-
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ Φ.Ι.Χ.,ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5000 ΕΥΡΩ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 'ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ
-
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ Φ.Ι.Χ.,ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5000 ΕΥΡΩ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 'ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ
-
-
Ο χρήστης Giorgos_sxoi έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ Φ.Ι.Χ.,ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5000 ΕΥΡΩ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ** ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 'ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ**Καταρχην αν ειπε οντως αυτο και υπηρχε και αλλος στο αυτοκινητο (για μαρτυρας),θα σου προτεινα να μιλησεις με δικηγορο και να του τραβηξεις μια ωραια αγωγη.Φυσικα εγω εκεινη τη στιγμη θα του ζηταγα τα στοιχεια του,οπως ειχα κανει πριν 10 χρονια οταν μας σταματησαν εμενα και την κοπελα μου για ελεγχο και κατι πηγε να ρωτησει η κοπελα μου περι του κοκ και γυρναει και της λεει εσυ αντε πλυνε κανα πιατο που τολμας να θες και να ρωτησεις.Το τι επακολουθησε δεν περιγραφεται
-
Αυτά τα ταγάρια όταν σε προσβάλουν θέλουν αναφορά άμεσα και αν έχεις όρεξη και μάρτυρα τραβάς και μια αγωγή και τον τρέχεις μια 5ετία χαλαρά .
-
κατ αρχην εχω το ονομα του στην κληση και ειμασταν 5 ατομα στο αυτοκινητο.εγω τον εχω χεσμενο τον μπασκινα ας παρει την εξουσια του και ας την βαλει εκει που ξερει!το θεμα ειναι τι γινεται με το προστιμο?πηρα δικηγορο, αλλα υπαρχει περιπτωση να σβηστει?
-
Έπρεπε εκείνη τη στιγμή μπροστά του να πάρεις τηλ. το 100 να στείλουν περιπολικό.
Πίστεψέ με όταν ακούσει πως καλείς συναδέλφους του για να κάνεις μηνυσούλα για κατάχρηση εξουσίας φεύγει όλη η ψευτο-μαγκιά.
Το είχε κάνει φίλος μου όταν τον κατηγορούσαν σε έλεγχο για ανύπαρκτα πράγματα (παρουσία μαρτύρων ασφαλώς) και ο μπλε άλλαξε εκατό χρώματα. Φυσικά στη συνέχεια δεν του έκοψε τίποτα...
-
το προστιμο το βρίσκετε στη συνεχεια!
Προέχει ο δικηγορος να σε βοηθησει για να μπουν στη θεση του κατι τομαρια σαν και αυτο το μπλε στρουμφακι που φερθηκε με αυτό το τρόπο!ΥΣ. 5000€? τι προστιμο είναι αυτό και απο που βγαίνει??
-
Ε ρε τι κάνει η κρίση....
α) επιβάλλει εξωφρενικά πρόστιμα ...εκεί που κάποτε θα έγραφαν για κράνος σε παπάκια-ντελιβερι.
β) δημιουργεί ένα τροχαίο ανένδοτο και μετά τις περικοπές σε δώρα και επιδόματά του, δημιουργεί και ένα 'ξυνισμένο' τροχαίο με έφεση σε 'ατυχείς' ατάκες ...(καλά αυτό παίζεται για το χρονικό διάστημα )
-
η αστυνομια καλυπτει ο ενας το αλλον μιας και ειναι ολοι μελοι της 'Χρυσης Αυγης' δεν θα εβγαινε τιποτα απο αυτο!τωρα για το προστιμο πιστευω οτι αν τον καθαριζα τον μπασκινα πιο λιγα θα πληρωνα μιας που δεν αξιζει ουτε τοσα και πιστευω οτι θα εκανα και καλο στον κοσμο.
-
Ε καλά τώρα μην αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς γιατί πέφτεις στο ίδιο επίπεδο...
-
ελα για λιγο στην θεση μου,που δεν εχω δουλεια εδω και 6 μηνες και οταν προσπαθω να δουλεψω ΝΟΜΙΜΑ το κρατος μου επιβαλει προστιμο 5000.
-
Για να κουβαλάς προϊόντα χρειάζεται να έχεις μαζί σου και το απαραίτητο παραστατικό αποστολής, αλλιώς είναι παράνομη η μεταφορά.
