-
Πάρε αυτή
Είχα την ίδια παλιότερα από ebay και ήταν οκ απλώς έπεσε και έσπασε. Αλλιώς ebay -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ποιος έγραψε τέτοιο πράγμα ;
Εγω πρώτος έγραψα οτι ειμαι υπέρ των επιστημόνων έναντι της ακριτης γενίκευσης προγραμμάτων που αλιευουμε απο το διαδίκτυο...
Όταν όμως ο γκεο πληρώνει διαιτολόγο, που του ορίζει με σαφήνεια και ακρίβεια το ημερήσιο προγραμμα και της παρουσιάζει ενα κουτάκι με χαπακια (που ποιος ξέρει πως του ήρθε να αγοράσει ) και την ρωτάει αν ειναι καλα, τι ακριβώς θέλει να του απαντήσει ;; Ο άνθρωπος αυτός θέλει μαγικά χαπακια που θα του δώσουν ψυχολογική ωθηση... Ο επαγγελματιασ τα είδε, είδε οτι δεν εχουν κάτι επιζήμιο και τον αφησε να τα λαμβάνει για να εχει το γνωστό πλασιμπο εφεκτ...
Και στο Γιάννη τα ίδια με το χυμό γρειπ φρουτ... Μερικοι άνθρωποι νομίζουν οτι με ενα χαπακι θα γίνουν καλα...
Κατα τα αλλα, ρωτά τον προσωπικό σου γιατρό αν υπαρχει καμία επιστημονική έρευνα που να τεκμηριώνει αυτο που έγραψε ο Γιάννης, και τα ξαναλέμε
Δεν ειναι η ειναι ο
Βασικα εκεινη την μερα ειχα παει εκει με
CLA,λεκιθηνες,και μια κρεμα που ειχα παρει αν θυμαστε (που κανατε πλακα περι lubricant)
Τις λεκιθινες ουτε να τις φτυσει..μου ειπε ακριβως αυτο περι placebo effect..για την κρεμα δεν εξεφρασε γνωμη μιας και δεν χανεις κιλα με αυτην,αλλα το cla το κοιτουσε αρκετα και ηταν πολυ θετικος συμφωνα με την ετικετα.Για το cla εχω ακουσει καλα λογια και απο φαρμακοποιο φιλο (δλδ δεν εγλυφε για να μου το πουλησει)
Να είσαι βέβαιος οτι τα αποτελέσματα που βλέπεις καμία σχέση δεν έχουν με τα σκευάσματα που χρησιμοποιείς...
Όπως και να έχει, καλή αρχή
-
-
Μπλιαχ εχει κρεμμυδι καραμελομενο???
-
Το σκιζα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπλιαχ εχει κρεμμυδι καραμελομενο???ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΓΕΡΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Geo παιδι μου, το πολυ-πολυ να αγορασεις κανα Dianabol, κανα Deca-Durabolin, φυτικες μλκιες δλδ για να σου δωσουν ωθηση στην ψυχολογια. 5-6 χαπακια την ημερα για κανα μηνα και εισαι ετοιμος..Geo μην τους ακους...
εδω εισαι:
http://www.chaosandpain.com/cannibal-in ... at-burner/
-
Γιωργη τι εχεις μεσα στο ξυλινο κουτακι;;;:lol:
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Γιωργη τι εχεις μεσα στο ξυλινο κουτακι;;;:lol:Για όταν γράφει στα ανέκδοτα...
-
http://www.npr.org/blogs/thesalt/2014/0 ... -your-diet
-
Your Fat Is Unequivocally Your Fault #4- Body Fat Set Point Time
http://blog.chaosandpain.com/?p=142
Δωστε ιδιαιτερη προσοχη στους ορους 'homeostasis' και 'Body Fat Set Point'.
Με λιγα λογια οσο περισσοτερο καιρο εισαι χοντρος τοσο δυσκολοτερο ειναι να χασεις λιπος και να διατηρηθεις χαμηλα. -
Έχω μια ζυγαριά medisana, αυτή συγκεκριμένα. Την είχα πάρει για καλή, αλλά πολλέεεεες φορές στο πρώτο μέτρημα μετράει πάντα λάθος, θέλει δεύτερη και τρίτη φορά για να δεις σωστό(αν είναι) αποτέλεσμα με απόκλιση 2-3 κιλών
-
Kαι μενα μια ψηφιακη που εχω τα ιδια κανει.
-
Σημερινη επισκεψη στην διαιτολογο..
Βαρος :94.4
Επεσα 3 κιλα σε 15 μερες απο τα οποια 2.600 λιπος..
Χαρουμενος διοτι οι κοποι μου δειχνουν να πιανουν τοπο.. -
Αυριο εγω..
Note 3 and Tapatalk
-
Ελα παραπονιαρη μια χαρα ολα καλα, εχεις μπει σε ρυθμο τωρα Γιωργη..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σημερινη επισκεψη στην διαιτολογο..
Βαρος :94.4
Επεσα 3 κιλα σε 15 μερες απο τα οποια 2.600 λιπος..
Χαρουμενος διοτι οι κοποι μου δειχνουν να πιανουν τοπο..τρολαρισμα:
- αλλαγη σε χοντρικ1977
- προς το παρον εσυ πιανεις τοπο, οχι οι κόποι σου
-
Δεν ειμαι αισιόδοξος για αυριο. Μπράβο σε σενα Γιάννη.
Note 3 and Tapatalk
-
Γιατί δεν είσαι αισιόδοξος; Έκανες παρασπονδίες; Ένα τσουρέκι σοκολάτα έχω μέσα που μου φέρανε αλλά δε το αγγίζω.
Πόσα κιλά είστε?