-
Τα ξερει και τα 2 λαστιχα πολυ καλα, αλλα δεν ξερω γιατι διαλεξε κατι παλαιοτερο... Αν θυμαμαι καλα το 3, μου ειχε πει οτι αρκετα σκληρο για πολη (αφου εκει χρησιμοποιειται κυριως τo αυτοκινητο) και το 5 δεν εχει βγει ακομα για 205-55-16. Βεβαια ξανακοιταζω στο site και βλεπω οτι δεν υφιστανται πλεον sport contact 2, οποτε ισως ηθελε να μου πει και Premium Contact 2..
Anyway, τη Δευτερα που θα παει για αλλαγη θα μαθω... -
Το PC2 είναι ωραίο λάστιχο, ειδικά για πόλη.
-
Και γω το ιδιο πιστευω (που τα φοραω στο Fiesta).. Πολυ καλο φρεναρισμα και κρατημα... Βεβαια σε ανεση (εχοντας δοκιμασει και χειμερινα Pirelli πανω στο δικο μου) δεν ειναι και τοσο καλο αλλα κανω την καρδια μου κοτρόνα
-
Έχει κανείς το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών;
Σε όποιον το εχει δουλεύει κανονικά; -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Έχει κανείς το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών;
Σε όποιον το εχει δουλεύει κανονικά;Στο Octavia; Εμένα δουλεύει κανονικά.
-
Η 1,4 tsi Elegance το εχει στανταρ ή ειναι στον προαιρετικο εξοπλισμο?
BTW πριν μερικους μηνες ειχα γραψει οτι ειχε καει μια λαμπα αλλα δεν ξεραμε ποια ηταν.. Την βρηκα!! Ηταν το φως θεσης απο την πλευρα του οδηγου.. Με.... μερικα χτυπηματα στο φως, ξαναναβει...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Η 1,4 tsi Elegance το εχει στανταρ ή ειναι στον προαιρετικο εξοπλισμο?BTW πριν μερικους μηνες ειχα γραψει οτι ειχε καει μια λαμπα αλλα δεν ξεραμε ποια ηταν.. Την βρηκα!! Ηταν το φως θεσης απο την πλευρα του οδηγου.. Με.... μερικα χτυπηματα στο φως, ξαναναβει...
Έτσι απλά βαράς τη λάμπα και ξανανάβει;
-
Για να το λες θα το έχεις τσεκάρει μάλλον
Στο δικό μου πάντως τα 2 μπροστινά είχαν χάσει και δεν με ειδοποίησε.Πήγα για τον συνήθη έλεγχο πριν απο ταξίδι,και το αριστερό είχε χάσει 0,4 bar,ενω το δεξί κάτι λιγότερο
Στο επόμενο service θα τους πω να το δουν -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Για να το λες θα το έχεις τσεκάρει μάλλον
Στο δικό μου πάντως τα 2 μπροστινά είχαν χάσει και δεν με ειδοποίησε.Πήγα για τον συνήθη έλεγχο πριν απο ταξίδι,και το αριστερό είχε χάσει 0,4 bar,ενω το δεξί κάτι λιγότερο
Στο επόμενο service θα τους πω να το δουνΜπορεί να είναι εργοστασιακό το πρόβλημα και να καλύπτεται από εγγύηση.
-
ειδατε στις ειδησεις την μεταφορα Εφραιμ;;
παρελαση εκαναν τα Οκταβια....αλλα καταμαυρα ολα τους;;
-
Η μισή αστυνομία και το μισό κράτος Octavia έχει.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Η 1,4 tsi Elegance το εχει στανταρ ή ειναι στον προαιρετικο εξοπλισμο?BTW πριν μερικους μηνες ειχα γραψει οτι ειχε καει μια λαμπα αλλα δεν ξεραμε ποια ηταν.. Την βρηκα!! Ηταν το φως θεσης απο την πλευρα του οδηγου.. Με.... μερικα χτυπηματα στο φως, ξαναναβει...
