-
Καλησπερα!Διαβαζω οτι επεικειται αυξηση τιμων λογω αυξησης του ΦΠΑ 2-3 μοναδες,αλλα και αυξηση απο φορο πολυτελειας Τι γνωριζετε;Μηπως πρεπει να βιαστουμε να κλεισουμε με τις τρεχουσες τιμες;
-
Καλησπερα!Διαβαζω οτι επεικειται αυξηση τιμων λογω αυξησης του ΦΠΑ 2-3 μοναδες,αλλα και αυξηση απο φορο πολυτελειας Τι γνωριζετε;Μηπως πρεπει να βιαστουμε να κλεισουμε με τις τρεχουσες τιμες;
-
-
Η βιασύνη είναι ο χειρότερος σύμβουλος, ιδιαίτερα αν μετρήσεις αυτές οι 2 μονάδες στο Φ.Π.Α. πόσο τελικά επιβαρύνουν την τιμή του ΙΧ που θα κλείσεις πρόωρα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η βιασύνη είναι ο χειρότερος σύμβουλος, ιδιαίτερα αν μετρήσεις αυτές οι 2 μονάδες στο Φ.Π.Α. πόσο τελικά επιβαρύνουν την τιμή του ΙΧ που θα κλείσεις πρόωρα.Τι μπορει να περιμενει κανεις ομως,καποια νεα μειωση τελους ταξινομησης ισως;
-
Οι τιμες ειναι ουτως ή αλλως συμπιεσμενες πολυ πιστευω.
Αν καποιος θελει να αγορασει δεν ειναι κακο να το επισπευσει γιατι υπαρχουν διαρροες οχι μονο για ΦΠΑ αλλα και για φορο πολυτελειας στα αυτοκινητα (αν και δεν βλεπω πως θα μπορουσε να περασει ενα τετοιο μετρο κατα των γερμανικων αυτοκινητων). -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η βιασύνη είναι ο χειρότερος σύμβουλος, ιδιαίτερα αν μετρήσεις αυτές οι 2 μονάδες στο Φ.Π.Α. πόσο τελικά επιβαρύνουν την τιμή του ΙΧ που θα κλείσεις πρόωρα.Στα 20Κ€ είναι 400€.
Αν όμως μπει όμως ο φόρος που λένε τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο ψηλά θα πάνε.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αυτοκίνητα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνουν φθηνότερα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αυτοκίνητα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνουν φθηνότερα.Λές?
Οι αντιπροσωπίες βλέπω να κλείνουν, άλλοι κάθονται ... οι προσφορές περιορισμένες και όλοι στο ... περίμενε να δούμε τι θα γίνει! Τέλη, βενζίνες, κρίση, ΦΠΑ έχουν παγώσει τα πάντα!
Καμιά προσπάθια απο τους έμπορους λες να μην γίνει? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αυτοκίνητα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνουν φθηνότερα.
Λές?
Οι αντιπροσωπίες βλέπω να κλείνουν, άλλοι κάθονται ... οι προσφορές περιορισμένες και όλοι στο ... περίμενε να δούμε τι θα γίνει! Τέλη, βενζίνες, κρίση, ΦΠΑ έχουν παγώσει τα πάντα!
Καμιά προσπάθια απο τους έμπορους λες να μην γίνει?Εχεις δικιο σε αυτο,Ηδη η FORD κανει εκπτωσεις.Προσωπικα ομως προσωπικα προσανατολιζομαι σε γερμανικο(VW)που δε μας συνιθιζει σε τετοια.
-
Ο χρήστης KOSTHEO έγραψε:
...Προσωπικα ομως προσωπικα προσανατολιζομαι σε γερμανικο(VW)που δε μας συνιθιζει σε τετοια.Αυτό είναι αλήθεια! Η Vag πέρα των άλλων έχει αυτή τη στιγμή στα υπέρ της πως έως και premium μοντέλα της είναι σε 'ελληνικά' επιπεδα σε θέμα κυβισμού (κάτω απο 2000 κυβικά), σε όλα έως και μεγάλα ή Suv τα προσφέρει σε προσιτα κυβικά και σίγουρα το εκμεταλλευεται!
Θυμαμαι πριν λίγα χρόνια όταν εμφανησαν το Eos 1,4 Tsi, μια προσφορά για το ξεστοκάρισμα του 1,6 Fsi ... πολύ απλά δεν υπήρχε! -
Ηδη οι πωλησεις ειναι πεσμενες.Αν βγουν και νεα μετρα θα πεσουν ακομα περισσοτερο.Μετα θα τρεχουν να 'ισιωσουν' την αγορα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λες?
Καμιά προσπάθεια από τους έμπορους λες να μην γίνει?Είμαι σχεδόν σίγουρος. Οι αντιπροσωπίες έχουν ήδη φτάσει στα όριά τους. Πόσο να μειώσουν πια τις τιμές; Λίγες έχουν ακόμα αυτή την πολυτέλεια και αυτό αφορά κυρίως ακριβά μοντέλα (με άλλα λόγια, αν μειωθούν οι τιμές πάλι οι έχοντες θα ωφεληθούν, αλλά τέσπα). Μόνο αν υπάρξουν εκπτώσεις από τα εργοστάσια θα γίνει κάτι. Από την άλλη εφόσον υπάρχει κρίση στη χώρα δε γίνεται να κυλάνε όλα ομαλά σα να μη τρέχει τίποτα. Λογικό είναι να υπάρξουν συνέπειες.
