-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
όχι φίλε , δεν πήρα το Scout , πήρα την Octy 5 , 1.8 Tsi Elegance ...Ή απλά ... ένα υπεράνετο cruiser εθνικών οδών!
Για να σε φουντώσω τώρα που περιμένεις ... να το 'ρίξεις' στην άσφαλτο και να τρεχει, να τρέχει, να τρέχει ... -
παίζεις με τον πόνο μου..
Κοντεύω είκοσι μέρες που το παρήγγειλα και περνάει η μέρα σπυρί σπυρί....
Όταν παρακλαβεις θέλω φωτό από τον Κάσκαρο !!! -
παίζεις με τον πόνο μου..
Κοντεύω είκοσι μέρες που το παρήγγειλα και περνάει η μέρα σπυρί σπυρί....
Όταν παρακλαβεις θέλω φωτό από τον Κάσκαρο !!!giannik1977 καλοριζικο οι μερες περνανε σαν νερο
-
ευχαριστώ φιλαράκο , να σαι καλά
-
giannik1977 και cosneo καλοριζικα και καλοταξιδα να ειναι τα οχηματα σας...Αντε με το καλο να ερθουν και να τα χαρειτε και στα δικα μας οι υπολοιποι...
με τον 1.8tsi εκανες εξαιρετικη επιλογη και κοροιδεψες τα αφεντικα του VAG και δεν τη πατησες να παρεις το Passat και να το χρυσοπληρωσεις...
εσυ cosneo καλη επιλογες εκανες..Group Renault βλεπεις
-
Ήμουν μεταξύ Scoda και Q.Q ...
Όμως οι χώροι , η τιμή , ο κινητήρας με έκαναν και πήγα στον Τσέχο..
Υπομονή... -
Ήμουν μεταξύ Scoda και Q.Q ...Όμως οι χώροι , η τιμή , ο κινητήρας με έκαναν και πήγα στον Τσέχο..
Υπομονή...Ακριβώς.Ο καιρός γαρ εγγύς όπως λες και στην υπογραφή.
Edit Καλορίζικο κι εσένα.Πολλά αξιόπιστα και ασφαλή χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
εσυ cosneo καλη επιλογες εκανες..Group Renault βλεπειςΕυχαριστώ!
Κάτι γενικό με την Octavia5. Να πω την αλήθεια τελευταία η MB περνάει μια κρίση σε έμπνευση ... τόση που η επόμενη C class (EDIT: εδώ φαίνεται καλύτερα) http://www.autotriti.gr/jpg/AUTOTRITI/big/themata/2010_38/scoop03.jpg
φαίνεται να έχει φιλίες με την Τσεχία!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
εσυ cosneo καλη επιλογες εκανες..Group Renault βλεπεις
Ευχαριστώ!
Κάτι γενικό με την Octavia5. Να πω την αλήθεια τελευταία η MB περνάει μια κρίση σε έμπνευση ... τόση που η επόμενη C class http://www.autotriti.gr/JPG/autotriti/390/covers/2010.38.jpg φαίνεται να έχει φιλίες με την Τσεχία!
http://4.bp.blogspot.com/_9rlwG_70gws/SbATG46WTMI/AAAAAAAAAzA/TD1bRrejPX4/s400/Skoda+Octavia+Greenline.jpgΩωωωωωχχχχ.
Τα φώτα είναι σχεδόν τα ίδια. -
Μπράβο και στους δύο και συγχαρητήρια για τις επιλογές!Να τα χαρείτε όσο δεν πάει!!
-
Ευχαριστώ πολύ Vartan!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ήμουν μεταξύ Scoda και Q.Q ...
Όμως οι χώροι , η τιμή , ο κινητήρας με έκαναν και πήγα στον Τσέχο..
Υπομονή...Ακριβώς.Ο καιρός γαρ εγγύς όπως λες και στην υπογραφή.
Edit Καλορίζικο κι εσένα.Πολλά αξιόπιστα και ασφαλή χιλιόμετρα
Ευχαριστώ Ορέστη , επίσης και σε σένα
-
πήρα εβδομάδα παραγωγής 40η/2010.. Τέλη Νοέμβρη το πολύ , το τουτούνι θα είναι Ελλάδα...
Το θέμα είναι με τα τέλη τι γίνεται... Πότε συμφέρει να το πινακιδώσω... -
πήρα εβδομάδα παραγωγής 40η/2010.. Τέλη Νοέμβρη το πολύ , το τουτούνι θα είναι Ελλάδα...
