-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πριν 2 μηνες βαλαμε συστημα Bluetooth στο Octavia.. Ειναι της Parrot και μπορω να πω οτι δουλευει αρκετα καλα. Ο ηχος μεταδιδεται απο τα ηχεια και ειναι και αρκετα καλος... Το μονο που δε μ'αρεσε οτι απο τη θεση του οδηγου η οθονη δεν φαινεται καλα και επιπλεον οτι το συστημα.... ειναι aftermarket...
Να και καποιες φωτογραφιες..
Γιατί δεν το βάζατε στο πορτ-παγκάζ ή στην εταζέρα πίσω;
Τουλάχιστον στο δεύτερο, όλο και κάποιος θα μπορούσε να το δει. -
Θα επαιρνα και ενα τηλεκονταρ' για να παταω το πρασινο και το κοκκινο κουμπι
-
Θα επαιρνα και ενα τηλεκονταρ' για να παταω το πρασινο και το κοκκινο κουμπι -
Θα επαιρνα και ενα τηλεκονταρ' για να παταω το πρασινο και το κοκκινο κουμπιΈγραψες
-
είναι συμβατό με το αυτ/το? θέλω να πω όταν δεχθείς κλήση , χαμηλώνει π.χ η μουσική?
-
Ναι, ναι! Ο ηχος μεταδιδεται απο τα ηχεια του αυτοκινητου κι οταν καποιος σε καλει, σταματα η μουσικη
-
επειδή με ενδιαφέρει , σε παρακαλώ
- πόσο κόστισε και από που ?
- εύκολη τοποθέτηση?
- Το σημείο που στο τοποθετήσανε ήταν το μόνο που μπορούσε ή μπορεί και να μπει κάπου που να μην φαίνεται?
-
Πήγα προχθές στην αντιπροσωπεία για την πρώτη (προαιρετική στα 7.500 χλμ) αλλαγή λαδιών και χρειάστηκε συμπλήρωμα αντιψυκτικού υγρού,γύρω στα 100 ml.
Εχει συμβεί αυτό σε κανέναν; -
Αν εννοείς σε Skoda Octavia 5 TSI προσωπικά όχι
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Πήγα προχθές στην αντιπροσωπεία για την πρώτη (προαιρετική στα 7.500 χλμ) αλλαγή λαδιών και χρειάστηκε συμπλήρωμα αντιψυκτικού υγρού,γύρω στα 100 ml.
Εχει συμβεί αυτό σε κανέναν;Το δικο μου απο την παραλαβή η σταθμη ηταν στην κατώτερη στάθμη (κατω γραμμη), ισως και ελαχιστα πιο κατω, και προσθεσα G12 ++ μονος μου. Εκτοτε δε εχει πεσει.
-
Θα το ξανατσεκάρω σε μερικά χλμ
-
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
επειδή με ενδιαφέρει , σε παρακαλώ- πόσο κόστισε και από που ?
- εύκολη τοποθέτηση?
- Το σημείο που στο τοποθετήσανε ήταν το μόνο που μπορούσε ή μπορεί και να μπει κάπου που να μην φαίνεται?
Απαντω λιγο αργα γιατι σημερα καταφερα και αρπαξα καποιες πληροφοριες!
1)200 € εκανε το συστημα!
2)Η τοποθετηση πηρε γυρω στις 3 ωρες απ'οτι θυμαμαι
3) Ουπς! Αυτο δεν το ρωτησα Λογικα μπορει να τοποθετηθει και καπου πιο πανω (π.χ. πανω απο το ηχοσυστημα) -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εχει συμβεί αυτό σε κανέναν;100 γρμ δεν το λες και σημαντικη ποσοτητα .
-
την προαιρετικη αλλαγη στα 7500, τη θεωρειτε αναγκαια ή αντεχει;;
τα φτανω σε 800 χλμ, οποτε εαν παω χωριο 28-10 θα ειμαι μεσα...
ο χρονος κλεινει 20 Φεβρουαριου και δεν προβλεπεται να κατεβουμε χωριο, οποτε απο Νοεμβρη εως ως τον Μαρτη προβλεπω να κανω λιγοτερα απο 200!!
-
Κανονικα η πρωτη αλλαγη λαδιων πρεπει να γινεται πριν ολοκληρωθει το στρωσιμο η προς το τελος... στα 7.500 ειναι αποδεκτο αν κι εγω προτιμαω γυρω στα 1.000-2.000 και μετα κανονικα στο επομενο σερβις. Τα μαμα λαδια ειναι τιγκα στη βρωμα και στα ρινισματα και κανουν κακο στη μηχανη οσο πιο πολυ παραμενουν.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Κανονικα η πρωτη αλλαγη λαδιων πρεπει να γινεται πριν ολοκληρωθει το στρωσιμο η προς το τελος... στα 7.500 ειναι αποδεκτο αν κι εγω προτιμαω γυρω στα 1.000-2.000 και μετα κανονικα στο επομενο σερβις. Τα μαμα λαδια ειναι τιγκα στη βρωμα και στα ρινισματα και κανουν κακο στη μηχανη οσο πιο πολυ παραμενουν.ΩΧ..ΩΧΩΧΟΥ....
εμενα μου ειπε ο τυπας ελα στα 12000 ή στο χρονο οποιο ελθει πρωτο....
-
Παντα ετσι λενε στις αντιπροσωπειες... εχω ακουσει και το θεικο οτι το αμαξι δε θελει στρωσιμο και δε πειραζει να τι σκιζεις απο την 1η μερα!!!
Κοιτα δε θα παθει κατι το αμαξι με τα μαμα λαδια. Επικινδυνα δεν ειναι, αλλα οσο να ναι λιγο απο δω λιγο απο κει αν προσεξεις την λεπτομερια μπορει να φτασεις στα 180.000 και να ναι σα καινουργιο... -
Γραφει στο βιβλίο συντηρησης αλλαγη λαδιών σε αυτα τα χιλιόμετρα? Στα βιβλία υπάρχουν 'τυπωμένες' οι αλλαγές σύμφωνα με τα χρονικά ή χιλιομετρικά όρια.
Που θα σφραγήσουν αυτη την αλλαγη? Στο 'μπράτσο' του κατόχου? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γραφει στο βιβλίο συντηρησης αλλαγη λαδιών σε αυτα τα χιλιόμετρα? Στα βιβλία υπάρχουν 'τυπωμένες' οι αλλαγές σύμφωνα με τα χρονικά ή χιλιομετρικά όρια.
Που θα σφραγήσουν αυτη την αλλαγη? Στο 'μπράτσο' του κατόχου?Και εγω βλέπω σωστό η αλλαγή να γίνει στα 15.000 χλμ,αν και εγω την πρώτη την έκανα στα 7.600
Την σφράγισαν κανονικά στο βιβλίο συντήρησης..
Octavia 5