-
Τα περι ποδοσφαιρου αποκλειονται απο την συζητηση [mod]
-
-
-
...δλδ πάλι μπανάκι θα κάνει ο πάσχος bill?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...δλδ πάλι μπανάκι θα κάνει ο πάσχος bill?Τωρα που ζεστανε ο καιρος καποιος πρεπει να κανει την αρχη
Καλημερα -
Bill αποκλείονται και τα του τελικού κυπέλου, που πέρασε η μοναδική ελληνική ομάδα της συμπρωτεύουσας;
-
Το μπραβο ειναι φρεσκογυαλισμενο ετοιμο να βολταρει.. Μεγαλη βδομαδα κλασσικα θα χουμε πολλα θυματα που νομιζουν οτι πανε βημα..
-
Θα κοντραρεις τους επιταφιους ;
-
-
Καλο... Χιουμορ vasgay μυριζομαι και δεν ειναι καλο σημαδι για σενα.. Εδω εμαθα οταν εσκασα τριπολη,οτι ψηθηκαν 2-3 να ξεκινησουν project για 5κυλινδρο.. Σας εκανα ζημια φαινεται..εχετε κι ενα καλο τσελιγκα που νομιζει οτι παει,αλλα στην ευθεια των 20 χλμ φευγοντας απο 3πολη καταλαβε οτι δεν εχει τυχη ουτε στα 600 μετρα.. Μπανταβοι σχιστοματηδες τι να πεις..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Bill αποκλείονται και τα του τελικού κυπέλου, που πέρασε η μοναδική ελληνική ομάδα της συμπρωτεύουσας;Ναι γιατι στον τελικο δεν θα ξερεις που να κρυφτεις!!!!
-
Μετα τα μεσανυχτα αλλαζουμε ωρα ;
-
Ναι. Μια ωρα μπροστα. Θα χασουμε μια ωρα υπνου παλι (σχολικη ατακα!). Ειχε γινει παλιοτερα μεγαλη κουβεντα παγκοσμιως μηπως σταματουσε αυτη η αλλαγη γιατι χανονται πολλες εργατωρες αλλα και ταυτοχρονα δημιουργουνται και καποια αλλα προβληματα. Δεν εχω λινκ.
Για να μην ξεχασεις ποτε ποια κυριακη αλλαζει να θυμασαι οτι η αλλαγη γινεται παντα την τελευταια κυριακη του μαρτη και αναλογα την τελευταια κυριακη του οκτωβριου. Εγω ετσι το θυμαμαι εδω και χρονια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα κοντραρεις τους επιταφιους ; -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ναι. Μια ωρα μπροστα. Θα χασουμε μια ωρα υπνου παλι (σχολικη ατακα!).Ναι αυτο μ' ανησυχησε
Δουλευω σημερα βραδυ και αυριο πρωι -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Θα χασουμε μια ωρα υπνου παλι (σχολικη ατακα!).Ακριβως...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Θα χασουμε μια ωρα υπνου παλι (σχολικη ατακα!).
Ακριβως...
Aν φυλαγες γερμανικο νουμερο ομως;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα χασουμε μια ωρα υπνου παλι (σχολικη ατακα!).
Ακριβως...
Aν φυλαγες γερμανικο νουμερο ομως;
Τοτε καλα ειναι...
Αν εχεις μαθημα το πρωι ομως(την τυχη μου )..
-
Κυριακατικα μαθημα? Γρηγορα στο Σχολικο τοπικ
-
ΡΕ ΟΥΡΤ!!!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]