-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
απορια που μας απασχολησε στο mini-chat-bar
πιο ειναι το σωστο υποβρυχιο?
-
μπυρα βαρελισια μισολιτρη και βουτηγμα μεσα σφηνακι jack
-
χαμηλο ποτηρι, σφηνακι ουισκι μεσα, γεμισμα μπυρα μεχρι τα χειλη του σφνακιου, χτυπημα κ μετα πιει...
δεκτες ιδεες κ παραλλαγες
Το πρωτο εχει πολλα bugs...
Πρωτον ειναι πολυ ποσοτητα, δευτερον το jack δεν φτουραει τιποτα στο μισολιτρο ποτηρι... Αν ειναι να πας για μπυρες να πας καπου να χει και μεζε να την ευχαριστηθεις καλυτερα.
Το δευτερο μου κανει καλυτερη επιλογη!
θυμα της κρισης εχεις πεσει
εχω την εντυπωση πως με το 1 ξεκινησε την καριερα του το υποβρυχιο
κ μετα μεταλλαχτηκε στο 2... -
-
Εμμενω στην ενσταση μου οτι ενα σφηνακι jack/ 0.5 λιτρο μπυρας ειναι λιγο!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Εμμενω στην ενσταση μου οτι ενα σφηνακι jack/ 0.5 λιτρο μπυρας ειναι λιγο!καλα, καντο μικρη μπυρα 0,4
αλλα η γευση του jack δε χανεται...
-
Gay παραλλαγές
Το σωστό είναι κοντοχοντρο ποτήρι μπύρα με σφηνάκι Cuervo
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Gay παραλλαγέςΤο σωστό είναι κοντοχοντρο ποτήρι μπύρα με σφηνάκι Cuervo
κοντοχοντρο εννοεις το χαμηλο του ουισκι?
λευκη, κιτρινη, ή την black
θελω να τεκμηριωσεις το gay
γιατι τελευταια ψαχνομαι, λες να φταινε τα υποβρυχια? -
Χαμηλό του ουίσκι κ κίτρινη. Αρσενικό υποβρύχιο, κάνει σωστή δουλειά κ καλό κεφάλι. Τα άλλα 'μπερδεύουν'
-
Χαμηλό του ουίσκι κ κίτρινη. Αρσενικό υποβρύχιο, κάνει σωστή δουλειά κ καλό κεφάλι. Τα άλλα 'μπερδεύουν'θα το χω υποψη κ θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαρια
-
Ε ναι κλασσικη παραλλαγη και αυτη. Αυτη με το τζακ πιστευω οτι ειναι η πιο hard εκδοχη.
Και με vodka παει αλλα ειναι ξενερωτο. -
έχει ξεφύγει η κατάσταση, μπήκε στο εξοχικό ληστής με την αδερφή μου μέσα κ τον φίλο της και έκλεψαν κινητά/ipad/laptop Γιώργο (Φόκους) ακούς; το νου σου εκεί γύρω. έλεος ρε πουστη μου ούτε στην εξοχή δε μπορείς να 'σαι ήρεμοςΜαλλον εμενα εννοει! Παλι αρχισαν οι κλοπες?? Πριν 3 χρονια μας ειχαν ρημαξει το συγκροτημα.. Ευτυχως εμεις την εχουμε γλυτωσει μεχρι στιγμης
-
Δεν είναι ανέκδοτο για να το βάλω εκεί, και δεν ήξερα που αλλού μπορεί να μπει, οπότε... διάλογος από IRC:
< ricudis> ok < ricudis> exw mia karta me ena half-size lamaki < ricudis> na faw olo to spiti na brw to full-size lamaki < ricudis> h na anoiksw mia trypa se ena lamaki me to dremel? < GnuLxUsr> wuss < GnuLxUsr> bgale to bracket entelws :p < GnuLxUsr> sterewse to me bluetack (μετά από λίγη ώρα) < ricudis> οκ < ricudis> πριν κοψετε με dremel ενα πραγμα < ricudis> βεβαιωθειτε οτι κοβετε το σωστο πραγμα. < ricudis> δευτερον < ricudis> τα αθωα σπινθουρακια απο λιωμενο μεταλλο,δεν ειναι.
-
έχει ξεφύγει η κατάσταση, μπήκε στο εξοχικό ληστής με την αδερφή μου μέσα κ τον φίλο της και έκλεψαν κινητά/ipad/laptop Γιώργο (Φόκους) ακούς; το νου σου εκεί γύρω. έλεος ρε πουστη μου ούτε στην εξοχή δε μπορείς να 'σαι ήρεμοςΜετα απο εναν μηνα!
Σε ποια περιοχη εχετε εξοχικο???Το ξερω οτι εχουν γινει αγγουρι τα πραγματα εδω στο Αιγιο αλλα δεν ακουμπαει κανεις ειμαστε ολο το βραδυ σε επιφυλακη!
-
viewtopic.php?f=3&t=51535&p=2593198#p2592901
Πολιτισμός στο φόρουμ #63453578234
-
Στις φλόγες οι Αφίδνες – Καίγονται σπίτια - Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό
25.08.2012 07:36Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στις Αφίδνες και μαίνεται ανεξέλεγκτη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική μάλιστα απειλούνται και σπίτια. Η πυρκαγιά που μαίνεται σε δύο μέτωπα προκάλεσε προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος στο ύψος της Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος του Καπανδριτίου στο ρεύμα προς Πειραιά.
**Τελικά η εθνική οδός άνοιξε στις 8:40,**ωστόσο έχει σημειωθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Οι φλόγες απειλούν τον Αγιο Στέφανο, την Άνοιξη και Κρυονέρι (φώτο)..................
http://www.iefimerida.gr/news/64765/� ... F%8C%CF%82 -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
έχει ξεφύγει η κατάσταση, μπήκε στο εξοχικό ληστής με την αδερφή μου μέσα κ τον φίλο της και έκλεψαν κινητά/ipad/laptop Γιώργο (Φόκους) ακούς; το νου σου εκεί γύρω. έλεος ρε πουστη μου ούτε στην εξοχή δε μπορείς να 'σαι ήρεμος
Μετα απο εναν μηνα!
Σε ποια περιοχη εχετε εξοχικο???Το ξερω οτι εχουν γινει αγγουρι τα πραγματα εδω στο Αιγιο αλλα δεν ακουμπαει κανεις ειμαστε ολο το βραδυ σε επιφυλακη!
Στον focusman αναφερόμουν
-
εγχρωμο φιλμ απο το 1900 !
-
Μολις μου ηρθε sms οτι κερδισα 1,5000,000,00£
στο Euro Millions Mobile Award!!!τι μαλακες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:yahoo:
μην το μαθει ο Στουρναρας......
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Θα τα περασω στην offshore στα Καυμαν!!!Σιγα μην τα φερω Ελλαδα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα τα περασω στην offshore στα Καυμαν!!!Σιγα μην τα φερω Ελλαδα.
Μειμαρ - Ακη εσυυυυυυ?
-
Θα θελα να ευχαριστησω και δημοσιως τον Πανο-Ernani για μια μεγαλη εξυπηρετηση που μου εκανε και με γλιτωσε και απο χρηματα! Τετοιες κινησεις σπανιζουν στις μερες μας..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]