-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλα καθεστε εδω και δεν ειστε στο τοπικο με τα ζωα? Εκει ειναι ο χαβαλες τωραΚαλα με τον Πιπινο ειναι παλια η κολωνια οπως θυμασαι εσυ.. Ας πλακωθει και κανας αλλος μαζι του..Εχει σπασει ολα τα κοντερ τσακωμου ο τυπος..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα καθεστε εδω και δεν ειστε στο τοπικο με τα ζωα? Εκει ειναι ο χαβαλες τωρα
Καλα με τον Πιπινο ειναι παλια η κολωνια οπως θυμασαι εσυ.. Ας πλακωθει και κανας αλλος μαζι του..Εχει σπασει ολα τα κοντερ τσακωμου ο τυπος..
Θα ξεχασω τα ωραια που ανεφερε με τα πιστολια? Αυτα ειναι ιστορικες στιγμες κριμα που λογοκριθηκαν
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλα καθεστε εδω και δεν ειστε στο τοπικο με τα ζωα? Εκει ειναι ο χαβαλες τωρα
Καλα με τον Πιπινο ειναι παλια η κολωνια οπως θυμασαι εσυ.. Ας πλακωθει και κανας αλλος μαζι του..Εχει σπασει ολα τα κοντερ τσακωμου ο τυπος..
Θα ξεχασω τα ωραια που ανεφερε με τα πιστολια? Αυτα ειναι ιστορικες στιγμες κριμα που λογοκριθηκαν
Κριμα που οι μοντς διεγραψαν τη δημοσιευση θες να πεις..επρεπε να υπαρχει αυτο..
-
Αυτο ηθελα να πω. Δεν πειραζει προχωραμε μπροστα. Μην χαλιεσαι γαι τον καθενα δεν αξιζει. Η Ζαχαρενια σου αξιζει παραπανω Και εγω εχω ενοχληθει με τι παπαριες που γραφει αλλα δεν ασχολουμαι. Που δεν πιανει μελανι? Δωσε............
-
Ρε κων5 κλεισε το στομα στο αλλο θεμα...θα μπει καμια..βουρτσα..(αλλο που δε θες μπανταβιαρη μου εσυ... )
-
-
viewtopic.php?f=5&t=43902&start=375#p1911525
-
Πνευματωδες τουλαχιστον.. Πως και δεν εισαι χαλκιδικη να σκορπας τα πετρολοδολαρα σου;Μηπως σε τσακωσε κι εσενα ο σδος μετα τον ρατανπλαν με την πισινα του που σκεπαζε με μηχανοκινητη τεντα;
-
Κρίση
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Youtube VideoΕμεις θα τα παμε πολυ καλα, αν συνεχισεις με τετοια!
Δωσε κλαρινο στο λαο.... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εμεις θα τα παμε πολυ καλα, αν συνεχισεις με τετοια!
Δωσε κλαρινο στο λαο....Καμια μαντιναδα?
http://www.youtube.com/watch?v=IPJpqRm7 ... s3Ja5_xftU
-
Οχι με τιποτα, δεν ειναι του γουστου μου!
Ο καθε τοπος εχει τα δικα του καλα... -
Ετσι παει!
-
Εχει παρει το ματι σου εκει γυρο κανα πανηγυρι προσφατα???
Λεω να πεταχτω και φετος να δουμε λιγο κλαρινο!Σφυζουν απο τετοια τα χωρια στην Αχαια!
-
Κατι θα γινει.Ειχαμε πριν καμποσες μερες.
-
Εεεεε, ετσι κανουν? Απο δω και περα θελω να μου χεις ολοκληρο προγραμμα και send με πμ στα καπακια!!!
-
Κατσε θα μαθω το απογευμα που θα βγω να σου δωσω το προγραμμα.
-
Αυτος εισαι!
-
Εμ τι παιζουμε τωρα?
-
Με εχεμυθεια παντα!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]