-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ωστε με εχεις για βλακα/κομπλεξικο εεε;
Αν με εκανε ο,τι ηθελε σιγα μην συνεχιζα να τρωω σκονη ρε!Όχι δεν σε έχω αλλά μπορεί να έπαιζες
Εγώ με κάτι τέτοια έχω βρει τον κόφτη κι αλλάζω ακριβώς πάνω του ταχύτητα όταν χρειάζεται καμια φορά
Βέβαια εγώ δεν ρίχνω τσαγάκια καθότι δεν έχω την δύναμη να το κάνω.Απλά καμια φορα αν έχω κανέναν γρήγορο και τον βλέπω και φεύγει δυνατα προσπαθώ να τον ακολουθήσω όσο μπορώ -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Απλά καμια φορα αν έχω κανέναν γρήγορο και τον βλέπω και φεύγει δυνατα προσπαθώ να τον ακολουθήσω όσο μπορώ2 φορες το εχω κανει σε πολυ γρηγορο αυτο. Η πρωτη ηταν με το παλιο μου Bravo σε ενα WRX STI ( ) το οποιο ακολουθησα μεχρι τα 10 χλμ/ωρα γιατι μετα ανεβαζε εκθετικα ταχυτητα και η 2η με το μικρο C4 σε ενα RS4 του οποιο το παλικαρι που το οδηγουσε επιασε οτι κανω πλακα, με αφηνε να μενω διπλα του και ξαφνικα παταγε (και προφανως εξαφανιζοταν ). Τον εσκισα ομως οταν ειχε σταματησει στο επομενο φαναρι, εγω ερχομουν με φορα και αυτο ανοιξε πρασινο (ναι τοσο πισω ειχα μεινει )!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
χικΜε του ρούμι που 'χω κατεβάσει μου φαίνονται λιιιιιιιιιιγο αστεία όλα αυτα
pasxooooooooooo
Ασε τα φιλοσοφικα..
-
-
χαχαχχχχχχ
-
Ο δικός μας silencer είναι άραγε;
-
Παντως ενα γνωστο, απο αλλο φορουμ ,ονομα και αβαταρ το ειδα!
-
Μόλις μου στείλανε (κατά λάθος) το λογαριασμό για ανανέωση της ασφάλειας ενός Toyota Yaris στη... Χιλή...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μόλις μου στείλανε (κατά λάθος) το λογαριασμό για ανανέωση της ασφάλειας ενός Toyota Yaris στη... Χιλή...Πεταξου να την παρεις ,εμεις περιμενουμε .
-
-
-
Να πουμε. Γαμιουνται τα γκολφ. Θελω να φαω κανα πιτογυρο αλλα βαριεμαι να παραγγειλω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να πουμε. Γαμιουνται τα γκολφ. Θελω να φαω κανα πιτογυρο αλλα βαριεμαι να παραγγειλω. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να πουμε. Γαμιουνται τα γκολφ. Θελω να φαω κανα πιτογυρο αλλα βαριεμαι να παραγγειλω.ψψψ μα τι άντρας :funis:
στάζεις λαδίλα .... εεεεε αντρίλα ήθελα να πω -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να πουμε. Γαμιουνται τα γκολφ. Θελω να φαω κανα πιτογυρο αλλα βαριεμαι να παραγγειλω.Καποιος βαριοταν ασχημα...
-
-
τι ώρα βαράνε αύριο οι πυξαλαξέοι??
-
News report:
Πριν από δύο λεπτά κλέβει κάποιος χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, ένα μηχανάκι ( για piaggio αυτόματο 50άρι το κόβω) και ξεκινάει το γολγοθά να το σύρει, χωρίς να το βάλει μπροστά και με κλειδωμένο τιμόνι, στη φωλιά του. Βγαίνει μία κυρία η οποία τον παρακολουθούσε και αφού είχε απομακρυνθεί, του φωνάζει 'άσε κάτω το μηχανάκι' 15 φορές. Ο τύπος το αφήνει, μια κυρία καταφθάνει λέγοντας ότι κάλεσε την αστυνομία, ο λιωμένος την κάνει πολύ αργά, το μηχανάκι το έχει αφήσει κάτω. Κατέβηκε ένας ακόμα και είπε ότι κάποιος λήστεψε την τσάντα μιας κοπέλας πριν. Αστυνομία προς το παρόν, δεν έχει έρθει. Ο τύπος, άντε να έχει προχωρήσει 3 τετράγωνα.
Sweet -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
News report:
Πριν από δύο λεπτά κλέβει κάποιος χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, ένα μηχανάκι ( για piaggio αυτόματο 50άρι το κόβω) και ξεκινάει το γολγοθά να το σύρει, χωρίς να το βάλει μπροστά και με κλειδωμένο τιμόνι, στη φωλιά του. Βγαίνει μία κυρία η οποία τον παρακολουθούσε και αφού είχε απομακρυνθεί, του φωνάζει 'άσε κάτω το μηχανάκι' 15 φορές. Ο τύπος το αφήνει, μια κυρία καταφθάνει λέγοντας ότι κάλεσε την αστυνομία, ο λιωμένος την κάνει πολύ αργά, το μηχανάκι το έχει αφήσει κάτω. Κατέβηκε ένας ακόμα και είπε ότι κάποιος λήστεψε την τσάντα μιας κοπέλας πριν. Αστυνομία προς το παρόν, δεν έχει έρθει. Ο τύπος, άντε να έχει προχωρήσει 3 τετράγωνα.
SweetΗρθε τελικα?
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]