-
το Σαββατο εκλεισα ενα corsa 15500 € περιπου. μου ειπε πως αν ενεβει το φπα τοτε θα επιβαρυνθω εγω αυτην την αυξηση!!!! Τελικα με λιγα παζαρια μοιραστηκαμε την αυξηση κανοντας μου δωρο τους προβολεις ομιχλης αξιας 150 € (η συνολικη αυξηση λογω φπα θα ειναι 300 € με 2% επιπλεον οπως ολα δειχνουν).
Μια 'λυση' για την αυξηση του ΦΠΑ
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
το Σαββατο εκλεισα ενα corsa 15500 € περιπου. μου ειπε πως αν ενεβει το φπα τοτε θα επιβαρυνθω εγω αυτην την αυξηση!!!! Τελικα με λιγα παζαρια μοιραστηκαμε την αυξηση κανοντας μου δωρο τους προβολεις ομιχλης αξιας 150 € (η συνολικη αυξηση λογω φπα θα ειναι 300 € με 2% επιπλεον οπως ολα δειχνουν).Μια 'λυση' για την αυξηση του ΦΠΑ
Δεν θα το εκλεινα στην θεση σου αν μου ελεγε τετοιες μπουρδες. Εγω παω και αγοραζω ΤΩΡΑ και κρινω την αγορα με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την τιμη. Αυτα τα 'ανοιχτη τιμη' ειναι εμποριστικες μλκιες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το Σαββατο εκλεισα ενα corsa 15500 € περιπου. μου ειπε πως αν ενεβει το φπα τοτε θα επιβαρυνθω εγω αυτην την αυξηση!!!! Τελικα με λιγα παζαρια μοιραστηκαμε την αυξηση κανοντας μου δωρο τους προβολεις ομιχλης αξιας 150 € (η συνολικη αυξηση λογω φπα θα ειναι 300 € με 2% επιπλεον οπως ολα δειχνουν).
Μια 'λυση' για την αυξηση του ΦΠΑ
Δεν θα το εκλεινα στην θεση σου αν μου ελεγε τετοιες μπουρδες. Εγω παω και αγοραζω ΤΩΡΑ και κρινω την αγορα με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την τιμη. Αυτα τα 'ανοιχτη τιμη' ειναι εμποριστικες μλκιες
Αν πρόκειται για παραγγελία (από το εργοστασιο κατασκευής) και όχι ετοιμοπαραδοτο ... έτσι δεν έπρεπε να συμβεί? Νομίζω καλά έκανε και το διαπραγματευτηκε!
-
Αν πηρε τους προβολεις δωρο και την αυξηση θα την πληρωσει με την παραλαβη (αν υπαρξει αυξηση) τοτε ειναι καλη συμφωνια.
Αν προ-πληρωσε την αυξηση πριν καν εμφανιστει για να παρει αξεσουαρ αξιας πολυ μικροτερης απο 150€,ειναι κακιστη. -
μια απο τα ιδια και γω!!
Να παρω το αμαξι οπως ειναι στην ελλαδα με τη τωρινη τίμη ή να παραγγειλω στο χρώμα που θέλω, να περιμενω 2 μηνες και αμα ανεβει το φπα( + οτι αλλη μαλακι@ τους βγει) να το πληρωσω? -
αμα ο πωλητης θελει να πουλησει μου κανει εκπτωση οσο θα ειναι η αυξηση του ΦΠΑ.
τα δωρα τυπου προβολακια ομιχλης,ΠΑΤΑΚΙΑ , δεν με συγκινουν .
σοβαρο δωρο τα ΠΑΤΑΚΙΑ κανουν 20 ευρω
αμα θελει ,αμα δεν θελει τον γραφω στα παλια μου τα παπουτσια και δεν αγοραζω. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
μια απο τα ιδια και γω!!
Να παρω το αμαξι οπως ειναι στην ελλαδα με τη τωρινη τίμη ή να παραγγειλω στο χρώμα που θέλω, να περιμενω 2 μηνες και αμα ανεβει το φπα( + οτι αλλη μαλακι@ τους βγει) να το πληρωσω?E τι ρωτας τωρα,αντικειμενικα η απαντηση ειναι μια.
Το ερωτημα ειναι εαν και ποσο εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις παραπανω για να το παρεις οπως το θες εσυ (και όποτε θελουν αυτοι ) -
παιδια στην Οπελ την αυξηση του ΦΠΑ την ειχουν ως δεδομενη! Ενω στην αρχη μου ειπαν οτι θα την επιβαρυνθουν οι ιδιοι, μετα αφου ρωτησαν το λογιστη τους (μπροστα μου) τους ειπε αυτο...Δεν μπορεί ποτέ να γίνει αγορά με δεδομένη τιμή (όσο αφορά τους φόρους) αφού το τιμολόγιο κόβεται την ημέρα της παράδωσης.Το ΦΠΑ σήμερα είναι 19% αλλά σε μία εβδομάδα μπορεί να είναι 21%.....
Και αμεσα σκεφτικα να μοιραστουμε τη διαφορα τουλαχιστον κανοντας μου δωρο τους προβολεις ομιχλης που ετσι και αλλιως θα εβαζα.
Εννοητε οτι μιλαμε για ειδικη παρραγγελια που θα ερθει σε καμια 45 μερες(ειναι diesel)
ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ Ι.Χ;