ακραιες τιμες.
Ομως γιατι φτασαμε εκει;Γιατι κανεις δεν θελει να τα παρει,πλεον σε οποιαδηποτε τιμη,αυτο πρεπει να μας ανησυχει.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!