-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν το περιττό είναι το οτιδήποτε άλλο εκτός από τις πλέον απαραίτητες θερμίδες για να διατηρηθούμε βιολογικά στη ζωή τότε είμαι μαζί σου.
Αλλά ίσως να υπάρχει και μια διαφορετική έννοια του περιττού πιο ευρεία αν και δεν μου αρέσουν οι έννοιες λάστιχο γενικά
Ο Asimov μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι είμαι λίγο 'σκληρός' και είρωνας σε αυτά τα θέματα (μόνο σε αυτά ), είχαμε προσφάτως έναν παρόμοιου τύπου διαπληκτισμό
Μπορω επισης να τον διαβεβαιωσω οτι ησουν λιιιιιγο υπερβολικος ενω οι εκτιμησεις μου, τελικα, οχι τοσο
Υπο την ευρεια εννοια, παντως, συμφωνω μαζι σου- Οι εκτιμήσεις σου έπεσαν τραγικά έξω : για την ακρίβεια χάνεις 3.5 φορές λιγότερο από αυτά που υπολόγιζες και μας έλεγες.
- Αντικείμενο του διαπληκτισμού αν θυμάσαι, από μέρους μου, δεν ήταν τόσο οι εκτιμήσεις σου αλλά η αξιολόγησή τους και το πόσο ακριβώς θα επηρεάσουν τη ζωή σου, ακόμα κι αν τις δεχόμασταν ως αληθείς.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Επίσης στα Τσιγάρα ο φόρος στα π.χ Malboro των 3.20 θα τα πάει στα 3.30... σίγα τα ωά... έπρεπε να πάει το πακέτο στα 5 με 6 ευρώ....
Βασικα,περιπου 4 € θα παει. Ή μηπως εγω δεν καταλαβα καλα? Ειναι και αλλοι φοροι απο πισω...
'κατά μέσο όρο αποδοχές 85.470 ευρώ τον χρόνο για τον καθένα
Τυχαιο που τα εισοδηματα ανω των 100000€ θα φορολογηθουν περισσοτερο?
Αν το περιττό είναι το οτιδήποτε άλλο εκτός από τις πλέον απαραίτητες θερμίδες για να διατηρηθούμε βιολογικά στη ζωή τότε είμαι μαζί σου.
Βασικα αυτο ειναι. Και ετσι θελουν οι 'μεγαλοι' απ'οτι καταλαβαινω...
-
ρε αφήστε τον kon5 ήσυχο να'ουμε
πνίγει τον καημό του για το άπιαστο τερατάκι στο καπνό των πούρων = αναγκαίο έξοδο.πάρτο το μονστερ ρε μαν, ακούς κάθε χρόνο και χειρότερα θα είναι.
επίσης κάποιος να μου στείλει λινκ για της Αλεξανδράτου
μερσί -
επίκαιρο το avatar του xenos
4.20 τα τσιγαρα και 1.40 η απλή 95αρα ...γκλουπ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επίσης στα Τσιγάρα ο φόρος στα π.χ Malboro των 3.20 θα τα πάει στα 3.30... σίγα τα ωά... έπρεπε να πάει το πακέτο στα 5 με 6 ευρώ....
Βασικα,περιπου 4 € θα παει. Ή μηπως εγω δεν καταλαβα καλα? Ειναι και αλλοι φοροι απο πισω...
έχουμε και 2 δίκιο... ειναι +10-15 λεπτά.. αλλά όχι στην τρέχουσα τιμη αλλά στην τιμή που είχαν ανακοινώσει τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο 3.80-3.90.... οποτε θα πάνε στα 4...
Καιρός να το κόψω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επίκαιρο το avatar του xenos4.20 τα τσιγαρα και 1.40 η απλή 95αρα ...γκλουπ
δε καις εσυ, δε σε πιανει τπτ...
