-
-
Γραφω απο καβουροτρυπες...τα νερα αντι για γαλαζια ειναι πρασινα (μπλιαχ), με τρεις γυναικες που δεν φλυαρουν, το μοχιτο μου βαραινει το χερι...αι στο καλο, τα μαζευω και διακοπτω την αδεια μου...
Sent from my HTC που θα το κλεισω μετα το ποσταρισμα! Καλες διακοπες μας!
-
Βρε που να σου επιτεθούν τα καβούρια!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γραφω απο καβουροτρυπες...τα νερα αντι για γαλαζια ειναι πρασινα (μπλιαχ), με τρεις γυναικες που δεν φλυαρουν, το μοχιτο μου βαραινει το χερι...αι στο καλο, τα μαζευω και διακοπτω την αδεια μου...Sent from my HTC που θα το κλεισω μετα το ποσταρισμα! Καλες διακοπες μας!
Εκείνους τους 2 ψηλούς που παίζουν φριζμπι που πηγαν εκεί με αυτό τους βλέπεις?
Καλή άδεια πάτερ και ... ξάπλα!
-
Απντειτ! Οι γυναικες εγιναν πεντε! Δεν οδηγαω, πινω σαν τη σαυρα και με προσεχουν κιολας!
Sent from paradise
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Απντειτ! Οι γυναικες εγιναν πεντε! Δεν οδηγαω, πινω σαν τη σαυρα και με προσεχουν κιολας!Sent from paradise
Εμενα βάρυνε το χέρι μου ο φραπες στην τρανη αμμούδα και έτσι γύρισα στη Νικητη. Τώρα, το χέρι μου βαραίνει η ρετσίνα και το στομάχι μου κάτι φιλετακια. Πάρλα ούτε εγώ.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Μ' αρέσει που οι αποπάνω καλοπερνάνε!
Δεν μ'αρέσει που δουλεύω και αυτή τη βδομάδα (ευτυχώς όχι ολόκληρη)...!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απντειτ! Οι γυναικες εγιναν πεντε! Δεν οδηγαω, πινω σαν τη σαυρα και με προσεχουν κιολας!
Sent from paradise
Εμενα βάρυνε το χέρι μου ο φραπες στην τρανη αμμούδα και έτσι γύρισα στη Νικητη. Τώρα, το χέρι μου βαραίνει η ρετσίνα και το στομάχι μου κάτι φιλετακια. Πάρλα ούτε εγώ.
Βάφλα δεν έχει??
-
Για βράδυ
Ένοικος στα δωμάτια έχει megane rs 2.
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...και (σχεδόν) από το πουθενά, σκάει πρόταση για διακοπές 15Αύγουστο στη Σκιάθο. Φτιαχτήκαμε πάλιΠήγα και είναι καταπληκτικά!
-
Kαι κάποια στιγμή θα πάω στη ζούκλα με τον Ταρζάν. .........Όλα τα γκομενάκια έξω και να τραβάν το μινι κάτω και δώστου να τεντώσει και να μην τεντώνει το ρημάδι...και να σε κοιτούν στα ματια να σου λένε ..''έλα να το τεντώσεις''.....
θα γινω Στρουθοκάμηλος . -
Ο Θυμιος καλα ειναι; Τι νεα του εχουμε;
-
Έγραψε ο Βill πριν 2 μέρες ότι επικοινώνησε και πήγαινε καλά.
-
Τι έπαθε ρε σεις?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Kαι κάποια στιγμή θα πάω στη ζούκλα με τον Ταρζάν. .........Όλα τα γκομενάκια έξω και να τραβάν το μινι κάτω και δώστου να τεντώσει και να μην τεντώνει το ρημάδι...και να σε κοιτούν στα ματια να σου λένε ..''έλα να το τεντώσεις''.....
θα γινω Στρουθοκάμηλος .Ειλικρινά σε ζηλεύω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι έπαθε ρε σεις?viewtopic.php?f=13&t=26747&start=1410#p2285230
-
Ωπ! Περαστικά του.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θα γινω Στρουθοκάμηλος .Ειλικρινά σε ζηλεύω...
παραλία Λευκο Πυργο κυκλοφορούσαν πολύ καλά ξανθια κομμάτια, ύψος 1.90
σιγουρα Ρωσίδες
ακόμη και στο ΙΚΕΑ χαμός γίνεται κάποιες μερες
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]