Το θέμα είναι με τα τέλη τι γίνεται... Πότε συμφέρει να το πινακιδώσω...Υπομονή και θα έρθει η ημέρα! Ως τότε σίγουρα θα έχει τελειώσει και το θέμα των φορτηγών ... Μην σου πω ότι εσύ είσαι πιο σίγουρος το πότε θα το παραλάβεις απ' ότι εγώ το ετοιμοπαράδοτο!
0 1,8 έχει 176 CO2 δηλαδή ή 270€ και το έχεις πριν τις γιορτές ή 352€ (176χ2€) και στο φέρνει ο Αη Βασίλης μετά την Πρωτοχρονιά.
(Τεχνικά του 1,8Tsi σελ. 28 http://www.skoda.gr/models/new_octavia_5/intro/images/octavia_facelift_0909.pdf).Για καλό και για κακό πάντως 'τσέκαρε' τις εκπομπές και στην αντιπροσωπία σου. Θα ξέρουν τι δηλώνουν στην άδεια κυκλοφορίας.
(Και εγώ το ίδιο θα κάνω μάλλον αυριο γιατί βλέπω ή 155 (στο προσπέκτους) ή 162 (σε διαφορες σελίδες του νετ) και η διαφορά είναι 100€!!!) -
έλα ρε Cosneo kai μου έκοψες τη χολή.. Αυτό που είδες είναι για το Gt..Πιο κάτω έχει για τον 1.8 για το σεντάν (μην μπερδευτείς με το σκάουτ)
Το 1.8 εχει 163 ρύπους (η αντιπρ/πεία στην Τσεχία δίνει 158..)... -
έλα ρε Cosneo kai μου έκοψες τη χολή.. Αυτό που είδες είναι για το Gt..Πιο κάτω έχει για τον 1.8 για το σεντάν (μην μπερδευτείς με το σκάουτ)
Το 1.8 εχει 163 ρύπους (η αντιπρ/πεία στην Τσεχία δίνει 158..)...... συγνώμη!
Δηλαδή ή 163χ2€ ή 158χ1,5€ για μετά την 1/1/11? Ή 326€ ή 237€ ... είναι μεγάλη διαφορά. Καλύτερα να το τσεκάρεις με την εταιρία.
-
Σκέφτομαι να πάρω τα κεντρικά της Βιαμάρ... Πάντως πως καταφέρνουν (όπως είπες και εσύ) να γράφουν άλλους ρύπους στα έντυπα , άλλους στο δίκτο κ.λ.π
-
giannik1977 απ' ότι ξέρω ενδιαφερόσουν για το scout (το ίδιο κι εγώ). Μπορείς να μου πεις γιατί τελικά δεν το επέλεξες? Έχει να κάνει μόνο με τα περίπου 3000€ (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) διαφόρα τιμής?
Έχει κάτι άλλο αρνητικό η αγορά του scout? Λέω να ξεκινήσω επισκέψεις σε skoda θεσσαλονίκης να δω τι εκπτώσεις παίζουν και αν έχει ατοκα προγράμματα. -
Μεγάλη ιστορία φίλε μου....
Λοιπόν , μέχρι και τελευταία στιγμή πράγματι πήγαινα για το Scout..
Τα έβαλα κάτω και υπολόγισα τα + και τα _Τα (+) φαντάζομαι τα ξέρεις , εγώ θα σου πω τα (-) κατά την γνώμη μου βέβαια...
- Λόγω βάρους και τετρακίνησης αυξημένη κατανάλωση...
- Λόγω εμφάνισης (station) μειωμένη μεταπωλητική αξία (λόγω μυαλού Έλληνα..)
- Λόγω 4κίνησης , σίγουρα περισσότερη συντήρηση και έξοδα στα service...
Επίσης έκρινα ότι την 4κίνηση δεν την είχα τόσο ανάγκη τελικά..Δεν πάω για ski , ούτε οδηγάω ποτέ σε χιόνια.. Το φουσκωτό που είχα (το πούλησα τώρα..) το τράβαγα και με το Νισσανάκι μου μια χαρά , οπότε ούτε θέμα τέτοιο έχω...
Όλα αυτά με κάναν να πάω στην limo έκδοση...
ότι θέλεις μπορείς μου πεις..
Θα σου στείλω με π.μ το κινητό μου να ρωτήσεις ότι θες...
Για απορίες πέρνα και μια βόλτα πό το club μας... -
Θα σου στείλω με π.μ το κινητό μου να ρωτήσεις ότι θες...
Για απορίες πέρνα και μια βόλτα πό το club μας...Σ' ευχαριστω, θα σε τηλ με την πρώτη ευκαιρία. Ποιό είναι το club σας?
Octavia 5