-
Ο χρήστης Sot78 έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο στη Βιαμάρ για να πάω για το πρώτο σέρβις. Το αυτοκίνητο το έχω έναν χρόνο και έχει κάνει 10.000 χλμ. Μου είπαν τηλεφωνικώς ότι θα κοστίσει 170 ευρώ. Εμένα μου φάνηκαν πολλά, έχει κανείς καμιά ιδέα ή κάνω λάθος;Τότε έπρεπε να αγοράσεις Peugeot.
Εκεί να δεις χρεώσεις!!!! -
Μα για πρώτο σέρβις μου φαίνονται πολλά, μπορεί να κάνω και λάθος...
-
Ο χρήστης Sot78 έγραψε:
Μα για πρώτο σέρβις μου φαίνονται πολλά, μπορεί να κάνω και λάθος...Όχι πολλά.Πάρα πολλά είναι
Εγώ για το πρώτο στα 10000 πλήρωσα 70 -
Αν μιλάμε για λαδάκια μόνο, ε, ναι είναι πολλά! Αν μιλάμε για περισσότερα και στη Bιαμάρ, υπερβολικά πολλά δεν ειναι! Να δεχτώ λίγο τσιμπιμένα, ίσως.
-
Από ό,τι κατάλαβα, δεν είνια μόνο τα λάδια, αλλά και φίλτρα γύρης, κλιματιστικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Θα σας πω όταν πάω τι ακριβώς
-
Σόρρυ για το άσχετο, αλλά ενδιαφέρεται κανείς ή ξερει κάποιον να εδιαφέρεται για Felicia για ανταλλακτικά?
Το αμάξι είναι ολόκληρο και πλέον δε χρησιμοποιείται. Αν ξέρει κανείς κάτι ......ΤHANK YOU! -
Ο χρήστης Sot78 έγραψε:
Από ό,τι κατάλαβα, δεν είνια μόνο τα λάδια, αλλά και φίλτρα γύρης, κλιματιστικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Θα σας πω όταν πάω τι ακριβώςε όχι και τόσο νωρίς φίλτρο γύρης ρε Σωτήρη , εκεί είναι που μας ποιάνουν κότσο..
Τα απολύτως απαραίτητα σε αυτά τα χλμ.. λάδια και φίλτρα... -
υπαρχει τροπος συνεχους κυλισης των πληροφοριων στην οθονη χωρις να χρειαζεται να παταω καθε φορα το κουμπι στο τιμονι;;
πχ ανα 10 δευτερα να μου βαζει ταχυτητα, καταναλωση, ακτινα δρασης κτλ...
-
Δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο..
Σημερα τοποθετησαμε και Bluetooth στο Octavia μας (Οποτε εμπαινα και το οδηγουσα δεν μπορουσα να σηκωσω τηλεφωνο λογω συνηθειας με το δικο μου Blublu ) Δεν ειναι το εργοστασιακο.. Ειναι της Parrot και ειναι 'δωρο' της εταιριας..
Δεν το εχω δει ακομα, αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι αντιαισθητικουλι -
επειδη εμεις οι οκταβιακηδες ειμαστε κουλ τυποι...
αφιερωμενο σε ολους τους εραστες της τσεχας...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο..Σημερα τοποθετησαμε και Bluetooth στο Octavia μας (Οποτε εμπαινα και το οδηγουσα δεν μπορουσα να σηκωσω τηλεφωνο λογω συνηθειας με το δικο μου Blublu ) Δεν ειναι το εργοστασιακο.. Ειναι της Parrot και ειναι 'δωρο' της εταιριας..
Δεν το εχω δει ακομα, αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι αντιαισθητικουλιμπορείς να βάλεις φωτό?
Πόσο κόστισε? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σημερα τοποθετησαμε και Bluetooth στο Octavia μας (Οποτε εμπαινα και το οδηγουσα δεν μπορουσα να σηκωσω τηλεφωνο λογω συνηθειας με το δικο μου Blublu ) Δεν ειναι το εργοστασιακο.. Ειναι της Parrot και ειναι 'δωρο' της εταιριας..
