-
Δήθεν οικονομική κρίση - διαφημίσεις - δημοσιογράφοι - έμποροι.. όλα μια αλυσίδα!
-
Δήθεν οικονομική κρίση - διαφημίσεις - δημοσιογράφοι - έμποροι.. όλα μια αλυσίδα!
-
-
Εγώ σταμάτησα και γλίτωσα. Όλα είναι δήθεν...
-
Κι εγώ επίσης. Την αποσύνδεσα και βρήκα την ηρεμία μου
-
Κάτσε μια στιγμή τώρα που το ξαναβλέπω.Κρατική άμα βλέπουμε, είναι ΟΚ?
-
Παρακαλείτε κάποιος να κάνει κάτι για να σταματήσουν οι εκπομπές της Πάνια.
-
Προφανώς ο άνθρωπος ήθελε να πει να μην βλέπουμε αυτά τα σκουπίδια μου μας προσφέρουν κυρίως τα ιδιωτικά κανάλια δλδ reality, greek idol, ψευτοπίπες idol, εκπομπή φτιάξε πατσά μπας και γ@μήσεις , μεσημεριανά, πρωϊνά, στυλοεκπομπές, κλπ παπαριές του αιώνα.
Αυτά ποτέ δεν έκατσα να τα δω και μόλις έπεφτα πάνω τους άλλαζα asap. Πού και πού όταν βρω χρόνο τις καθημερινές μονάχα καμιά ταινιούλα, κανένα ρεπορτάζ, ειδήσεις πλέον 90% από κρατικά κανάλια και τίποτα άλλο. Ευελπιστώ στην ελεύθερη εκπομπή τσόνταςυ.γ. όταν βγούν στους δρόμους οι γνωστοί άγνωστοι και τρέξουν να σπάσουν τα μούτρα όλων των παραπάνω παρακαλώ φωνάξτε και μένα
-
Απλα η ρομανική μου αισιοδοξία είναι πως αν πέσει η τηλεθέαση στα σκουπίδια τότε θα μειωθούν και οι διαφημίσεις, οπότε θα πέσουν και οι τιμές στα προϊοντα, και ίσως ανασγκαστούν να απολύσουν κανένα κομματόσκυλο που μόλις θίγεται η ΄κομματική του απόφαση, τοτε βαζουν Ρομπεν των δασών δημοσιογράφους να ασχολούνται με 'τζούλιες', ιατρικά λάθη, εξωγήινους κλπ και να αποπροσανατολίζουν το κόσμο. Πολυ ρομαντικός ε...
-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Απλα η ρομανική μου αισιοδοξία είναι πως αν πέσει η τηλεθέαση στα σκουπίδια τότε θα μειωθούν και οι διαφημίσεις, οπότε θα πέσουν και οι τιμές στα προϊοντα, και ίσως ανασγκαστούν να απολύσουν κανένα κομματόσκυλο που μόλις θίγεται η ΄κομματική του απόφαση, τοτε βαζουν Ρομπεν των δασών δημοσιογράφους να ασχολούνται με 'τζούλιες', ιατρικά λάθη, εξωγήινους κλπ και να αποπροσανατολίζουν το κόσμο. Πολυ ρομαντικός ε...+10000
-
Και εγώ έχω σταματήσει να βλέπω.Ειδικά ειδήσεις δε βλέπω ούτε αν με πληρώνουν.Αλλά και ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να θες να δεις σου ρίχνουνε τις μπάρες με τις ειδήσεις και σου μεταδίδουν ότι μήνυμα θέλουν.
-
τηλεοραση εχω σταματησει να βλεπω εδω και κ χρονια!μονο ειδησεις και αν δω και το csi βλεπω.δυστυχως,ειναι ενα ισχυρο μεσο υποβολης κ μπορει να σου περασειοτι θελει.οσο για την ποιοτητα πρεπει η νοημοσυνη σου να ειναι σε επιπεδα κατω του μετριου..για να καθεσαι να δεις τηλεοραση.ασε που σε καθε καναλι εχουν κοτσαρει και απο μια λουγκρα σε ρολο κριτη-ξερολα!
-
Εχω σταματησει να βλεπω τηλεοραση εδω και 3 χρονια και εχω ηρεμησει απο τα σκουπιδια , ενημερώνομαι μονο μεσω ιντερνετ και το μονο καναλι που εχω σε εκτιμηση ειναι ο Σκαϊ
-
To θέμα φίλε μου είναι ότι είμαστε τραγική μειοψηφία. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ (σχεδόν) ακούω για greekidol, εκείνη την εκπομπή που φτιάχνεις κανένα φαγητό μπας και το χώσεις, κάτι κωλοσειρές του κερατά (ελληνικές παραγωγές ) κλπ. τέτοια που κουρκουτιάζουν το μυαλό του κόσμου
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
To θέμα φίλε μου είναι ότι είμαστε τραγική μειοψηφία. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ (σχεδόν) ακούω για greekidol, εκείνη την εκπομπή που φτιάχνεις κανένα φαγητό μπας και το χώσεις, κάτι κωλοσειρές του κερατά (ελληνικές παραγωγές ) κλπ. τέτοια που κουρκουτιάζουν το μυαλό του κόσμουΔυστηχως ετσι ειναι , το μυαλο του κοσμου εχει γινει κουρκουτι , εχουμε φτασει στο σημειο ο κοσμος να καταπινει αμασητα πραγματικα οτι του προσφερουν, να την βρισκει με το να βλεπει σκουπιδια και να γυρναει την πλατη στις ελαχιστες ποιοτικες εκπομπες που θα του ανοιξουν τα ματια.
-
παρακολουθω αποκλειστικα σκαι και μονο για ντοκιμαντερ και animal,discovery.
τωρα τελευταια ακουω πολυ ραδιοφωνο...
-
Μερικές σκέψεις και απόψεις από έναν blogger για την τηλεόραση και τα μίντια εν γένει.
-
Και άλλο ένα άρθρο, μια ερμηνεία που δίνει ένας blogger πάνω στο θέμα της 'μόδας' των εξωγήινων...
http://antipliroforisi.blogspot.com/201 ... -beam.html
-
lol why you mad tho?
ισως δεν επρεπε να την παιρνετε στα σοβαρα in the first place, ετσι δε θα σας εκανε εντυπωση οταν καταλαβαινατε επιτελους οτι ειναι απλα για να περνας την ωρα σου στο συγχρονο κοσμο
-
Μήπως τελικά αυτό θέλουμε και αυτό παίρνουμε;το έχετε σκεφτεί σαν πιθανότητα;;
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός οτι κάθε καινούρια σαπίλα που έρχεται συχνά-πυκνά,φέρνει και τα αντίστοιχα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ!!!