υγ. οτι δεν εκανε το υπουργειο υγειας, θα το κανει το οικονομιας!!! υγεια σε ολους!!!
-
Είναι αλήθεια οτι οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθους?
Οτι εργαζοντε γυρω στις 20 ωρες την εβδομαδα?Οτι για τον υπολογισμο της συνταξης υπολογιζουν με βαση τους 16 μισθους, παιρνοντας κατι συνταξεις 3500 4000 € και πανω?
-
Είναι αλήθεια ότι πέρσυ τον Αύγουστο όταν διαφαινόταν η κατάρρευση της κυβέρνησης έγινε ένα μπάτε σκύλοι αλέστε στη Βουλή και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε...;
Καλά να πάθουμε αφού ανεχόμασταν τόσα χρόνια αυτές τις αηδίες μαζί με όλα τα άλλα. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Καιρός να το κόψω
Eγω θα φερνω αφορολογητα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
- Οι εκτιμήσεις σου έπεσαν τραγικά έξω : για την ακρίβεια χάνεις 3.5 φορές λιγότερο από αυτά που υπολόγιζες και μας έλεγες.
- Αντικείμενο του διαπληκτισμού αν θυμάσαι, από μέρους μου, δεν ήταν τόσο οι εκτιμήσεις σου αλλά η αξιολόγησή τους και το πόσο ακριβώς θα επηρεάσουν τη ζωή σου, ακόμα κι αν τις δεχόμασταν ως αληθείς.
Ω κανεις λαθος! Ειχα πει 3 χιλιαρικα και τελικα χανω λιγο πανω απο 1.500, εκτος βεβαια κι αν επιβεβαιωθει ο φοβος μου οτι θ' ακολουθησει ο ιδιωτικος τομεας, οποτε θα προσεγγισω επικινδυνα το απευκταιο
Και στο δευτερο εχω τις ενστασεις μου, παντως -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πνίγει τον καημό του για το άπιαστο τερατάκι στο καπνό των πούρων = αναγκαίο έξοδο.
πάρτο το μονστερ ρε μαν, ακούς κάθε χρόνο και χειρότερα θα είναι.Δεν υπάρχουν χρήματα φίλε wannabe. Αν το έπαιρνα θα έπαιρνα λόγω υπέρμετρου πάθους και με ένα μικρό δάνειο αλλά το κακό θα ήταν ότι μόλις μάζευα τα χιλιάρικα θα τα έδινα και θα έμενα ταπί. Και άντε πες πάθος είναι, υγιές πάρτο και μαζεύεις από την αρχή. Αλλά με αυτό το κλίμα και με τα έσοδά μου να μειώνονται δεν είναι σώφρον νομίζω. Φοβάμαι.
-
απο το in.gr
''Μείωση κατά 5% (500 εκατ. ευρώ) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και κατά 100 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου Προγράμματος στο υπουργείο Παιδείας και κατά επιπλέον 100 εκατ. ευρώ, των πιστώσεων νέων προγραμμάτων του υπουργείου Παιδείας. ''
αν βαλουμε σ αυτα και το οτι εκοψαν την προσβαση σε ολα τα επιστημονικα περιοδικα και απο τις βιβλιοθηκες των πανεπιστημιων βλεπουμε για ακομα μια φορα ποσο μεγαλη σημασια εχει η παιδεια για καθε κυβερνηση.αλλα πουθενα δεν ειδα περικοπη για εξοπλιστηκες δαπανες.βλεπεις η μιζα στα οπλα ειναι γερη ενω οι ψωροφοιτητες δεν εχουν τετοια δυνατοτητα.ευτυχως για αυτους το 80%των ελληνων ειναι ζωα και δεν αντιδρουν.να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε-δουμε. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ω κανεις λαθος! Ειχα πει 3 χιλιαρικα και τελικα χανω λιγο πανω απο 1.500, εκτος βεβαια κι αν επιβεβαιωθει ο φοβος μου οτι θ' ακολουθησει ο ιδιωτικος τομεας, οποτε θα προσεγγισω επικινδυνα το απευκταιο
Και στο δευτερο εχω τις ενστασεις μου, παντωςΠρόβλεψη - 2100 από 14ο μισθό / Τελικό - 600 = 3.5 φορές λιγότερο...
