-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:ysterical:Φαντασου ως εχουν τρομαξει τα VAG
-
συμβαινει σε vag συχνα
-
http://www.samar.pl/__/3/3.a/64048/Skod ... cale=en_EN
Skoda tops Auto Bild ranking with five category wins
Jul 27, 2011 10:15:00 AM
SkodaSkoda has won an Auto Bild ranking with five category wins among all non-German brands currently offering their products in the German auto market. Crucially, Skoda’s Fabia and Octavia are the two most-successful imported models in sales terms in Germany, too.
In its 29/2011 edition, Germany’s motoring weekly Auto Bild released a list of what it says are currently the best all-around models by imported brands offered in the German auto market. The ranking covers nine different vehicle segments and takes into account the scores awarded to the individual models in various comparison tests run by Auto Bild.Accordingly, Skoda claimed as many as five category wins with the following models:
- Skoda Fabia: 321 points (top-ranked supermini)
- Skoda Octavia: 356 points (top-ranked compact car)
- Skoda Superb: 367 points (top-ranked mid-sized car)
- Skoda Roomster: 325 points (top-ranked passenger car with van derivative)
- Skoda Yeti: 364 points (top-ranked SUV model)
Interestingly, four of the five Skoda models listed above are also the top-selling products in their corresponding market sectors in Germany, with German brand models taken out of the equation. Accordingly, these are the Fabia, with 21,090 units registered in the January-May period, the Octavia with 18,992 units, the Superb with 7,320 units, and the Roomster with 5,140 units.
Auto Bild says there were over 1,334,000 new cars registered in Germany in the year-to-May period (+13.1%), with non-German brands securing a combined market share of some 36%. Among these, Skoda was the top-ranked player with a 12.6% share.
κοινως το ΟΚΤΑΒΙΑ ειναι το καλυτερο 'ξενο' αυτοκινητο απο πλευρας πωλησεων στην κατηγορια του....
οπως και τα αδελφακια του στις αλλες...
αλλα εχει ενδιαφερον...
36% ειναι τα ξενα αυτοκινητα στην Γερμανια, 12% τα Σκοντα που και αυτα ειναι ιδιοκτησια VAG!!!
-
Ειναι αληθεια οτι στην Γερμανια η Skoda ειναι η μαρκα με το υψηλότερο ποσοστό πωλήσεων (εκτος των γερμανικών).
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Ειναι αληθεια οτι στην Γερμανια η Skoda ειναι η μαρκα με το υψηλότερο ποσοστό πωλήσεων (εκτος των γερμανικών).αυτή την θέση, αν δεν απατώμαι την είχε για αρκετά χρόνια η ρενω. Η σκόντα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ανήκει στο vag γκρουπ και μοιράζεται πλατφόρμες μαζί του, οπότε έγινε εύκολα αποδεκτή στην γερμανική αγορά!
-
καλό χειμώνα παιδιά !! Γυρίσαμε
-
μια αφελης; διαπιστωση....
ειναι τα φτερα της Οκταβια** πλαστικα **ή μου φαινεται εμενα στην αφη και τον ηχο;;
καθως δεν μου δινουν την εντυπωση λαμαρινας....γιατι καρμπον δεν το κοβω να ειναι...
-
Και αμα ειναι ;
-
To Oκτάβια καρμπόν?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αμα ειναι ;σιγα τα ωα...
μιλαμε απο φιλολογικο ενδιαφερον και εσυ ρε...αμεσως να με προγκηξεις....
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
To Oκτάβια καρμπόν?τι να εγραφα ρε φιλαρακι ..κραμα τιτανιου;;;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Και αμα ειναι ;
σιγα τα ωα...
Oχι βρε συ!Ουτε κατα διάνοια!
Απλα δεν ειναι κατι το τρομερο ή πρωτοποριακο,η ρενο βαζει αρκετα χρονια πλαστικα φτερα.Αλλοι βαζουν πλαστικες πισω πορτες ,τιπο και ξαντια αν θυμαμαι καλα.Δεν σκουριαζουν κιολας -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αμα ειναι ;
σιγα τα ωα...
Απλα δεν ειναι κατι το τρομερο ή πρωτοποριακο,η ρενο βαζει αρκετα χρονια πλαστικα φτερα.Αλλοι βαζουν πλαστικες πισω πορτες ,τιπο και ξαντια αν θυμαμαι καλα.Δεν σκουριαζουν κιολαςναι βρε..
απλως αργησα να το διαπιστωσω ο στοκος και μου φανηκε παραξενο σε σχεση με το καντετακι μου ή το Λαντα του γειτονα που εχει λαμαρινα παχους καταλληλο για αρμα μαχης
-
Και αμα ειναι ;
σιγα τα ωα...
Απλα δεν ειναι κατι το τρομερο ή πρωτοποριακο,η ρενο βαζει αρκετα χρονια πλαστικα φτερα.Αλλοι βαζουν πλαστικες πισω πορτες ,τιπο και ξαντια αν θυμαμαι καλα.Δεν σκουριαζουν κιολαςναι βρε..
απλως αργησα να το διαπιστωσω ο στοκος και μου φανηκε παραξενο σε σχεση με το καντετακι μου ή το Λαντα του γειτονα που εχει λαμαρινα παχους καταλληλο για αρμα μαχης
A ναι μωρέ είναι οι κατασκευές εκείνες που είχαν πάρει 25 αστέρια στην παθητική ασφάλεια!!!
-
Ουτε που το εχω παρατηρησει ποτε μου...
Εννοεις τα φτερα πανω απο τις μπροστινες ροδες ή τα φτερα του καπω που μενουν σταθερα; (τι φαντασμαγορια κι αυτο; Να μην ανεβαινει ολοκληρο ) -
μια αφελης; διαπιστωση....ειναι τα φτερα της Οκταβια** πλαστικα **ή μου φαινεται εμενα στην αφη και τον ηχο;;
καθως δεν μου δινουν την εντυπωση λαμαρινας....γιατι καρμπον δεν το κοβω να ειναι...
Λαμαρινα ειναι
-
Πριν 2 μηνες βαλαμε συστημα Bluetooth στο Octavia.. Ειναι της Parrot και μπορω να πω οτι δουλευει αρκετα καλα. Ο ηχος μεταδιδεται απο τα ηχεια και ειναι και αρκετα καλος... Το μονο που δε μ'αρεσε οτι απο τη θεση του οδηγου η οθονη δεν φαινεται καλα και επιπλεον οτι το συστημα.... ειναι aftermarket...
Να και καποιες φωτογραφιες..
-
αυτη η ποιοτητα στα πατακια ειναι ικανη να κολλησει ολη την χλωριδα πανω της. Και να μην βγαινει με τιποτα...!!
καλυτερα ειναι να βαλεις (καλης ποιοτητας) λαστιχενια. βρωμιζουν δυσκολοτερα και καθαριζονται με την μια.. -
Τα λαστιχιενια της Skoda κανουν περιπου 45 ευρω και ειναι αψογα. Επισης δεν μυριζουν καθολου οπως κατι αλλα after market.
Octavia 5