-
Δεν είναι δυσκοιλιότητα, είναι επιλεκτική ευαισθησία, πολύ άσχημο και αθεράπευτο αυτοάνοσο...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Προτιμητεα η δυσκοιλιοτητα απο τη διαλεκτικη επιπεδου διαρροιας...
Δεν ειμαι δικηγορος του Αντωνη, θα εγραφα το ιδιο για οποιονδηποτε.
-
Και αν αύριο αποχωρήσει ο ΧΛ να υποθέσω δεν θα ξαναποσταρεις τπτ για αυτόν έτσι;
Ιδιαίτερα αν αφορά γκομενοσυζητηση. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Και αν αύριο αποχωρήσει ο ΧΛ να υποθέσω δεν θα ξαναποσταρεις τπτ για αυτόν έτσι;
Ιδιαίτερα αν αφορά γκομενοσυζητηση.Πολυ σωστα υποθετεις.
Επισης, αν αρχισουν κουβεντουλες για οποιο θεμα χωρις να μπορει ο ιδιος να τς αντικρουσει, θα κανω το ιδιο που κανω τωρα. Και για εσενα το ιδιο. -
Όχι να χαρείς, όχι άλλο πολιτικαλικορρεκτνες, μπορείς να μου ρίξεις ΌΣΟ δούλεμα θες (και συ και όποιος άλλος) εείμαι δεν είμαι στο φόρουμ.
Είδαμε και τον Κωστάκη τον Καραμανλή που δεν τον κακολογουμε τώρα που αποχώρησε και σε κάνα 2 χρόνιαθα θθεωρείται πανσοφος γκουρού. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όχι να χαρείς, όχι άλλο πολιτικαλικορρεκτνες, μπορείς να μου ρίξεις ΌΣΟ δούλεμα θες (και συ και όποιος άλλος) εείμαι δεν είμαι στο φόρουμ.
Είδαμε και τον Κωστάκη τον Καραμανλή που δεν τον κακολογουμε τώρα που αποχώρησε και σε κάνα 2 χρόνιαθα θθεωρείται πανσοφος γκουρού.Political correctness? Εγω? Καποιο λαθος κανεις.
Μπορω να σου ριξω οσο δουλεμα θελω (εγω και οποιος αλλος) με την προϋποθεση να μπορεις να απαντησεις και να ανταποδωσεις ισως. Μονο ετσι εχει νοημα.
Το αντιθετο, αυτο που γινεται εδω, ειναι στο επιπεδο Ελληνικης ταινιας του 50, [φακιολι - φασολακια στην ποδια - κουτσομπολια στην εσωτερικη αυλη] για το νοικαρη που εφυγε και την 'παστρικιά' του.
-
-
ναι γιατί όταν ήταν εδώ μέσα δεν έπεφτε δούλεμα....
άσε που οι περισσότεροι που τον δουλεύαν θέλουν να βγει το ban. -
Αυτό το καϊνάρι http://disqus.com/prosopikos/ πως θα το κάνουμε μεταγραφή στο φόρουμ;
-
Εδωτονειναι:
Εμενα να μου δωσεις ενα αμαξι και σε 3-4 λεπτα μπορω να σου πω ακριβως ποσα χλμ εχουν πανω τα ελαστικα, τη μαρκα και τη χρονια κατασκευης.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εδωτονειναι:Εμενα να μου δωσεις ενα αμαξι και σε 3-4 λεπτα μπορω να σου πω ακριβως ποσα χλμ εχουν πανω τα ελαστικα, τη μαρκα και τη χρονια κατασκευης.
Πρόλαβαν και έδωσαν το 'μεγάλος τιμονιέρης ' στον Μάο αλλιώς ήταν δικός του ο τίτλος.
-
Εχω αγορασει δευτερο κινητο μονο και μονο για να εχω καλη front camera οταν τραβαω selfie. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι, το selfie ειναι τροπος εκφρασης και παραλληλα η μεγαλυτερη επανασταση της τελευταιας δεκαετιας μαζι με το iphone.
Και εμείς κοιμόμαστε αντί να επαναστατούμε
-
Ωραίο τρολλ το τυπόνι
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Έχεις τόσα τρολλ εδώ μέσα θες κι άλλα;
-
Ειχα βρει και έναν άλλο που έγραφε στο Πρωτο Θεμα για εξωγήινους κλπ σχετικα με το Μαλαισιανο αεροπλάνο αλλά δεν θυμάμαι το 'ονομά ' του.
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έχεις τόσα τρολλ εδώ μέσα θες κι άλλα; -
Καφετερια-pub στην Γλυφαδα για να δει καποιος αγωνα μπασκετ;(Κατα προτιμηση να μην ειναι τεκές)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καφετερια-pub στην Γλυφαδα για να δει καποιος αγωνα μπασκετ;(Κατα προτιμηση να μην ειναι τεκές)Για σήμερα;Το δείχνει η ΔΤ .
-
Το αφήνω εδώ:
-
Mολις έπαιξε στον ΑΝΤ1 διαφήμιση ΟΤΕ ΤV για αγωνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ ΠΑΟΚ για κύπελο που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου!!!
-
Time traveller ο ΟΤΕ !
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]