¨Εχε το νου σου γιατί σύντομα δεν θα ανάβει ξανά, αν είναι το πρόβλημα στη λάμπα ...
-
Σημερα περνανε 2 χρονια απο τοτε απο ηρθε στην οικογενεια η Octaviουμπα!
Μεχρι σημερα και υστερα απο 47.000 βαρβατα χλμ. θα κανω τις εξης παρατηρησεις:
Tο καμμενο λαμπακι των φωτων θεσης, το οποιο μιας και βαριεμαι και εγω και ο father θα αργησουμε να το αλλαξουμε
Ενα κολημμενο παραθυρο συνοδηγου ενα ζεστο Αυγουστιατικο μεσημερι (το οποιο εφτιαξε μολις το εκλεισα απο μεσα)
Ενα check engine (καπου στο 2010) λογω κακης βενζινης
Οι τριγμοι μετα την εγκατασταση του aftermarket bluetooth handsfree (το οποιο ομως ειναι πολυ καλο σε λειτουργεια)Μακαρι να φτασουμε στα 100.000 χλμ. ετσι!
-
για καποιο λογο το χαραγμα VIN στο τζαμι μου αρεσει...'δειχνει' και καλα πιο προσωπικο...
το θεμα ειναι οτι εαν χρειαστει αλλαγη μπορω να το ξαναχαραξω ;;;
παραγγελια απο ΒΙΑΜΑΡ πχ;;;
σε σχεση με τα εργοστασιακα, εαν βαλω απο carglass εχει διαφορα;;
ή εχουν και οι παρμπριζαδες οριτζιναλ εργοστασιακα;;για την ωρα η κατασταση εχει ως εξης...
σημαδακι 1χ1 χιλιοστα, απλως καποιες στιγμες που βαραει ο ηλιος και το παρμπριζ ειναι κατακαθαρο, και το προσεξεις τοτε και μονο φαινεται...πρεπει να εισαι ψειρας...σε ταξιδι στο δρομο ουτε που φαινεται, εαν πεσουν οι σκονιτσες και τα κολλημενα εντομακια...
ο φοβος ειναι μην ανοιξει σε καμια λακουβα και χαντακι των ελληνικων δρομων...
υγ...
οι νταλικερηδες και φορτηγατζηδες που δεν σκεπαζουν το φορτιο και δεν εχουν μεγαλους λασπωτηρες στις πισω ροδες πρεπει να ανασκολοπιζονται...οι μηχανικοι που εφτιαξαν τετοιες οδους δεν πρεπει καν να τυγχανουν τετοιας ανθρωπιστικης μεταχειρισης..
-
Ο vin δεν είναι ο αριθμός πλαισίου? Δεν είναι γραμμένος δίπλα από τον καθαρίστρια του οδηγού (δεν θυμάμαΙ και που φαίνεται στα Σκοντα ο αρ. Πλαισίου...) Εφόσον αυτός δεν πάθει τίποτα, δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα...
-
Αν κατάλαβα καλά είναι κάτω από το παρπρίζ, και δεν έχει καμμιά σχέση με το αν σπάσει-αλλαχτεί το παρμπρίζ.
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν έχω κάποιο Octavia κοντά να το περιεργαστώ... -
Μήπως εννοεί το αντικλεπτικό χάραγμα του VIN σε όλα τα τζάμια;
-
Και η Octavia5 1.4 που οδηγώ κανένα πρόβλημα μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια και περίπου 18.000 χλμ.
Ένα χαρακτηριστικό που είναι πολύ σημαντικό για οικογενειακό αυτοκίνητο είναι ότι και φορτωμένο διατηρεί την καλή της επιτάχυνση, και την ικανοποιητική κατανάλωση.
