-
παρασκευη και 13
-
Παναίαμ!!!!!!!
Ουμάγκα θα γινω όπως το΄avatar σου........ -
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eννοείται φυσικά ότι θα έχουμε συναντήσεις στα derby . ......Θωμά ετοιμάσου......και ας ''τον πίνουμε''....... -
Ρε χαμενε πρεπει να βρεθω σε τζατζικοκατανοιξη!
-
αντε ποιος θα αναλαβει να οργανοσει συναντηση με ολα τα κομφορ (πιτογυρα κλπ ) συντομα?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
αντε ποιος θα αναλαβει να οργανοσει συναντηση με ολα τα κομφορ (πιτογυρα κλπ ) συντομα?Οταν ανεβω Αθηνα κυριος.
-
Καλα εσεις οι δυο ολο ανεβαινεται Αθηνα
-
Ακούγεται για ΠΙΝΤΟ στον ΠΑΝΑΙ.....θωμά......Ποιός θέλει μεταγραφή στον Παναιτωλικό?...............Εγώ,εγώ και εγώ.......Σιγα βρε παιδιά ...ένας ενας όλοι θα ΄.........προπληρωθείτε!.... ...
Εξω απο το γήπεδο δεν θα εχει λουκανικα παιδια αλλά ψητο αρνακι γάλακτος.Όλοι στο γηπεδο του Παναί την επόμενη χρονιά!!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ακούγεται για ΠΙΝΤΟ στον ΠΑΝΑΙ.....θωμά......Ποιός θέλει μεταγραφή στον Παναιτωλικό?...............Εγώ,εγώ και εγώ.......Σιγα βρε παιδιά ...ένας ενας όλοι θα ΄.........προπληρωθείτε!.... ...
Εξω απο το γήπεδο δεν θα εχει λουκανικα παιδια αλλά ψητο αρνακι γάλακτος.Όλοι στο γηπεδο του Παναί την επόμενη χρονιά!!!!Εχμ δεν μ'αρεσει το αρνακι , να βαλουν γουρνοπουλες .
-
Φλωρε.
-
ανεβηκα την αλλη φορα αυθημερον και περασα μια χαρα
τωρα θωμα εσυ ξερεις τα κατατοτοπια μπορεις να κανεις και μια ''ερευνα αγορας'' και να μας πεις που θα φαμε καλα αλλοστε δεν χρειαζετε να πας μακρια για την ερευνα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
:sorry: ανεβηκα την αλλη φορα αυθημερον και περασα μια χαρατωρα θωμα εσυ ξερεις τα κατατοτοπια μπορεις να κανεις και μια ''ερευνα αγορας'' και να μας πεις που θα φαμε καλα αλλοστε δεν χρειαζετε να πας μακρια για την ερευνα
Λες γαι τα κοψιδια ή για τα 'κοψιδια'....
-
και τα δυο
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13014
Αχ βρε τι τυχεράκηδες που είστε ώρες-ώρες.
Όνειρο ζωής. -
-
Για λίγο...
-
As always....
Ειμαι με αναστολη εξω...
-
Ολέ ολέ οοοοοοοοολέ.......πρωτάθλημα και άνοδο ολέ ολέ ολέ...........
Άντε και τον Μέσσι στην ομάδα..........Την επόμενη φορά Φουρταντο βάλε δύο unfair γκολ για να είσαι σίγουρος......Δεν ήξερες,δεν ρώταγες!!!!!
Και σε άλλα με υγεία να έχετε....... -
Πασχε, με τα μπανια που χεις κανει πρεπει να χεις στρωσει και γαμω τα ανοσοποιητικα παντως
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]