Δεν το εχω δει ακομα, αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι αντιαισθητικουλιΓιώργο να σε απασχολήσει καλύτερα η ευκολία του και η λειτουργικότητα που θα προσφέρει και όχι η αισθητική του!
-
ωραιο το τραγουδακι !!
-
απο το κοντερ εχετε κοιταξει ποση διαφορα εχει σε σχεση με το GPS;;;
σε πανω απο 165-170 εχει διαφορα 8-10 χλμ...προς ανω...
δηλαδη οταν πχ ελεγε 'υποθετικα' 217...το μηχανακι εγραφε 209..
το 10αρι ηταν σε αποτομη εναλλαγη και αργουσε το GPS να ανταποκριθει...(μιλαμε για ενα δυο δευτερα) -
Τελικά δεν ξέρω πως αλλά η εβδομάδα κατασκευής απο 32η έγινε 22η ..αρα παραλαμβάνω μάλλον μέχρι μέσα Ιουλίου
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Τελικά δεν ξέρω πως αλλά η εβδομάδα κατασκευής απο 32η έγινε 22η ..αρα παραλαμβάνω μάλλον μέχρι μέσα Ιουλίουαντε, με το καλο!!!
ρε παιδια, επειδη σημερα μου αναψε η ενδειξη EPC, γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο???
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Τελικά δεν ξέρω πως αλλά η εβδομάδα κατασκευής απο 32η έγινε 22η ..αρα παραλαμβάνω μάλλον μέχρι μέσα Ιουλίου
αντε, με το καλο!!!
ρε παιδια, επειδη σημερα μου αναψε η ενδειξη EPC, γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο???
Ναι
Συνεργείο σημαίνει
Αν θυμάμαι καλά από το Golf(το έχουν όλα τα Vag αυτό) κάτι παίζει με τον κινητήρα αν και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω
Πήγαινε σ' ένα συνεργείο να το πριζώσουν και να σου πουν -
Όχι απαραίτητα συνεργείο. Μην αγχώνεσαι. Εϊναι το λαμπάκι ελέγχου καυσαερίων το οποίο το πιθανότερο είναι να αναψε λόγω κακής ποιότητας βενζίνης. Όμως καλό είναι να πας σε συνεργείο με διαγνωστικό να δούνε τί σφάλμα κατέγραψε. Ένιωσες να πέφτει η απόδοση του; Τι μοντέλο είναι; FSi, ΤSI ;;
Αν δεν είναι από κακής ποιότητας καύσιμο, θα είναι κάποιος αισθητήρας τότε.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Όχι απαραίτητα συνεργείο. Μην αγχώνεσαι. Εϊναι το λαμπάκι ελέγχου καυσαερίων το οποίο το πιθανότερο είναι να αναψε λόγω κακής ποιότητας βενζίνης. Όμως καλό είναι να πας σε συνεργείο με διαγνωστικό να δούνε τί σφάλμα κατέγραψε. Ένιωσες να πέφτει η απόδοση του; Τι μοντέλο είναι; FSi, ΤSI ;;Αν δεν είναι από κακής ποιότητας καύσιμο, θα είναι κάποιος αισθητήρας τότε.
ειναι fabia 1.2 κυβικα του 2005 !! στην αποδοση δεν εχει μεγαλη διαφορα, δεν νομιζω οτι επεσε, αλλα ανεβοκατεβαζει ωρες-ωρες στροφες σαν τρελο!!! δηλαδη απο 900 στροφες στο ρελαντι πηγαινει 1.500 και ξανακατεβαινει!!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
αντε, με το καλο!!!
Ναι
Συνεργείο σημαίνει
Αν θυμάμαι καλά από το Golf(το έχουν όλα τα Vag αυτό) κάτι παίζει με τον κινητήρα αν και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω
Πήγαινε σ' ένα συνεργείο να το πριζώσουν και να σου πουνναι, αυτη η ενδειξη ειναι σε vw skoda audi και seat!!!
θα παω καποια στιγμη συνεργειο, αλλα δεν ηξερα τι σημαινει αυτη η ενδειξη!!
Octavia 5