-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εποχές Favorit, Felicia μπορεί και λίγο νωρίτερα μπορεί και λίγο αργότερα. Τι σημασία εχει?
Εχει κάνει πολύ δρόμο μπροστά από τότε.Προτιμούσα και προτιμώ εκείνη την εποχή.
Skofa Favorit, Skoda Felicia (with a new face!!!!), Skoda Target...Τα δύο πρώτα μου τα είχαν δώσει ως εταιρικά και έκανα ταξίδια... Εμπειρίες πραγματικές...
Το Target το είχε γνωστή μου... Τίμιο αυτοκίνητο. Φτηνό μεν, αλλά τίμιο...Δεν ειπε κανεις οτι ηταν λωποδύτης
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Και όλοι ξέρουν ότι το Golf μαζί με τα Corolla/Auris είναι από τα κορυφαία στη κατηγορία.Αυτό το 'Όλοι ξέρουν' θα μας φάει στην Ελλάδα!
Όπως είναι τιμή άλλωστε για την Lexus να είναι πολυτελές Toyota ή τη Dacia φτηνότρα Renault έτσι και για την Skoda είναι τιμή να είναι εναλλακτικά VW.
Πολλές φορές μια λάθος λέξη αρκεί να αποπροσανατολίσει ... ή δημιουργεί σύγχυση!
'Εναλλακτικά' ΤΙ? -
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Έχοντας κάνει την ίδια διαδρομή με τις ίδιες συνθήκες με ατμοσφαιρικά 1600άρια με 105-115 άλογα, καμία σχέση, απλά με εκείνα μένεις πίσω από τη νταλίκα/φορτηγό, ανεβάζεις τη μουσική/ραδιόφωνο και απολαμβάνεις τη διαδρομή.
Εγώ το δρόμο που λές δεν το ξέρω, έχω μεγάλη όμως εμπειρία απο δρόμος στενούς και κακοτερένιους. Μήπως υπερβάλεις λίγο? Δε μιλάμε για Panda ή Picanto μιλάμε για μεσαία αυτοκίνητα (?) 105-110 αλόγων. Εκτός και αν τα φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας έχουν αναπτύξει μεγάλες ικανότητες σε επιδόσεις ή/ και ρεπρίζ.
Φιλικά πάντα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εποχές Favorit, Felicia μπορεί και λίγο νωρίτερα μπορεί και λίγο αργότερα. Τι σημασία εχει?
Εχει κάνει πολύ δρόμο μπροστά από τότε.Προτιμούσα και προτιμώ εκείνη την εποχή.
Skofa Favorit, Skoda Felicia (with a new face!!!!), Skoda Target...Τα δύο πρώτα μου τα είχαν δώσει ως εταιρικά και έκανα ταξίδια... Εμπειρίες πραγματικές...
Το Target το είχε γνωστή μου... Τίμιο αυτοκίνητο. Φτηνό μεν, αλλά τίμιο...Χρόνια Πολλά Νίκο! (αντεύχομαι από άλλο topic).
Χρησιμοποιώ ως επαγγελματικά ένα Workman (Favorit pick up). ΤΙΜΙΟ αλλά μπουρδέλο ρε φίλε...
Η σημερινή Skoda δεν έχει καμία σχέση με την παλαιά!!!
-
χε!χε! με Favorit και Felicia έχω κάνει πολλά ταξίδια επαγγελματικά. Πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ εκτός από μία φορά που μου έφυγε το Felicia σε δρόμο παγωμένο με χιόνι στις άκρες και έπεσα σε χαντάκι...
Για τα σημερινά Skoda δεν έχω καμιά άποψη απολύτως και από ότι βλέπω δεν θέλω να έχω...
-
Αν είχα φαμίλια θα γούσταρα ένα Octavia 5 RS... τα φθηνότερα 200 άλογα και με χώρο για 4!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τα φθηνότερα 200 άλογα και με χώρο για 4!!!Όπως το γράφεις είναι σαν να περιγράφεις άμαξα εξπρές
-
Για Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες ό,τι πρέπει αγαπητέ!
ΥΓ: Όταν είχε βγει η 159, σκεφτόμουν να παντρευτώ για να έχω δικαιολογία για να την πάρω...
-
Να πω εγώ το κόμπλεξ μου ... έχω κάνει κάποτε καλοκαιρινό ταξίδι με Favorit και ήθελα να έχει και καταμαυρα φιμέ τζάμια!
Αν είχα φαμίλια θα γούσταρα ένα Octavia 5 RS... τα φθηνότερα 200 άλογα και με χώρο για 4!!!+1 και στην f/l τωρινή έκδοση του είναι πανέμορφο.
-
Όμορφη δεν είναι βρε Κωστάκη μου;
-
Για Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες ό,τι πρέπει αγαπητέ!ΥΓ: Όταν είχε βγει η 159, σκεφτόμουν να παντρευτώ για να έχω δικαιολογία για να την πάρω...
Και τι σε σταματάει να την πάρεις.Επειδή δηλαδή δεν είσαι παντρεμένος δεν παίρνεις μεγάλο αυτοκίνητο?
Καλά αυτό το Αθήνα-Θεσσαλονίκη το έχουν κάνει και 110 άτια σε 1480 κιλά καρότσα πριν 2 χρόνια σε 3 ώρες κι ένα τέταρτο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και τι σε σταματάει να την πάρεις.Επειδή δηλαδή δεν είσαι παντρεμένος δεν παίρνεις μεγάλο αυτοκίνητο?Η δικιά μου τότε μου έλεγε να πάρουμε Brera, και αν κάναμε κουτσουβελα, παίρναμε και την 159. Τελικά χωρίσαμε...
-
Και τι σε σταματάει να την πάρεις.Επειδή δηλαδή δεν είσαι παντρεμένος δεν παίρνεις μεγάλο αυτοκίνητο?
Η δικιά μου τότε μου έλεγε να πάρουμε Brera, και αν κάναμε κουτσουβελα, παίρναμε και την 159. Τελικά χωρίσαμε...
-
Για άλλο λόγο βρε Ορέστη! Απλά, δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή... εκεί είναι το clue!
-
Όμορφη δεν είναι βρε Κωστάκη μου;Πολύ. Και θα την ήθελα κίτρινη!
Με κλόνισε βέβαια το θέαμα όταν μια προηγούμενης γενιάς είχε πέσει πίσω απο το 406 μου! -
Κίτρινη; Αθηνοταριφάδικη; Ρώτα τον Θωμά... αυτός ξέρει για ταριφιές!
-
Για άλλο λόγο βρε Ορέστη! Απλά, δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή... εκεί είναι το clue!Όπως το είπες τρόμαξα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για άλλο λόγο βρε Ορέστη! Απλά, δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή... εκεί είναι το clue!
Όπως το είπες τρόμαξα
Ορέστη υπάρχουν και οι μονίμως 'αναποδοι' που παίρνουν Splash για οικογενειακό και Qashqai για εργένικο!
-
Κώστα είσαι ο αυτοκινητιστικός πατέρας του Ορέστη άλλωστε!!! Στα 20 sedan!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όπως το είπες τρόμαξα
Ορέστη υπάρχουν και οι μονίμως 'αναποδοι' που παίρνουν Splash για οικογενειακό και Qashqai για εργένικο!
Ωχ δεν είμαι σε καθόλου καλό δρόμο δηλαδή με τη μαούνα που οδηγάω
Octavia 5