-
Ευχες σε ολους .Καλη ανάσταση ,καλό Πασχα και καλοφαγοτο το αρνάκι.
Προορισμός Agrinio city! -
Καλή Ανάσταση σε όλους, υγεία και ευτυχία. Σε όσους θα ταξιδέψουν προσοχή στος δρόμους.
-
Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά (τόσο αναγκαία πλέον σήμερα)
Προσοχή στην έξοδο - είσοδο!!! (για τους Αθηναίους)
Να γυρίσετε όλοι πίσω.
Για τους μεγαλύτερους , προσοχή στη χολιστερίνη! -
Θα πάει κανείς Κέρκυρα;
Καλό μας Πάσχα! -
Χρονια Πολλα, καλο Πασχα και καλη Ανασταση κι απο μενα. Να εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Και προσοχη στους δρομους!!!!!!!!!!!!!!
-
εγω μαλλον θα γυρισω Κερκυρα ειμαι σε κατι φιλους εκτος...
αλλα αυριο γυριζω...
-
Ευχές πολλές σε όλους και από εμένα!
Εγώ από σήμερα το βράδυ θα αράζω στο χωριό
-
Όμορφα
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και καλά να περάσετε!
Μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί όπως φαίνεται άλλη μια φορά θα αποτελέσουν πεδίο μάχης..
-
Αίγιο και θα σκαω δυναμιτακια με τη σεσουλα!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί όπως φαίνεται άλλη μια φορά θα αποτελέσουν πεδίο μάχης..
+1
Ευτυχώς έχω καλό δρόμο (Εγνατία --> Θεσ/νικη - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα --> Μ. Παρασκευή με Δευτέρα Πάσχα) και σκοπεύω να μην ξεπεράσω τα 140 χαω. Άλλωστε θα έχει μπόλικα στρουμφάκια και μπόλικη κίνηση.
Ιδιαίτερη προσοχή εσείς εκεί κάτω στην Πατρών - Κορίνθου.
Την Τρίτη παίρνουμε παρουσίες, φροντίστε να είστε όλοι πίσω σώοι και αβλαβείς! -
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλουυυυςςςςς !!!!
Εύχομαι τις καλύτερες διακοπές και το καλύτερο ταξίδι!!!
Εγώ θα μείνω εδώ, στον εξωτικό Γέρακα!
-
Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και όσοι φύγουν, να επιστρέψουν με το καλό
-
Καλή Ανασταση σε όλους !!!
Εγώ είμαι ο μοναδικός που θα αφήσω το χωριό για να πάω ΑΘήνα να ψήσω !!!
Θα σας χαιρετάω όταν θα πήζετε στα διόδια (και μερικούς ίσως σας πετύχω στα διόδια της Τραγάνας σήμερα το απόγευμα όταν θα τα ανοίξουμε για να περάσετε δωρεάν) !!!Και μιας και το ανέφερα .... ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ στα διόδια !!
-
Τις θερμότερες ευχές μου για καλή Ανάσταση και Πάσχα σε όλους σας. Εγώ θα πάω στο γυναικοχώρι αλλιώς Άγιος Γεώργιος Λασιθίου. Θα ανεβάσω σήμερα την οικογένεια και εγώ θα πάω το Σάββατο το πρωί. Η Αεροπορία βλέπετε αποφάσισε μόλις εχθές να μου κόψει την άδεια και να με βάλει 24ωρη υπηρεσία αύριο!!! Συνηθισμένα όμως τα βουνά στα χιόνια. Τι να κάνουμε αναβάλλονται πολλά από όσα είχαμε κανονίσει αλλά αυτά έχει η δουλειά μας. Για όσους ντόπιους θέλουν η φωτιά δεν θα σβήσει την Κυριακή μέχρι το βράδυ.
-
καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ, πάνω απ όλα
-
μακάρι να δεις κι εσύ ανάσταση σαρμαδάκο
-
Στο λιμάνι της Ηγουμενιτσας γίνεται της επιχρημασι γυναικος... η Κέρκυρα θα βουλιάξει και φέτος!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Στο λιμάνι της Ηγουμενιτσας γίνεται της επιχρημασι γυναικος... η Κέρκυρα θα βουλιάξει και φέτος!Κερκυρα βρισκονται οι γονεις μου
ΠΑΣΧΑ 2010.Ευχές,προορισμοί.