-
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
σε 16 μερες 3.800 , τα πιο πολλα λιπος..Highly unlikely,o ρυθμος ηταν πολυ γρηγορος,αυτα θα επρεπε να τα χασεις σε ενα μηνα.
Προφανως πηγες σε πρωτεινικη διαιτα
On a high protein diet, some of the weight loss can be from loss of muscle. Once you are no longer supplying the body with a steady source of glucose, the body turns to its stores of glycogen in the muscles. When glycogen is liberated from muscle tissue, water is also released. The quick weight loss experienced is from the breakdown of muscle to get to the glycogen, and the accompanying water release. The more water you lose, the more weight you lose. The downside is dehydration, and loss of muscle.
-
Ναι , πρωτεινική δίαιτα ακολούθησα..(το γράφω μερικά ποστ παραπάνω).
Μετά από 9 μήνες δίαιτας (ξεκίνησα 27 Αυγούστου 2013) , αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο είναι η συνήθεια των πολλών γευμάτων ,κάτι που τόσα χρόνια ΔΕΝ έκανα καθόλου.
Μέσα στο μυαλό μου είναι αποτυπωμένο , ότι 11:00 πρέπει να φάω το κολατσιό μου , οτιδήποτε και να είναι αυτό , επίσης στις 18:00 ξανά..Πράγματα τα οποία ουδέποτε έκανα και κατέληγα στα κυρίως γεύματα να πεινάω σαν λύκος και να καταβροχθίζω ότι βρω μπροστά μου.
Πλέον το στομάχι μου έχει κλείσει, ενώ έχω κυριολεκτικά αποτοξινωθεί από τα γλυκά και κυρίως την σοκολάτα.Πρέπει να έτρωγα τουλάχιστον 1 κιλό σοκολάτα την εβδομάδα. Τώρα που κ που αν μου έρθει η λιγούρα τσιμπάω καμμιά υγείας.
Ενδεικτικά σήμερα το πρόγραμμα έχει :
Πρωινό: 1 φλυτζάνι γάλα + 1 φέτα ψωμί με milner ή 2 φρυγανιές με μέλι /μαρμελάδα , ή μία μπάρα δημητριακών
11:οο : 1 φρούτο ή 1 ποτηρι χυμό
14:00 : βραστό κοτόπουλο (όσο θέλω) + αγγούρι + μισό ποτήρι χυμό.
18:00 : μία αραβική πίττα με 2 φέτες γαλοπούλα
21:00 : 2 φρούτα. -
Δηλαδή πόσες πρωτεΐνες/υδατάνθρακες/λίπη/θερμίδες ανά ημέρα;
-
Τα πολλα μικρα γευματα ειναι πραγματι κλειδι στην ολη ιστορια.
Αυτα του στυλ βραστο κοτοπουλο οσο θες κτλ,ειναι ψιλοαπιθανο να τηρηθουν σε βαθος χρονου,δεν γινεται καποιος να διατρεφεται μονιμα με...νοσοκομειακο μενου.
Επισης ειναι πολυ καλυτερο να προτιμησεις φρουτα απο τους χυμους φρουτων.
Δυο πραγματα που πρεπει να υπαρχουν σε καθε διατροφη ειναι οι υδατανθρακες (φυσικα η ποσοτητα και το ειδος δεν ειναι κοινα για ολους) και... η ασκηση. -
βραστό κοτόπουλο 1η φορά μου έβαλε η αληθεια είναι, καθώς το ψητό το ειχα ψιλοβαρεθεί.Βάζω αρκετό λεμόνι , ρίχνω και τα μπαχάρια μου μέσα και ξεφεύγει από το νοσοκομειακό..
Όλους αυτούς τους μήνες ποτέ δεν χρησιμοποίησα ζυγαριά φαγητού ,μου έλεγε ας πούμε 150 γραμμάρια μοσχάρι , υπολόγιζα με το μάτι , 200 γραμμάρια ψάρι ψητό (εκεί του γαμούσα τη μάνα..) , τα δε λαδερά (π.χ γίγαντες , ρεβύθια , φακές κ.λ.π) έβαζα 1 και 1/2 φλυτζάνι τσαγιού.