Για τα υπόλοιπα 900 θέλω ακόμα διευκρινίσεις (+ υπολογισμό φορο-απαλλαγών-ελαφρύνσεων)Ακόμα και από τα 3 στο 1.5 (τα μισά δηλ.) : αν αυτό δεν είναι τραγικά έξω τί είναι ;
Σκέψου να πέσει έξω πχ ο Παπακωσταντίνου στις προβλέψεις του κατά το ίδιο μέγεθος ;
Θα σου κάνει μια χτυπητή στον ουρανίσκο κάθε μήνα για προθέρμανση και μετά θα σε γ@μ@ει ασάλιωτο -
Ο Ασιμοβ μπορει να πεφτει τοσο έξω, δεν δηλωσε ποτε οικονομολογος
-
Σε γενικές γραμμές τα βλέπω προς τη σωστή κατεύθυνση. Ερωτηματικό βάζω όσα μέτρα χτυπάνε τους συνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους στο δημόσιο. Επίσης θα μπορούσε να είναι κλιμακοτος ο φόρος για όσους έχουν πάνω απο 100000 εισόδημα. Στα πολύ υψηλά έπρεπε να είναι 2,3 ή και 4% (μιλάω για Βαρδινογιάννηδες, Λάτσιδες, Βγενόπουλους, τράπεζες κλπ κλπ)
Αναρωτιέμαι τί θα γίνει όταν καθήσει κάτω η ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ για να τα βρούν για τις καινούργιες συμβάσεις εργασίας. Τί θα ζητήσουν άραγε οι βιομήχανοι? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
πνίγει τον καημό του για το άπιαστο τερατάκι στο καπνό των πούρων = αναγκαίο έξοδο.
πάρτο το μονστερ ρε μαν, ακούς κάθε χρόνο και χειρότερα θα είναι.Δεν υπάρχουν χρήματα φίλε wannabe. Αν το έπαιρνα θα έπαιρνα λόγω υπέρμετρου πάθους και με ένα μικρό δάνειο αλλά το κακό θα ήταν ότι μόλις μάζευα τα χιλιάρικα θα τα έδινα και θα έμενα ταπί. Και άντε πες πάθος είναι, υγιές πάρτο και μαζεύεις από την αρχή. Αλλά με αυτό το κλίμα και με τα έσοδά μου να μειώνονται δεν είναι σώφρον νομίζω. Φοβάμαι.
με αυτό το σκεπτικό όμως δεν μπορείς να γίνεις αλήτης-τσαντάκιας-μηχανόβιος
πέταξε το status ντιλιβερά/courier που σου απονέμει το σκουτερ
γίνε ένας πραγματικός bandit. φεσώσου και στην ανάγκη φέσωσε.εναλλακτικά πέρνα μια βόλτα απο την κοντινότερη αντιπροσωπεία Ducati και τσέκαρε διακριτικά που έχουν τα κλειδιά.
έτσι μόλις γίνει το πρώτο μπαμ βγαίνεις για 'ψώνια' κύριος.
κράτα ένα πούρο για περίπτωση ανάγκης. είναι ματσό και μαστ σε περίπτωση επανάστασης θα έχεις και κάτι να γιορτάσεις το νεο'αποκτηθέν' μοτόρι.έλα σε κλείνω τώρα γιατί πρέπει να φτιάξω και δικιά μου wishlist.
-
Φίλε wannabe είσαι τεράστιος
-
-
Πάνε πακέτο και τα γυαλιά από το avatar του corsair?
-
Τα άκουσες τα νέα πατέρα?
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)