Αυτό που πρέπει να έχουν υπόψη τους υποψήφιοι αγοραστές είναι ότι είναι απαραίτητος ο πίσω υαλοκαθαριστήρας. Η δικιά μου δεν έχει. Όταν την αγόρασα δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, ούτε και ο πωλητής ανέφερε τίποτα - την είχαν στον προαιρετικό εξοπλισμό, αν και καλό θα ήταν να είναι στάνταρτ. Υπό βροχή, ιδίως σε αστικές περιοχές, όπου σταματάς σε φανάρια, μποτιλιάρισμα, το πίσω τζάμι λερώνεται, ιδίως εάν είναι ήδη έστω και λίγο βρώμικο, και δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα.
Έχει βάλει κάποιος τα σκιάδια για τα πίσω παράθυρα (Rear Door Window Sun Blind) και το σκιάδιο για την πίσω πόρτα, όπως αναφέρονται εδώ?
http://www.accessories.skoda.co.uk/prod ... n%20Blinds
Γενικά, υπάρχει εμπειρία από ποιότητα, τρόπος παραγγελίας, κλπ., από άλλα αξεσουάρ από το παραπάνω?
Jacob
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως εννοεί το αντικλεπτικό χάραγμα του VIN σε όλα τα τζάμια;ακριβως αυτο....
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Και η Octavia5 1.4 που οδηγώ κανένα πρόβλημα μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια και περίπου 18.000 χλμ.Ένα χαρακτηριστικό που είναι πολύ σημαντικό για οικογενειακό αυτοκίνητο είναι ότι και φορτωμένο διατηρεί την καλή της επιτάχυνση, και την ικανοποιητική κατανάλωση.
Αυτό που πρέπει να έχουν υπόψη τους υποψήφιοι αγοραστές είναι ότι είναι απαραίτητος ο πίσω υαλοκαθαριστήρας. Η δικιά μου δεν έχει. Όταν την αγόρασα δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, ούτε και ο πωλητής ανέφερε τίποτα - την είχαν στον προαιρετικό εξοπλισμό, αν και καλό θα ήταν να είναι στάνταρτ. Υπό βροχή, ιδίως σε αστικές περιοχές, όπου σταματάς σε φανάρια, μποτιλιάρισμα, το πίσω τζάμι λερώνεται, ιδίως εάν είναι ήδη έστω και λίγο βρώμικο, και δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα.
Έχει βάλει κάποιος τα σκιάδια για τα πίσω παράθυρα (Rear Door Window Sun Blind) και το σκιάδιο για την πίσω πόρτα, όπως αναφέρονται εδώ?
http://www.accessories.skoda.co.uk/prod ... n%20Blinds
Γενικά, υπάρχει εμπειρία από ποιότητα, τρόπος παραγγελίας, κλπ., από άλλα αξεσουάρ από το παραπάνω?
Jacob
Καλημέρα. Τον πισω υαλοκαθαριστήρα τον εχω βαλει. Δεν τον εχουν στον καταλογο του προαιρετικου εξοπλισμου και οι περισσοτεροι πωλητες αγνοουν ακομα και την υπαρξη του. Ενω το μοντελο ειναι 5d η εδω αντιπροσωπεια θελει να το χαρακτηριζει ως sedan (λογια πωλητη). Αναλογα με την εκδοση ειναι γυρω στα 150 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Τα εργοστασιακα σκιαδια (για την πισω πορτα και τα πισω παραθυρα) τα εχω βαλει. Οι τιμες τους αν τα αγορασεις απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ειναι εξωφρενικες. Κανουν περι τα 200 ευρω τα πλαινά και γυρω στα 90 το πισω.
Ειναι εξαιρετικη ποιοτητας βεβαια και το βασικο δεν περιοριζουν την ορατοτητα. Τα πλαινα δε επιτρεπουν και το ανοιγμα των πισω παραθυρων.
Για τα πλαινα δεν χρειαζεται κατι τα τοποθετεις και μονος σου. Το πισω ομως θελει ξηλωμα η επενδυση της πισω πορτας. Γι αγορα ισως ειναι καλύτερα να κοιταξεις εξωτερικο γιατι συμφερει αν βρεις και καλα μεταφορικά.
Octavia 5