τα φρούτα αυτήν την εποχή είναι ένα θέμα καθώς τα χειμωνιάτικα έχουν φύγει (μήλα ας πούμε που τα είχα τσακίσει..) , το μόνο καλό που βρίσκεις είναι μπανάνες (έχουν τις θερμίδες τους) , καμμιά φράουλα και αχλάδια .
Ο χυμός μου είπε οτι βοηθάει στην λιποδιάλυση (μετρημένος όμως καθώς όσο να ναι έχει και αυτός θερμίδες).
Αυτή τη φορά στα μεσημεριανά μου έδωσε μακαρόνια με κιμά , της ζήτησα και μου έβαλε τραχανά , μου πρόσθεσε καθημερινά το πρωί το γάλα. -
Ο χυμός μου είπε οτι βοηθάει στην λιποδιάλυση
διατροφολόγος είπαμε στο είπε αυτό...ε;
-
Αν εχει θειϊκο οξύ τοτε ναι,βοηθαει
-
Μαλλον παιρνει μιζα απ την Amita..
-
τα φρούτα αυτήν την εποχή είναι ένα θέμα καθώς τα χειμωνιάτικα έχουν φύγει (μήλα ας πούμε που τα είχα τσακίσει..) , το μόνο καλό που βρίσκεις είναι μπανάνες (έχουν τις θερμίδες τους) , καμμιά φράουλα και αχλάδια .Τα αχλάδια δεν είναι εποχής. Θέλουν ακόμα.
Τώρα κεράσια. Μόλις τελειώσουν τα κεράσια βγαίνουν ροδάκινα και βερίκοκα.
Αγοράστε κάνα κεράσι εκεί κάτω. Για μισό κομμάτι ψωμί (ξερό) μας τα παίρνουν οι έμποροι. -
Φρουτο χωρις θερμιδες ειναι το καρπουζι
Φατε οσο αντεχετε,αλλα το βραδυ θα χρειαστειτε καθετηρα -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
τα φρούτα αυτήν την εποχή είναι ένα θέμα καθώς τα χειμωνιάτικα έχουν φύγει (μήλα ας πούμε που τα είχα τσακίσει..) , το μόνο καλό που βρίσκεις είναι μπανάνες (έχουν τις θερμίδες τους) , καμμιά φράουλα και αχλάδια .
Τα αχλάδια δεν είναι εποχής. Θέλουν ακόμα.
Αγοράστε κάνα κεράσι εκεί κάτω. Για μισό κομμάτι ψωμί (ξερό) μας τα παίρνουν οι έμποροι.Μαστορα στελνεις εμπορευμα Αθηνα;:?:
-
Ορίστε και το κίνημα των κερασιών..!
-
Τα αχλάδια δεν είναι εποχής. Θέλουν ακόμα.
Αγοράστε κάνα κεράσι εκεί κάτω. Για μισό κομμάτι ψωμί (ξερό) μας τα παίρνουν οι έμποροι.Μαστορα στελνεις εμπορευμα Αθηνα;:?:
Ναι στέλνω. μέσω έμπορα, στα οπωροπωλεία της γειτονιάς σας.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ο χυμός μου είπε οτι βοηθάει στην λιποδιάλυση
διατροφολόγος είπαμε στο είπε αυτό...ε;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φρουτο χωρις θερμιδες ειναι το καρπουζι
Φατε οσο αντεχετε,αλλα το βραδυ θα χρειαστειτε καθετηραΜόλις διάβασα το σχόλιό σου, έσπευσα να σου απαντήσω για να σε αποστομώσω, ξέροντας ότι το καρπούζι είναι νερό με ζάχαρη. Ψάχνοντας όμως (καλού κακού, να έχω την πλάτη μας καλυμμένη) στο Google, είδα ότι το 1 κιλό έχει 120 θερμίδες. Δηλαδή τα 100 γραμμάρια (που είναι η συνήθης μέτρηση) μόλις 12. Απίστευτο...
-
Aφου εχει 90% νερο.
-
Το καρπούζι είναι το καλύτερο φρούτο. Ειδικά για δίαιτα.
-
Πιο παχυντικο απ ολα ειναι η μπανανα κ μετα τα σταφυλια αν δεν κανω λαθος
-
Οχι τα σταφύλια είναι μια χαρά. Η μπανάνα αν φας ένα τσαπί είναι παχυντική. Με μία δεν χάλασε ο κόσμος. Εχει πολλές βιταμίνες.
Πόσα κιλά είστε?