-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εμένα μου αρέσει πολύ η Όλγα!!!
Και όταν έλεγε 'βαθύ λαρύγγι' είχα ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της!!!Γιατί...;
-
Ελα ρε συ....! Εσυ τη βρισκεις με την Τρέμη, εγω με τοίχους....!! Γουστα ειναι αυτά...!
-
-
-
Κριμα το παιδακι...
-
Τι κριμα ακομα δεν εκλεισε τα 2 και θα πανηγυρίσει νταμπλ
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι κριμα ακομα δεν εκλεισε τα 2 και θα πανηγυρίσει νταμπλΜετα στα 22 θα ξαναπανηγυρισει οποτε ................
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι κριμα ακομα δεν εκλεισε τα 2 και θα πανηγυρίσει νταμπλ
Μετα στα 22 θα ξαναπανηγυρισει οποτε ................
......οπότε καλά έκανες και το τράβηξες βιντεο να έχει να το θυμάται μέχρι τότε.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
pasxo παρε μια αφιερωση απο τον γιο μουΝα τον χαιρεσαι!!!
Ειναι πανεμορφος
ευτυχως εμοιασε στην μαμα του
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
pasxo παρε μια αφιερωση απο τον γιο μου
Να τον χαιρεσαι!!! :
Ειναι πανεμορφος
Thanks
Ευτηχως που εσυ λες οτι εμοιασε στην μαμα του γιατι αλλοι λενε οτι μοιαζει στον γειτονα
-
... ψάχνω αθλητικά παπούτσια που έχουν φωτάκια στις φτέρνες ....
Σε rapidshare μέσω pm ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδω ημανε,απλα ειχα πολλα θυματα να κερασω και πολλες δουλειες... Εισαι κι ανορθογραφος βλεπω εκτος απο προβατο-βαζελος...δε μου λες οταν εχεις αυπνιες μετρας προβατακια-βαζελακια η μετρας τα πρωταθληματα του ΟΣΦΠειραιως και σε πιανει καταθλιψη που εχεις τα μισα;;;μουχαχαχαχαχαυγ:εχω αλλο θεμα να ασχολουμαι και να περνω την ωρα μου ευχαριστω γελωντας..
viewtopic.php?f=6&t=37634&start=0
οπως και το γκολφ στους κατασκευαστες που εχω βαρεθει να ανακλυπτω τι καινουριο προβλημα μπορει να εχεις με ενα...γκολφ..και να το πληρωσε και 20τοσες χιλιδες ευρω....ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εσύ με τα μέσα-έξω στα συνεργεία και τις μετατροπές και τους τόνους λάδι που έχεις αλλάξει πόσα έχεις πληρώσει?
-
Αφιερωμένο θερμά στον citrovag και τον pasxo από τον δικό μου γυιό!!!
Youtube Video -
καλά....βλέπω ο προσυλητισμός πάει σύννεφο!!!
Γιατί όμως ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους οπαδούς???
Παιδιά...πρέπει να αποκτήσετε κι αλλους απογόνους! -
(Πριν από λίγο...)
Φουλάρω (58 € !! ) στο ΕΛΙΝ, που έχω πάει δεκάδες φορές. Παίρνω αποδειξούλα και την κάνω ΚΥΡΙΟΣ !!
Ο υπάλληλος ΕΥΤΥΧΩΣ με πρόλαβε, κάνοντας το 100άρι του μήνα, στο κόκκινο φανάρι που περίμενα παρακάτω και μόλις μου λέει τι έγινε, μένω παγωτό, τον πληρώνω στον δρόμο ( ) και κάνω έναν γύρο το τετράγωνο για να πάρω ρέστα, ζητώντας 100 φορές συγγνώμη. Ευτυχώς που με ξέρουν οι καημένοι...
Και είμαι ακόμη 37 ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(Πριν από λίγο...)
Φουλάρω (58 € !! ) στο ΕΛΙΝ, που έχω πάει δεκάδες φορές. Παίρνω αποδειξούλα και την κάνω ΚΥΡΙΟΣ !!
Ο υπάλληλος ΕΥΤΥΧΩΣ με πρόλαβε, κάνοντας το 100άρι του μήνα, στο κόκκινο φανάρι που περίμενα παρακάτω και μόλις μου λέει τι έγινε, μένω παγωτό, τον πληρώνω στον δρόμο ( ) και κάνω έναν γύρο το τετράγωνο για να πάρω ρέστα, ζητώντας 100 φορές συγγνώμη. Ευτυχώς που με ξέρουν οι καημένοι...
Και είμαι ακόμη 37 ...Εχεις λαλησει με τις τιμες
-
μουδιασμένο το clasico ως τώρα...πολύ άγχος
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
μουδιασμένο το clasico ως τώρα...πολύ άγχοςΜουφα τελειως και ειδικα απο την πλευρα της ρεαλ που δεν υπηρχε στο γηπεδο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
pasxo παρε μια αφιερωση απο τον γιο μου
Να τον χαιρεσαι!!!
Ειναι πανεμορφος
Καλα το παιδι ειναι παναθηναικος και σιτροενακιας απο τα γεννοφασκια του.. Θα πηξει στις γυναικες οταν μεγαλωσει στανταρ.. Και εχει και ενα χαμογελο
Να χαιρεσαι κι εσυ το πιτσιρικο σου Πατρινε!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να χαιρεσαι κι εσυ το πιτσιρικο σου Πατρινε!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]