-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
D as in DoubleOnce every 6 years...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
D as in Double
Once every 6 years...
Αυτά είναι τα καλύτερα...αν το κάνεις κάθε χρόνο δεν έχει ουσία...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
pasxoοοοοΤι φωναζεις ρε?
Εχει καλεσμενους σημερα
Και εκει που ξεκινησε να του μαγειρευει,επρεπε να βρει μπακαλικο γιατι ειδε πως του τελειωσε το....
-
D as in Double
Once every 6 years...
Ναι κατανταει πολυ μονοτονο να διοργανωνεις φιεστα καθε χρονο...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
pasxoοοοο
Τι φωναζεις ρε?
Εχει καλεσμενους σημερα
Και εκει που ξεκινησε να του μαγειρευει,επρεπε να βρει μπακαλικο γιατι ειδε πως του τελειωσε το....
Και ο μπακαλιαρος
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
D as in Double
Once every 6 years...
Σκέψου και τα έξοδα...ΔΝΤ is watching you
-
D as in Double
Once every 6 years...
Σκέψου και τα έξοδα...ΔΝΤ is watching you
Ναι... Θα μας επιαναν για περιττες δαπανες σε περιοδο λιτοτητας....
-
Ποιά είναι η κοπέλα;
Youtube Video -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά είναι η κοπέλα;
Youtube VideoΧμμμ...
Μήπως είναι η Πούτση; -
Πάει ο πάσχος... Ρε συ, μην στεναχωριέσαι, ποδόσφαιρο είναι...
-
Ο Πάσχος πρέπει να είναι ο μόνος που στενοχωρήθηκε όσο εμείς...
'Δεν ξεξερώνω και τραγουδάω....
Αρειανάρα σ'αγαπάω...' -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
'Δεν ξεξερώνω
Αφού δεν ξεξερώνεις πάω πάσο...
-
Δεν πειράζει...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Πάσχος πρέπει να είναι ο μόνος που στενοχωρήθηκε όσο εμείς...'Δεν ξεξερώνω και τραγουδάω....
Αρειανάρα σ'αγαπάω...'Σωστοοςςς
-
Mονο το α ημιχρονο ειδα χτες γτ ειχα δουλεια.Ναι το πρωτο στο οποιο ο λετο επρεπε να εχει αποβληθει δυο φορες... Ας ειναι καλα ο συνδεσμιτης απ την κερκυρα... Εβαλαν διαιτητη σε τελικο κυπελλου εναν συνδεσμιτη του βαο,μεχρι εκει εφτασαν για να τα σηκωσουν φετος...
Παντως ειναι τουλαχιστον αστειο (αν οχι κατι πιο βαρυ) να βλεπω βαζελους να πανηγυριζουν νταμπλ... Θα μου πεις ξερουν οτι παλι πρωταθλημα θα παρουν το 2016 οποτε ας τους αφησουμε να το χαρουν τωρα που μπορουν,η στερηση ειναι κακο πραμα οταν ο χαρακτηρας σου εχει ΠΟΤΙΣΤΕΙ απ αυτο.. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την καλημέρα μου!!! Φρέσκα νέα σας έχω. Λίγο πριν μπεί το Ferry boat στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένας άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα. Όσα βαπόρια είναι εκεί κάνουν κύκλους έξω απο την είσοδο του λιμανιού μπάς και τον βρούν.Μιάς και τελικά... τέλος καλό όλα καλά ας γράψω και το παρασκήνιο.
Εκείνο το πρωινό είχα ραντεβού στο λιμάνι να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο στης 7 το πρωί. Πήγα στο λιμάνι αλλά δεν είδα το βαπόρι εκει. Πήρα τηλέφωνο τον πελάτη (είχα το κινητό του) ο οποίος μου είπε επι λέξη:
'Χίλια συγνώμη αγόρι μου αλλά τί να πώ τόση ατυχία δεν μου έχει ξανατύχει. Έχει πέσει κάποιος άνθρωπος στη θάλασσα και το βαπόρι (ΑΝΕΚ ΚΡΗΤΗ ΙΙ) κάνει κύκλους έξω απο το λιμάνι μπάς και τον βρούν. Όταν και μόνο όταν δω ότι έχουμε πλέον δέσει θα σε πάρω τηλέφωνο να έρθεις να πάρω το αμάξι γιατι μέχρι να δέσει το βαπόρι μπορει να πέσει κι άλλος μέσα στη θάλασα'Τελικά ο άνθρωπος που είχε πέσει στη θάλασσα βρέθηκε ζωντανός αν και απο ότι μου είπε ο πελάτης έφαγε πολύ ξύλο μέχρι να τον ανεβάσουν πάνω. Ήταν Ρουμάνος υπήκοος και ήθελε να αυτοκτονήσει και δεν ήθελε με τίποτα να ανέβει πάνω στο πλοίο. Έκανε σαν υστερικός και κόντεψε να αναποδογυρίσει τη βάρκα που κετάβασε το ΚΡΗΤΗ ΙΙ για να τον μαζέψει.
Τέλος καλό όλα καλά τελικά!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mονο το α ημιχρονο ειδα χτες γτ ειχα δουλεια.Ναι το πρωτο στο οποιο ο λετο επρεπε να εχει αποβληθει δυο φορες... Ας ειναι καλα ο συνδεσμιτης απ την κερκυρα... Εβαλαν διαιτητη σε τελικο κυπελλου εναν συνδεσμιτη του βαο,μεχρι εκει εφτασαν για να τα σηκωσουν φετος...
Παντως ειναι τουλαχιστον αστειο (αν οχι κατι πιο βαρυ) να βλεπω βαζελους να πανηγυριζουν νταμπλ... Θα μου πεις ξερουν οτι παλι πρωταθλημα θα παρουν το 2016 οποτε ας τους αφησουμε να το χαρουν τωρα που μπορουν,η στερηση ειναι κακο πραμα οταν ο χαρακτηρας σου εχει ΠΟΤΙΣΤΕΙ απ αυτο..Αλλο ενα trollαρισμα που προστιθεται στα 20.000 τρολαρισματα κοινωνικης προσφορας του πασχου
Πασχο αγορι μου δεν ξερω αν τοχεις παρει χαμπαρι αλλα ερχονται χρονια ανομβριας για καποιους -
Πασχάλη που είσαι βρε;
Θέλω δύο εισητήρια για τον αγώνα της Πανάχας στο Άργος... -
παρε 3 να πας με εναν στο υψος σου κι εναν πιο ψηλο...
-
Patrine μακριά!
Στέλιο μπες μσν ρε
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]