-
Εγω θα του ευχηθω απο κοντα του παλιοτσιγκουνη ..... ακου να το παρει ΝΤΙΖΕΛ !!!
-
Σας ευχαριστώ όλους
-
Καλοταξιδο Aris07!!!
Εμεις χθες φτασαμε τα 33333 χλμ.
Ερωτηση: Εχει βαλει κανεις φιμε μεμβρανες? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοταξιδο Aris07!!!
Ερωτηση: Εχει βαλει κανεις φιμε μεμβρανες?Εγω
-
Αρη καλορίζικο. Εκπληκτικό αυτοκίνητο και να είναι καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο Ειναι και ντηζελ οποτε ΕΞΑΙΡΕΤΗ επιλογη! Ευγε
-
α.. θελουμε και φωτο.....
-
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους
Φωτο οσονούπω...
Και μια ερώτηση..όταν ζεσταίνεται μυρίζει,πολύ όμως
Δεν είναι μυρωδιά καυσίμου (αφου μυρίζει ακόμα και αφου το σβήσω),ούτε καταλύτη νομίζω,στην αντιπροσωπεία μου είπαν να περιμένω λίγες μέρες γιατί μάλλον είναι τα κεριά της μηχανής -
Ισχυει αυτο που σου ειπαν, εφοσων ερχεται απο τον χωρο της μηχανης. Αυτο μου ειχε συμβει στο passat. Στην octavia λιγότερο. Μαλλον παιζουν σημαντικο ρολο οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριου.
-
Μακάρι να ισχύει
Το μόνο που φοβάμαι είναι καμμιά αστοχία δίσκου..αλλά σε λίγες μέρες θα φανεί -
Αυτο το κανει αν καποια στιγμη ζοριστει ο δισκος, βγαζει μια βρωμα εντονη 'σαν ψαριλα' που μπορει να κανει μερες να φυγει.
-
Καλοταξιδο Aris07!!!
Ερωτηση: Εχει βαλει κανεις φιμε μεμβρανες?και εγώ !!!
-
Γιαννη 33.000 Km ???? ή για το φιμε το ειπες?
-
Ολα τα diesel εχουν προβληματικο δισκο και μυριζει συνεχεια κατι σαν καμμενη σβουνια αγελαδας ..... δυστυχως δε μπορουμε να τα εχουμε ολα (και οικονομια στο καυσιμο και αρωματισμενο αερα ....)
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλοταξιδο Aris07!!!
Οσοι εχετε βαλει εχετε δει διαφορα?
Ψηνω τον πατερα μου να τις βαλουμε γιατι ειναι ανθρακι το αυτοκινητο κι αυτες τις μερες δυσκολευεσαι να κατσεις μεσα.. -
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Γιαννη 33.000 Km ???? ή για το φιμε το ειπες?για τα φιμέ λέω Αλέξη..
Από χλμ ...ντρέπομαι να πω... -
Καλοταξιδο Aris07!!!
Οσοι εχετε βαλει εχετε δει διαφορα?
Ψηνω τον πατερα μου να τις βαλουμε γιατι ειναι ανθρακι το αυτοκινητο κι αυτες τις μερες δυσκολευεσαι να κατσεις μεσα..ασυζητητί να βάλεις!!!!!
πέρα από το θέμα ομορφιάς , θα δεις μεγάλη διαφορά στην ζέστη..
αρκει να κάνεις ένα πείραμα , βρες ένα αυτ/το φίλου σου που να έχει βάλει και βάλε το χέρι σου στην εμπρός αριστερή κολώνα του αυτ/του , δηλαδή το μισό χέρι να το βλέπει ο ήλιος από το παρ μπριζ (το οποίο προφανώς δεν θα έχει φιμέ..) και το άλλο μισό να το βλέπει ο ήλιος από το παράθυρο του οδηγού..
Αυτό και μόνο θα σε πείσει...
Υπάρχουν πλέον πολλά μαγαζιά που βάζουν φιμέ , φρόντισε να πας σε ένα επώνυμο που να σου δίνει και εγγύηση εφ' όρου ζωής, όπως έκανα εγώ..
τιμή υπολόγιζε (χωρίς την έκπτωση 220 €) -
Μωρε εχω βαλει φιμε στο Fiesta μου (αλλα εκει εχω κανει την πατεντα να βαλω μαυρα πισω και διαφανα μπροστα και ετσι η διαφορα που εχω δει ειναι καπως μικρη) και πραγματι δειχνουν ωραια
200 € ε? Μαλλον θα γινουν ενα ωραιοτατο δωρακι για τα γενεθλια του πατερα μου... τον Οκτωβρη
Παντως οσον αφορα τον κλιματισμο, αυτος του Octavia παγωνει κι αυτος του Fiesta μειωνει καπως τη ζεστη
Μωρε καλα το λεω εγω χιλιομετροφαγο αυτο το αυτοκινητο -
Focusman, πήγαινε μια βόλτα από το συνεργείο. Ίσως χρειάζεσαι συμπλήρωμα υγρών στο Fiesta...
-
Τι υγρο χρειαζεται συμπληρωμα?
Octavia 5