-
Τελικά έχει καταλάβει κάποιος? Τα μέτρα αυτά αλλά και η γενικότερη κατάσταση είναι απλά το 'τάμειο' για τα ψέματα που λέγανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια ή κατά κάποιο τρόπο είμαστε ένα κράτος-πειραματόζωο για το μέλλον των 'μικρών' κρατών στην Ε.Ε. ?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τελικά έχει καταλάβει κάποιος? Τα μέτρα αυτά αλλά και η γενικότερη κατάσταση είναι απλά το 'τάμειο' για τα ψέματα που λέγανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια ή κατά κάποιο τρόπο είμαστε ένα κράτος-πειραματόζωο για το μέλλον των 'μικρών' κρατών στην Ε.Ε. ?Tι δεν καταλαβαινεις; Η χωρα εχει δανειστει πολλα χρηματα για τα οικονομικα της, πρεπει να ανανεωσει ομολογα 50 δισ φετος, κανενας δεν προκειτε να της δανεισει αν δεν περιορισει τα εξοδα της και αν δεν αυξησει τα εσοδα. Απλο δεν ειναι;
-
Aυτό είναι ναι αλλά αυτό που εννοούσα είναι γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι και παίρνουμε τόσο σκληρά και τόσο πολλά μέτρα μαζεμένα. Τα προηγούμενα (της τελευταίας εικοσαετίας) ψέματα φταίνε ή απλά μας άφησαν και αυτοί (Ε.Ε.) εν είδη 'πειραματόζωου' για το πως μπορούν να αντιμετωπισθούν τέτοια φαινόμενα σε προβληματικά κράτη και τι αντιδράσεις θα έχει ο λαός.
Άκουσα πρόσφατα τον Αλμούνια ότι αναλογικά η Βρετανία και οι Η.Π.Α. έχουν μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα από την Ελλάδα ΑΛΛΑ εκείνες τι εμπιστεύονται οι υπόλοιποι. Αν το έλεγε κανας κάγκουρας έλληνας βουλευτής δεν θα του έδινα σημασία. Αλλά οικονομικός επίτροπος που μας τα έχωνε τόσα χρόνια είναι ο τύπος.
-
απλό!!ναι!πως θα συνεχίσουμε χωρίς σοβαρό σχέδιο οικον. ανάπτυξης?το να πνίγεις την κότα με τα χρυσά αυγά (δημιουργικους επιχειρηματιες),δεν ειναι λύση! ειναι αυτοκτονία για τη χώρα! Μεθυσμενους παλι βγαλαμε!
-
Το σημαντικότερο ερώτημα:
γιατί εγκαταλείφθηκε η απαίτηση για σεβασμό των κυβερνώντων προς τον λαό;Σίγουρα θα υπάρξουν πομφολογήματα για να το απαντήσουν και στην επιχειρηματολογία του λοβοτομημένου δεν αντέχεται αντιπαράθεση.
Ακόμα και η φράση 'υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πεινάνε και τώρα θα εξαθλιωθούν' ακούγεται πιο συνηθισμένο κι απ το 'τράβα το καζανάκι'
Διαβάζω γνώμες του απλού λαού και διαβάζω ορισμένους λες και διαβάζω τον Πρεντετέρη ή κάποιον οικονομικό αναλυτή.Αξίζει να ακούσετε αυτή την εκπομπή:
http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=110342 -
Δεν θα ερθει η ωρα να δηλωθουν στην εφορια ...τα @@ μου θα παρετε...μ@λακες ολοι...
-
Θάνε, μείνε εκει που είσαι και μην γυρίσεις ποτέ πίσω!
-
Οχι μονο θα γυρισω...αλλα θα φανε ενα φεσι...αλλο πραμα...δεν φανταζεσαι ποσα νευρα εχω...
-
Ο χρήστης eikonikos έγραψε:
Το σημαντικότερο ερώτημα:
γιατί εγκαταλείφθηκε η απαίτηση για σεβασμό των κυβερνώντων προς τον λαό;για τον απλούστατο λόγο οτι τον σεβασμό τον κερδίζεις και οταν είσαι μαλάκας δεν σε σέβεται κανείς
-
To θεμα ειναι αν θα πεσουν και οι τιμες στα studio.
Εγω 50 και 60 ευρο δεν ξαναδινω και στην λυση του 20αρικου δεν πεφτω γιατι εκει παιζουν πολλες αρρωστιες
Υ.Γ Υπαρχει και η λυση της πρωην ,αλλα αυτη ειναι η δικια μου κοκκινη γραμμη.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Υ.Γ Υπαρχει και η λυση της πρωην ,αλλα αυτη ειναι η δικια μου κοκκινη γραμμη.
blood trail μάλλον θέλεις να πεις
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Οχι μονο θα γυρισω...αλλα θα φανε ενα φεσι...αλλο πραμα...δεν φανταζεσαι ποσα νευρα εχω...γιατί ρε σου κόψαν το 15ο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οχι μονο θα γυρισω...αλλα θα φανε ενα φεσι...αλλο πραμα...δεν φανταζεσαι ποσα νευρα εχω...
γιατί ρε σου κόψαν το 15ο?
εχω και εγω τους λογους μου....
Να κοψουν τους μισθους τους....νακοψουν απο εφοπλιστες...
-
Μην το γελάτε καθόλου. Την οργή που νιώθει ο Thanix την αισθάνεται πάααααααααααρα πολύς κόσμος για όλους αυτούς τους κοπρίτες που πάνε να τα φορτώσουν πάλι στον απλό λαό, καθώς αναλογικά αυτά που θα επιβαρυνθούν εκείνοι είναι ψίχουλα. Να εύχεστε να μην ξεσπάσει όλο αυτό το πλήθος...
-
Μακάρι να ξεσπάσει!
-
Στηρίζω Γιώργο.
-
Oταν θα γινει τις π@@τανας το καγκελο και καει η μιση ελλαδα και κοπει στα 2 για κανενα 3μηνο
να δεις πως θα στρωσουν -
Να πάνε να πιάσουν τον χοντρό που 5 χρόνια έπαιζε Playstation και να τον κάνουν μπλε μαρέν ..
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να πάνε να πιάσουν τον χοντρό που 5 χρόνια έπαιζε Playstation και να τον κάνουν μπλε μαρέν ..Nα τους πιασουν ολους πρασινο μπλε και σουτια....ολοι τα κανανε...
Εσυ πασοκε βρηκες την λυση
-
Το μπινελίκι στον Ανδρέα το έχω ρίξει ουκ λίγες φορές για την πολιτική του. Φέραμε τον χοντρό να κάνει αυτά που κάνει ο Γιώργος τώρα αλλά ο χοντρός στα κατσίκια και στις μπουγάτσες είχε το μυαλό του, και τον ψήφισα. Στο και 5 ήμαστασν και καθόταν σαν το βούδα. Είναι μονόδρομος για τον Γιώργο να πετύχει και αν πετύχει είπα θα τον ψηφίσω με τα 1000. Εξάρτηση δεν έχω από κανένα. Όποιος αφήσει κάτι καλό στον τόπο θα λάβει την ψήφο.
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)