-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Η Μερκελ μας καλει με sms για δουλεια πανω....
Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα εγω!Για που?
-
Για την πατριδα της Μπι Εμ ΝταμπλιγιουΜεχρι τωρα απο 3 ανθρωπους εχω ακουσει μεταναστευση.Ο ενας θελει Αυστραλια και ο αλλος Αμερικα...Τι να σου πω αμα βγαζεις καλυτερα λεφτα εκει καλο θα ηταν να πας.
-
Οχι απλα θελω να πω και γω την ατακα 'Εγω ειμαι πιο Ελληνας απο σας που ειστε στην Ελλαδα!!!'Χτες τσακονομουν με εναν shqiptari επειδη αυτος υποστηριζει μπερισα και εγω τον ραμα.Μονο που δεν πιαστηκαμε...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οχι απλα θελω να πω και γω την ατακα 'Εγω ειμαι πιο Ελληνας απο σας που ειστε στην Ελλαδα!!!'
Χτες τσακονομουν με εναν **shqiptari **επειδη αυτος υποστηριζει μπερισα και εγω τον ραμα.Μονο που δεν πιαστηκαμε...
what the fuck is that?
ΥΓ:Σεκιούριτι = Secuirity?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Οχι απλα θελω να πω και γω την ατακα 'Εγω ειμαι πιο Ελληνας απο σας που ειστε στην Ελλαδα!!!'
Χτες τσακονομουν με εναν **shqiptari **επειδη αυτος υποστηριζει μπερισα και εγω τον ραμα.Μονο που δεν πιαστηκαμε...
what the f**k is that?
ΥΓ:Σεκιούριτι = Secuirity?
Shqiptar=Αλβανος στα Αλβανικα...Ελεγα μπας και το ξερατε...
-
Α τοοοοοσο καλα!
Τι να πω, δεν εχω αποψη για το θεμα!Ο ενας ειναι που κλεβει και λεει καναμε και καναμε δηλαδη ο μπερισας και ο ραμα σαν δημαρχος των Τιρανων πολυ απλα εκανε την πολη τζαμι!Αμα πηγαινες Τιρανα το 2000 πολυ απλα ηταν τσιμεντουπολη με απαισιους δρομους.Τωρα εχει γινει πολυ ωραια!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
παρα-είσαι 'μπροστά'...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
παρα-είσαι 'μπροστά'...
-
Γιαυτο και δεν προκειται να μπουν στην Ευρωπαϊκη ενωση....
-
...και οι Τουρκοι ακομα τις γυναικες τις θεωρουν αντικειμενα αλλα ενωση θα δουν μαλλον!!!Τεσπα αυτα ειναι συζητησεις με μπυριτσα και ξυροκαρπιο...ανοιγουμε μεγαλο θεμα!
Who needs a beer?
-
Μια Αμστελ σε μενα και μαζι πατατακια και ποτηρι παγωμενο!Heineken παντα η μπυρα. Μου ερχεται να παω να παραβιασω κανα σουπερμαρκετ και να αραξω κατω στο λιμανι και να πιω τσιποτις..
-
αμα πατε σε κανα σουπερ μαρκετ εχει κατι φθηνες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αμα πατε σε κανα σουπερ μαρκετ εχει κατι φθηνες.Στα dia εχει κατι φτηνες Γερμανικες. Και ειναι ωραιες μπυρες αλλα ειναι ψιλοελαφριες.
-
Α μπα και πως πηγαιναν κατω?
-
-
Οποιος θελει μπυροκατανοιξη ας κερασει τις μπυρες...
-
βασικα δεν πινω πολυ μπυρα,οχι οτι δεν μπορω ,γιατι φουσκωνω.
-
Η κοιλια ειναι γοητια λενε οι γυναικες!
Για παρηγοριά στον άρρωστο το λένε
-
Οποιος ζαλιστει πρωτος κερναει ετσι κι αλλιως....γτ οι υπολοιποι θα του παρουν τα λεφτα και θα πληρωσουν!Θες να πεταχτω μηπως μεχρι Αιγιο να σε βγαλω νοκ αουτ και να γυρισω με....τα ποδια?
Υπαρχει και λεωφορειο...
ΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η κοιλια ειναι γοητια λενε οι γυναικες!
Για παρηγοριά στον άρρωστο το λένε
Εγω ειμαι ενα αγορι ολο γοητεια...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]