Το ξέρω απ' όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το φορτηγάκι της εταιρίας που εργάζεται ο πατέρας μου κατά τη μετακόμισή μου από το σπίτι στην Πάτρα όπου σπούδαζα.
Το ότι βέβαια το πρόστιμο είναι 5000 € δε το γνώριζα... Ουάου!!!
-
Παλια σε ελεγχους μικτου κλιμακιου εφοριας ΣΔΟΕ κ.λ.π. σε εγραφαν αν ακομα με δικο σου ΙΧΦ μετεφερες πραγματα δικα σου αλλα οχι επαγγελματικα... σου ζητουσαν δελτιο αποστολης... τουλαχιστον για οτι ειχε το οχημα μεσα.... Κανονικα θα επρεπε μαλλον να εχεις πληρωσει μεταφορεα ..... αυτο θα σου πουν.... τωρα η απαντηση του μπατσου ναι ειναι για να τον κυνηγησεις..... ειναι ουσιστικα φορολογικη παραβασις...
-
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ Φ.Ι.Χ.,ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5000 ΕΥΡΩ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 'ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕΝομιζω οτι μονο τα ΦΔΧ μπορουν να κανουν μεταφορες αλλων αλλα πρεπει να εχουν κοψει φορτωτικη εκτος απο το παραστατικο αποστολης.Αφου χρησιμοποιησατε ΦΙΧ μαλλον εχει δικιο ο τροχαιος για την παραβαση.Οχι βεβαια και για τον τροπο που σου μιλησε
-
παιδια υπηρχε δελτιο αποστολης και τιμολογιο στα στοιχεια του αυτοκινητου!
-
παιδια υπηρχε δελτιο αποστολης και τιμολογιο στα στοιχεια του αυτοκινητου!αν τα είχες όλα σωστά αποκλείεται να σε έγραψε για παράβαση που δεν στέκει...ελέγχονται κ αυτοι και ειδικά για τόσο τσουχτερά πρόστιμα.
κάποιο λάκκο έχει φάβα ...
-
κατ αρχην εχω το ονομα του στην κληση και ειμασταν 5 ατομα στο αυτοκινητο.εγω τον εχω χεσμενο τον μπασκινα ας παρει την εξουσια του και ας την βαλει εκει που ξερει!το θεμα ειναι τι γινεται με το προστιμο?πηρα δικηγορο, αλλα υπαρχει περιπτωση να σβηστει?Τι φορτηγο ειναι αυτο που εχει 5 θεσεις;
-
Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΑ ΜΟΥ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΦΟΡΤΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
-
1.29 Μεταφορά με ΦΙΧ αυτοκίνητα αντικειμένων διαφορετικών από τα προβλεπόμενα σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 1959/91
Για τη διαπίστωση της παράβασης αυτής ελέγχονται τα αναγραφόμενα προϊόντα στην άδεια κυκλοφορίας του ΦΙΧ σε συνδυασμό και με τα συνοδευτικά έγγραφα μεταφοράς.
Οι άδειες κυκλοφορίας των ΦΙΧ εκδίδονται στο όνομα φυσικού ή νομικού προσώπου ή κοινοπραξιών εφόσον τα πρόσωπα αυτά εμπορεύονται, παράγουν, εισάγουν, εξάγουν, εξορρυγνύουν προϊόντα ή μεταφέρουν είδη για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών τους αναγκών.
** Τα προϊόντα ή τα εμπορεύματα που μεταφέρονται με τα Φ.Ι.Χ. αυτ/τα πρέπει να ανήκουν στον ιδιοκτήτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) που αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας του αυτ/του, τα είδη δε αυτών αναγράφονται λεπτομερώς επάνω στις άδειες κυκλοφορίας είτε αναλυτικά, είτε κατά κατηγορία π.χ. μεταφορά εσπεριδοειδών, ηλεκτρικών ειδών, κλπ.**
Τα φορτωτικά έγγραφα που χρησιμοποιούνται για τις μεταφορές αυτές είναι το δελτίο αποστολής και το δελτίο αποστολής /τιμολόγιο.
http://www.yme.gr/?tid=664&page=1&aid=#29
http://www.yme.gr/?tid=664&page=1&aid=Μηπως εδω ειναι το προβλημα;
ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!!