-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πωωω 200 αλογα και δεν θα χαλαει κιολας εεε;
Τα παραθυρα να τα στερεωσω με σπαγγο απο το πανω μερος;
Άσε που θα αποκτήσεις και μηχανολογικές γνώσεις.Θα μάθεις να αλλάζεις πολλαπλασιαστές με το ένα χέρι δεμένο, με τα μάτια κλειστά κτλ.
Καλά αυτό εγώ το κάνω και χωρίς να έχω VAG
Κανεις λαθος σπουδες παντως , τουλαχιστον θα ανοιξουν το επαγγελμα του μηχανικου
Καλά λες να περίμενα τα Vag για να τα μάθω αυτά
Θα γίνω μηχανικός στην VW.
Θα κολυμπάω στο χρήμα σε 2-3 χρόνια -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άσε που θα αποκτήσεις και μηχανολογικές γνώσεις.Θα μάθεις να αλλάζεις πολλαπλασιαστές με το ένα χέρι δεμένο, με τα μάτια κλειστά κτλ.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαφημίσεις πως έχεις εξουσιοδητημένο συνεργείο vag κύριε Ορέστη
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εντυπωσιακό
Πάει το άστρο το λαμπρό
κάτσε να δει ό Θωμάς ότι ο προβολέας της VW κρυβει το άστρο και θα γίνει εδω μέσα πόλεμος -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαφημίσεις πως έχεις εξουσιοδητημένο συνεργείο vag κύριε Ορέστη
-
Δεν σχολιαζω
-
Δεν σχολιαζωΚανει θαύματα τελικά ένα Dsg
-
Δεν σχολιαζω εις το τετραγωνο
-
Δεν σχολιαζω εις το τετραγωνοΜια και σε έπιασε το μαθηματικό σου μήπως μπορείς να μας αναλύσεις τι εστι συμμετοχηκότητα με μαθηματικούς τύπους(θέλω γωνίες μοίρες τα πάντα )
Μια και θα οδηγείς συμμετοχικό αυτοκίνητο σε λίγο καιρό -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν σχολιαζω εις το τετραγωνο
Μια και σε έπιασε το μαθηματικό σου μήπως μπορείς να μας αναλύσεις τι εστι συμμετοχηκότητα με μαθηματικούς τύπους(θέλω γωνίες μοίρες τα πάντα )
Για αυτα αλλος ειναι αρμοδιος . Δεν αναφερω ονοματα μην πεσουν τιποτα μηνυσεις , δυσκολοι καιροι για χασοδικες
-
Ειστε πολυ ειρωνες...
-
έχει νέα κυκλοφορία σήμερα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει νέα κυκλοφορία σήμεραΜην που πεις οτι θα πεταξεις τα χρηματα σου
-
φυσικά και όχι. όλο και κάποιο καλό παιδί θα τη βρει να μου στείλει το link
-
H Νικολεττα θα πρεπει να τα πάει αρκετά καλά σε σχέση με την ξινή
-
τα βορεια γονιδια ειναι καλυτερα..
-
εμένα μου κάνει εντύπωση πως όλο αυτό τον καιρό, που έχει ερθει παλι στην μόδα η παραγωγή τσοντών στην Ελλάδα δεν έχει εμφανιστεί καμιά άλλη εταιρία.... ...και το θεμα ειναι οτι της Σειρίνα ποιοτικά είναι σε σχέση με τις γαλλικες...ιδιαιτερα σε εκεινες που πρωταγωνιστει ο Ιαν Σκοτ
εχω στο μυαλό μου μερικά καλά σεναρια, κανενα καλό σκηνοθετη έχουμε εδώ πέρα?
θα κανουμε και ενα donation για να βγάλουμε καλού επιπέδου ελληνική τσόντα -
Αν ψαχνεται για παραγωγο, μολις τον βρηκατε . Φυσικα το καστινγκ στις γυναικες ηθοποιους θα το κανω εγω .
-
-
Σιγα τα αιματα, επιδοξοι Larry Flynt
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]