- 

To modenas (πρωτο μοντέλο) με δικάβαλο καίει σκάρτα 3 λίτρα στα 100, και έχει 4λιτρο ντεπόζιτο απ όσο θυμάμαι. μονοκάβαλο, ως κατηγορία φτερού, έχω δει και 2+ λίτρα 
- 

100άρι κρύπτον (τι ψεκασμούς κλπ ) έκαιγε 3.5, μάξ 4 λτ/100χλμ. (με ότι να ναι οδήγηση) 
- 

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε: 
 To modenas (πρωτο μοντέλο) με δικάβαλο καίει σκάρτα 3 λίτρα στα 100, και έχει 4λιτρο ντεπόζιτο απ όσο θυμάμαι.μονοκάβαλο, ως κατηγορία φτερού, έχω δει και 2+ λίτρα Εξαρτάται τον αναβάτη είπαμε, εγώ εξάλλου είμαι όσα κιλά είσαι κι εσύ........ Χ 2 
- 

Ο χρήστης saxon_747 πριν μερικες μερες έγραψε: 
 Δε θα αλλαξω συνηθεια, οπως και να εχει τα ετησια χλμ με το Punto ειναι περιπου 10-12000χλμ.
 Ποτε δεν εκανα περιττες μετακινησεις, με εξαιρεση καμμια μοναχικη γρηγορη βολτα.Απο το τελευταιο γεμισμα πριν μερικες μερες, προσπαθησα να οδηγησω πιο ηρεμα. 
 Η καταναλωση επεσε στο 7-7,5l/100Km (δε νομιζω να πηγαινει παρακατω μεσα στην πολη)
 Βαρεθηκα! Θα εξακολουθησω να οδηγαω 'αβιαστα' μεχρι να δουμε τις νεες αυξησεις.
 (κανονικα ειχα 8-9 για 'μεσ'την πολη')
- 

Ο χρήστης PuntoLord έγραψε: To modenas (πρωτο μοντέλο) με δικάβαλο καίει σκάρτα 3 λίτρα στα 100, και έχει 4λιτρο ντεπόζιτο απ όσο θυμάμαι. μονοκάβαλο, ως κατηγορία φτερού, έχω δει και 2+ λίτρα Εξαρτάται τον αναβάτη είπαμε, εγώ εξάλλου είμαι όσα κιλά είσαι κι εσύ........ Χ 2 κ παλι ειναι υπερβολικη η καταναλωση εγω θα πηγαινα να το κοιταξει καποιος μηχανικος(εκτος αντιπροσωπειας) ναι στα μοντενας 4 λτρο ειναι το ρεζερβουαρ 150-200 χλμ αυτονομια περιπου 
- 

Μα για δικάβαλο σου λέω ότι καίει 3 σκάρτα Γιά πήγαινε κοίταξέ το σε κάποιον μήπως παίζει πρόβλημα 

Νεες τιμες στα καυσιμα και αλλαγη συνηθειων